1. Kassa
  2. Afrekensysteem

Online afrekensystemen vergelijken

Eenvoudig het beste afrekensysteem kiezen?

Dit zijn de beste afrekensystemen. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste afrekensystemen met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Probeer gratis
Bereik topprestaties
Versoepel je workflow

Drijvende kracht van de beste ondernemers wereldwijd. Lightspeed is het complete kassasysteem en betaalplatform voor horeca- en retailondernemers, met meer dan 168.000 klantlocaties.* Bekijk een demo

Meer informatie
Gebruiksvriendelijk
Realtime inzichten
Voorraadbeheer

Het POS van Count-IT is meer dan een kassasysteem. Count-IT helpt je bij het managen van een of meerdere winkellocaties. Van voorraadbeheer tot real time data-analyse, CRM, personeelsmanagement en meer. En dat veilig in de cloud.

Meer informatie
Eenvoudig
Snel
Betaalbaar

Eenvoudige Kassa app voor horeca die werkt op alle bestaande apparatuur (Windows PC, Smartphone, Tablet) waardoor minimale investering en er snel kan worden overgegaan naar ons Nuvopos kassasysteem. Nieuw! Bestel met QR voor gast

(0)
Ga naar website
Meer informatie

BizzCloud

Compleet & Voordelig
Horeca, Retail, Clubs
Webshop & Voorraad Mgt

BizzCloud Kassa, vanaf 27.50 p/m. Zeer compleet: voorraadbeheer, kassa-facturering, inkoop, tafelindeling, keuken/bar aansturing, bon splitsing, product varianten, crm etc etc. Voordelig en eenvoudig. Mobile & webshop ready.

(0)
Meer informatie
Meer informatie

Afosto

Eenvoudig te gebruiken
Geen dure installatie
Schaalbaar en flexibel

Met Afosto bespaar je veel tijd op je kassahandelingen. Het kassascherm is namelijk functioneel ingedeeld, handelingen doe je zonder na te denken en transacties worden razendsnel verwerkt.

(0)
Meer informatie
Meer informatie

MplusKASSA

Gebruiksvriendelijk
Koppelbaar
Flexibel .

MplusKASSA is de meest gebruiksvriendelijke, flexibele en koppelbare kassasoftware op de Nederlandse markt. U kiest en betaalt de functionaliteiten die u nodig heeft en hierdoor betaalt u nooit teveel.

Meer informatie

myPOS

Pinterminals va €29,00
Omnichannel software
Bezoekadres: Amsterdam

MyPOS biedt pin terminals, maar ook de software die je nodig hebt voor zowel on- als offline verkopen. MyPOS draagt bij aan de groei van jouw business! Bekijk alle producten in de webshop.

(0)
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Ontvang je persoonlijke kassa top 3 met de keuzehulp

Afrekensysteem: vind de software die bij je past

Wil je een online afrekensysteem? Bij Appwiki selecteer en vind je het beste POS systeem met de handige selectietool. Filter hier eenvoudig op de voor jou belangrijke functies. Vind de software die bij jou past.

Welke afrekensystemen zijn er?

Hebben we het over afrekensystemen, dan hebben we het over een afrekensysteem voor de horeca of een afrekensysyteem voor de retail. Een afrekensysteem wordt gebruikt om trancties uit te voeren van klanten. Afrekensystemen staan ook wel bekend onder de namen kassasystemen en POS systemen (Point of sale systemen). Voordat we het gaan hebben over welke afrekensystemen er allemaal zijn is het verstandig om eerst eens stil te staan bij de opties.

  • wat heb je precies aan deze systemen?
  • hoe kun je er het meeste uit halen?
  • hoe zorgt het voor automatisering van je winkel?

Het antwoord van deze vragen komt eigenlijk altijd neer op het volgende: met afrekensystemen verlopen transacties gemakkelijk en snel en de diverse opgeslagen gegevens zorgen er voor dat jij als ondernemer op alles voorbereid bent. Klantenbeheer, voorraadbeheer, inkoop, verkoop, marketing, alles kan geregeld worden met de functies van slimme kassasystemen. 

Online afrekensystemen

Afrekensystemen zijn in te delen in twee hoofdcategorieën. We hebben het hier over online en offline afrekensystemen. Deze worden ook wel respectievelijk cloud en stand-alone oplossingen genoemd. Bij een offline kassa kun je het beste denken aan de traditionele kassa’s.

Tegenwoordig zie je echter steeds vaker kassa’s in de cloud. Alle data die bij de verschillende transacties worden vergaard worden hierbij online opgeslagen. Je kunt dus ook in andere filialen zien wat er in een bepaalde winkel of horeca zaak wordt verkocht. Daarnaast zorgt de cloud er voor dat je compatibiliteit hebt met tablets en smartphones.

Kortom, altijd en overal heb je inzicht in je gegevens en kun je hier snel op inspelen. Geen ingewikkelde installaties, maar wél een efficiënt verkoopproces.

Benieuwd welke functies jij echt nodig hebt? Stel jezelf dan de 10 vragen uit onze checklist voor de retail. Download de checklist gratis!

Checklist kassasysteem voor de retail

Voordelen van een afrekensysteem

De voordelen van kassasystemen zijn er eigenlijk teveel om op te noemen, maar we zullen ons best doen om je een goed overzicht te geven. Afrekensystemen voor horeca en winkels zijn aan te vullen met opties voor klantenkaarten, spaarpunten en persoonlijke kortingsacties; ze kunnen de aankoopgeschiedenis van specifieke klanten bijhouden, maar ook van klantengroepen; ze maken het mogelijk om binnen en tussen filialen te communiceren; de voorraad wordt direct beheerd; je kunt omzetgegevens opvragen per periode (week, maand, seizoen, jaar et cetera); er worden minder fouten gemaakt doordat transacties deels geautomatiseerd worden. Een afrekensysteem kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor de webshop. Je wil nooit meer terug naar een gewone kassa.

Afrekensysteem voor de horeca of voor de winkel?

Welke afrekensystemen zijn er nu precies, als we kijken naar leveranciers en merken? En bovenal: welke afrekensystemen zijn geschikt voor jouw bedrijf? Welke aanbieder het beste bij jou past is afhankelijk van hoeveel mogelijkheden je voor de cloud wilt hebben, welke functionaliteiten inbegrepen zitten en in welke branche (horeca of winkels) je zit. Bij afrekensystemen voor horeca heb je namelijk de optie van tafelbeheer nodig, terwijl je bij een kassasysteem voor de winkel weer andere kenmerken nodig hebt.

Probeer gratis een afrekensysteem

Het ene afrekensysteem is dus het andere niet. Als ondernemer wil je natuurlijk wel het beste van het beste afrekensysteem voor in de horeca of winkels. Het zou zonde zijn als je net een flinke investering hebt gedaan en er achter komt dat jouw kassa toch nog niet werkt zoals je zou willen. Daarom hebben de aanbieders van kassasystemen een oplossing voor je: probeer eerst eens gratis een systeem uit. Je krijgt dan de toegang tot alle functies, zonder er geld voor te betalen. Ben je niet tevreden? Dan kun je altijd een ander programma proberen. Ben je wél tevreden? Dan is de overstap naar aanschaf gemakkelijk gemaakt. Kijk dus eens rond op de sites van kassasystemen aanbieders en kies het beste afrekensysteem dat past bij jouw bedrijf.

Relevante artikelen

charles-deluvio-456508-unsplash.jpg
5 januari 2024

Wat zijn de beste kassasystemen voor de horeca?

Kassa

Wil jij meer inzicht halen uit verkochte producten? Of wil je dat werknemers efficiënter te werk gaan? Wacht dan niet langer en bied je gasten een optimale ervaring!

Lees meer 

Eenvoudig kassa software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste kassa software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste kassa systemen toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Products