1. Kassa
  2. Kassasysteem horeca

Kassasystemen voor de horeca

De beste kassa software voor jou hangt af van jouw horeca bedrijf en manier van werken. Geef daarom hieronder aan wat voor jouw bedrijf van toepassing is. En vergelijk de top 3 kassasystemen in detail met elkaar.

Het complete kassa software overzicht voor de horeca

Dit zijn de beste kassasystemen voor de horeca. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Vergelijk vervolgens de 3 beste kassasystemen voor de horeca. Eerst meer weten? Bekijk onze kassa keuzegids. Kom je er niet uit? Laat je gratis en vrijblijvend adviseren door onze experts.

Probeer gratis
Bereik topprestaties
Versoepel je workflow

Drijvende kracht van de beste ondernemers wereldwijd. Lightspeed is het complete kassasysteem en betaalplatform voor horeca- en retailondernemers, met meer dan 168.000 klantlocaties.* Bekijk een demo

Meer informatie
Gebruiksvriendelijk
Realtime inzichten
Voorraadbeheer

Het POS van Count-IT is meer dan een kassasysteem. Count-IT helpt je bij het managen van een of meerdere winkellocaties. Van voorraadbeheer tot real time data-analyse, CRM, personeelsmanagement en meer. En dat veilig in de cloud.

Meer informatie
Eenvoudig
Snel
Betaalbaar

Eenvoudige Kassa app voor horeca die werkt op alle bestaande apparatuur (Windows PC, Smartphone, Tablet) waardoor minimale investering en er snel kan worden overgegaan naar ons Nuvopos kassasysteem. Nieuw! Bestel met QR voor gast

(0)
Ga naar website
Meer informatie

BizzCloud

Compleet & Voordelig
Horeca, Retail, Clubs
Webshop & Voorraad Mgt

BizzCloud Kassa, vanaf 27.50 p/m. Zeer compleet: voorraadbeheer, kassa-facturering, inkoop, tafelindeling, keuken/bar aansturing, bon splitsing, product varianten, crm etc etc. Voordelig en eenvoudig. Mobile & webshop ready.

(0)
Meer informatie
Meer informatie

Afosto

Eenvoudig te gebruiken
Geen dure installatie
Schaalbaar en flexibel

Met Afosto bespaar je veel tijd op je kassahandelingen. Het kassascherm is namelijk functioneel ingedeeld, handelingen doe je zonder na te denken en transacties worden razendsnel verwerkt.

(0)
Meer informatie
Meer informatie

MplusKASSA

Gebruiksvriendelijk
Koppelbaar
Flexibel .

MplusKASSA is de meest gebruiksvriendelijke, flexibele en koppelbare kassasoftware op de Nederlandse markt. U kiest en betaalt de functionaliteiten die u nodig heeft en hierdoor betaalt u nooit teveel.

Meer informatie

myPOS

Pinterminals va €29,00
Omnichannel software
Bezoekadres: Amsterdam

MyPOS biedt pin terminals, maar ook de software die je nodig hebt voor zowel on- als offline verkopen. MyPOS draagt bij aan de groei van jouw business! Bekijk alle producten in de webshop.

(0)
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Kassasysteem horeca: vind en selecteer de beste

Wil je een kassasysteem horeca? Selecteer en vind het beste kassasysteem voor de horeca bij Appwiki. Filter eenvoudig op de voor jou belangrijke functies en bedrijfsvorm. Zo vind je de software die bij je past en bespaar je tijd.

Waarom een kassasysteem voor de horeca?

Iedere eigenaar van een hotel, restaurant of café wil zijn gasten het beste bedienen. Dat is logisch, want daar ben je een vakman of vakvrouw voor. Daarom zijn er tegenwoordig slimme horeca kassasystemen ontwikkeld, bijvoorbeeld een iPad kassa. Deze systemen zorgen niet alleen voor een soepel verloop van betalingen, maar bieden jou als uitbater een grote bron aan informatie. Echter, niet iedere onderneming heeft dezelfde behoeftes.

Gebruik daarom het filter om het kassasysteem voor de horeca te vinden dat past bij jouw onderneming. Zo zorg je ervoor dat je niet met een verkeerd kassasysteem eindigt.

Houd overzicht en werk efficiënt

Het belangrijkste is natuurlijk dat je kunt bijhouden welke gasten welke gerechten of drankjes bestellen. Het kassasysteem houdt per tafel een rekenening bij. Bovendien krijg je een duidelijk overzicht van wat gasten bestellen. Dit is niet alleen voor jou als uitbater handig, maar ook voor alle werknemers, van serveerster tot chef-kok.

Met een horeca kassasysteem houdt iedereen het overzicht en dit zorgt voor een efficiënte werksfeer. Je kan zelfs bijhouden wie er op dat moment aan het werk is. 

Online kassasysteem voor de horeca

De informatie hierboven komt je misschien bekend voor, maar de ontwikkeling van horeca kassasystemen gaat snel en tegenwoordig zijn er ook systemeen die bijzonder handig en geavanceerd zijn. Met een kassasysteem voor de horeca zorg je er voor dat je alles in je hotel, restaurant of café nog beter in de gaten houdt. Koppeling aan security camera’s, handterminals en ga zo maar door.

En het mooie is dat met de nieuwe generatie kassasystemen voor horeca alles verloopt via de cloud. Data over bestellingen, gasten en voorraad zijn altijd online opgeslagen. Zo is de data van jouw horeca bedrijf overal en met alle apparaten te bereiken.

Het grote voordeel is dat je geen dure software of hardware hoeft te kopen. Een enkele licentie voor een kassasysteem horeca is al genoeg om in meerdere filialen voor een optimale ervaring te zorgen; horeca systemen op diverse locaties kun je  namelijk ook gewoon met elkaar verbinden.

Meer weten over de mogelijkheden en voordelen van een online kassa? Download onze gratis "Kassa keuzegids voor de horeca"

Download gratis

Een iPad kassa

Het belangrijkste dat je uit je kassasysteem wilt halen is dat je natuurlijk een goed overzicht krijgt van bestellingen en actuele gasten. Zo kun je jouw bediening voorzien van een iPad en een kassa app. Zij kunnen met de iPad een bestelling opnemen en meteen doorsturen naar de bar of keuken.

Je kunt de iPad zelfs gebruiken als kassasysteem. Ook kan je met een iPad kassa bijhouden hoe lang een tafel niet is bediend. Dit kun je dit terugzien aan de kleur van de tafel in de tafelindeling. Zo laat je gasten nooit meer te lang wachten op hun bestelling.

Met een kassasysteem horeca is goede communicatie een zekerheid, maar zo’n programma kan meer voor je betekenen. Met geavanceerde systemen krijg je namelijk een goed beeld van de huidige voorraad. Om in te kunnen schatten wat je qua voorraad nodig gaat hebben slaat het systeem uiteenlopende data op. Op basis hiervan kun je gemakkelijk een schatting maken wat je nodig hebt in verschillende perioden van het jaar.

Door een koppeling te maken met leveranciers en andere partners kunnen kassasystemen voor de horeca jou perfect ondersteunen. Je hoeft bovendien minder moeite doen voor het inwerken van personeel, omdat huidige kassasystemen zo zijn ontworpen dat ze dat zelf doen. En als klap op de vuurpijl kunnen gasten met veel van deze systemen online bestellen – dat wil zeggen: bestellen met hun smartphone. Zo houd je het contact tussen gast en gastheer optimaal.

Het juiste kassasysteem voor de horeca selecteren

Het is belangrijk om te weten wat je wensen en eisen zijn als je een kassasysteem gaat aanschaffen. Sommige aanbieders hebben kassa software in huis die zowel voor winkels als horeca te gebruiken is. Andere software aanbieders hebben zich gespecialiseerd in horeca kassasystemen. Het is aan jou om te kiezen. Een gespecialiseerde software aanbieder heeft vaak wel het voordeel dat ze een beter beeld hebben bij hoe het er in de horeca aan toe gaat.

Wil je hulp bij het maken van een goede keuze? Met onze gratis keuzehulp ontvang je in een paar eenvoudige stappen een persoonlijke top 3 met online kassasystemen.

Download gratis

Gratis horeca kassasysteem proberen

Een modern horeca kassasysteem is tegenwoordig onmisbaar. Met de ontwikkeling van nieuwe applicaties krijg je als uitbater steeds makkelijker de kans om goed met de klant in contact te staan. Met een iPad zorg je dat de kans op miscommunicatie nihil wordt. Kassasystemen voor horeca van de huidige generatie zijn daar speciaal voor ontwikkeld.

Wil je eerst eens een kassasysteem voor de horeca proberen voordat je het aanschaft, vraag dan eens een trialversie aan. Bij de meeste aanbieders kan je de kassa software een periode van twee weken of een maand uitproberen.

Relevante artikelen

rawpixel-658248-unsplash.jpg
29 mei 2024

Kascontrole, hoe doe je dat? Onze tips voor verenigingen

Kassa

Hoe voer je een kascontrole uit bij een vereniging? We geven je in dit artikel een handleiding met tips en afsluitend een kascontrole checklist.

Lees meer 

Eenvoudig kassa software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste kassa software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste kassa systemen toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Products