Eenvoudig het beste afrekensysteem kiezen?

Dit zijn de beste afrekensystemen. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste afrekensystemen met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Woordmerk Appwiki

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Support
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Ook interessant voor jou:

Eenvoudig kassa software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste kassa software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste kassa systemen toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Afrekensysteem: vind de software die bij je past

Wil je een online afrekensysteem? Bij Appwiki selecteer en vind je het beste POS systeem met de handige selectietool. Filter hier eenvoudig op de voor jou belangrijke functies. Vind de software die bij jou past.

Welke afrekensystemen zijn er?

Hebben we het over afrekensystemen, dan hebben we het over een afrekensysteem die je in de horeca of in de winkel gebruikt om transacties met klanten uit te voeren. Afrekensystemen staan ook wel bekend onder de namen kassasystemen en POS systemen (Point of sale systemen). Voordat we het gaan hebben over welke afrekensystemen er allemaal zijn is het verstandig om eerst eens stil te staan bij de opties. Wat heb je precies aan deze systemen, hoe kun je er het meeste uit halen, hoe zorgt het voor automatisering van je winkel? Het antwoord van deze vragen komt eigenlijk altijd neer op het volgende: met afrekensystemen verlopen transacties gemakkelijk en snel en de diverse opgeslagen gegevens zorgen er voor dat jij als ondernemer op alles voorbereid bent. Klantenbeheer, voorraadbeheer, inkoop, verkoop, marketing, alles kan geregeld worden met de functies van slimme kassasystemen. 

Online afrekensystemen

Afrekensystemen zijn in te delen in twee hoofdcategorieën. We hebben het hier over online en offline afrekensystemen. Deze worden ook wel respectievelijk cloud en stand-alone oplossingen genoemd. Bij een offline kassa kun je het beste denken aan de traditionele kassa’s. Tegenwoordig zie je echter steeds vaker kassa’s in de cloud. Alle data die bij de verschillende transacties worden vergaard worden hierbij online opgeslagen. Je kunt dus ook in andere filialen zien wat er in een bepaalde winkel of horeca zaak wordt verkocht. Daarnaast zorgt de cloud er voor dat je compatibiliteit hebt met tablets en smartphones. Kortom, altijd en overal heb je inzicht in je gegevens en kun je hier snel op inspelen. Geen ingewikkelde installaties, maar wél een efficiënt verkoopproces.

Wil je meer weten over afrekensystemen? Bekijk deze video over kassa software!

Voordelen van een afrekensysteem

De voordelen van kassasystemen zijn er eigenlijk teveel om op te noemen, maar we zullen ons best doen om je een goed overzicht te geven. Afrekensystemen voor horeca en winkels zijn aan te vullen met opties voor klantenkaarten, spaarpunten en persoonlijke kortingsacties; ze kunnen de aankoopgeschiedenis van specifieke klanten bijhouden, maar ook van klantengroepen; ze maken het mogelijk om binnen en tussen filialen te communiceren; de voorraad wordt direct beheerd; je kunt omzetgegevens opvragen per periode (week, maand, seizoen, jaar et cetera); er worden minder fouten gemaakt doordat transacties deels geautomatiseerd worden. Een afrekensysteem kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor de webshop. Je wil nooit meer terug naar een gewone kassa.

Afrekensysteem voor de horeca of voor de winkel?

Welke afrekensystemen zijn er nu precies, als we kijken naar leveranciers en merken? En bovenal: welke afrekensystemen zijn geschikt voor jouw bedrijf? Welke aanbieder het beste bij jou past is afhankelijk van hoeveel mogelijkheden je voor de cloud wilt hebben, welke functionaliteiten inbegrepen zitten en in welke branche (horeca of winkels) je zit. Bij afrekensystemen voor horeca heb je namelijk de optie van tafelbeheer nodig, terwijl je bij een kassasysteem voor de winkel weer andere kenmerken nodig hebt.

Probeer gratis een afrekensysteem

Het ene afrekensysteem is dus het andere niet. Als ondernemer wil je natuurlijk wel het beste van het beste afrekensysteem voor in de horeca of winkels. Het zou zonde zijn als je net een flinke investering hebt gedaan en er achter komt dat jouw kassa toch nog niet werkt zoals je zou willen. Daarom hebben de aanbieders van kassasystemen een oplossing voor je: probeer eerst eens gratis een systeem uit. Je krijgt dan de toegang tot alle functies, zonder er geld voor te betalen. Ben je niet tevreden? Dan kun je altijd een ander programma proberen. Ben je wél tevreden? Dan is de overstap naar aanschaf gemakkelijk gemaakt. Kijk dus eens rond op de sites van kassasystemen aanbieders en kies het beste afrekensysteem dat past bij jouw bedrijf.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products