1. Kassa
  2. iPad kassa

iPad kassa systemen vergelijken

Het beste iPad kassa systeem voor jou hangt af van jouw bedrijf en manier van werken. Geef daarom hieronder aan wat voor jouw bedrijf van toepassing is. In slechts drie stappen helpen we je met een persoonlijke top 3.

Het complete iPad kassa systemen overzicht

Dit zijn de beste iPad kassa systemen. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Vergelijk vervolgens de 3 beste iPad kassasystemen. Eerst meer weten? Bekijk onze kassa keuzegids. Kom je er niet uit? Laat je gratis en vrijblijvend adviseren door onze experts.

Boekhoudintegratie
Voorraadbeheer
Uitgebreide rapportage
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Compleet & Voordelig
Horeca, Retail, Clubs
Webshop & Voorraad Mgt
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Kassa systeem
Barcodes printen
Webshop koppeling
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Gebruiksvriendelijk
Koppelbaar
Flexibel
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Ga naar website
Meer informatie

Afosto

Eenvoudig te gebruiken
Geen dure installatie
Schaalbaar en flexibel
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 75,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Count-IT

Meer dan een kassa
State of the art
Veel koppelingen
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 35,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Cashr

Makkelijke bediening
Realtime inzichten
Makkelijk te koppelen
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 29,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Support
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Ontvang je persoonlijke kassa top 3 met de keuzehulp

iPad kassa: vind het beste kassasysteem voor winkels & horeca

Zoek je een kassa app voor de iPad? Met een kassa app rekenen klanten eenvoudig af in de winkel. Een kassasysteem voor de horeca maakt het eenvoudig om in de horeca snel af te rekenen. Bij Appwiki selecteer en vind je de beste kassasystemen met mobiele app via de onderstaande handige selectietool. Filter hieronder eenvoudig op de voor jou belangrijke functies en vind de kassa app die bij jou past. 

Een iPad kassa met een kassa app

Tegenwoordig heb je niet per se hele grote en dure kassa's met on-premise software nodig om jouw klanten goed te bedienen. Met een kassa app tover je jouw device snel om in een volwaardig kassasysteem. Je kunt dus gewoon uit de voeten met een iPad kassa. Het maakt niet uit in welke branche je werkt. Zowel in de horeca als in de detailhandel is een iPad kassa te gebruiken.

Een iPad kassasysteem in de horeca

Een iPad kassa is uitstekend in te zetten in de horeca. Je kunt het iPad kassasysteem namelijk koppelen aan meerdere apparaten. Denk hierbij aan bonprinters of touchsreenen. Je kunt vaak meerdere kassa's of handheldsystemen koppelen aan de iPad kassa, zonder extra kosten. Zo kun je jouw bediening een iPad geven die ze kunnen gebruiken om bestellingen op te nemen. De iPads sturen bij een afgeronde bestelling deze door naar de bar of keuken. Dus geen gedoe met geprinte bonnetjes. Dit betekent dat de kans op miscommunicatie enorm afneemt.

Meer weten over de mogelijkheden en voordelen van een ipad kassa? Download onze gratis "Kassa keuzegids voor de horeca."

Download gratis

Een kassa app voor de winkel

De iPad kassa is ook een goede oplossing voor in de winkel. Net als een kassasysteem in de horeca kun je meerdere apparaten op het systeem aansluiten. En net als in de horeca kun je jouw personeel voorzien van een iPad. Wanneer een klant in jouw winkel een vraag heeft over een product, kan een medewerker on the spot alle informatie over het product erbij halen en zo de klant helpen. Ook kun je een iPad gebruiken voor zelf-service, mochten klanten zelf op zoek willen gaan naar informatie over een bepaald product.

De voordelen van een iPad kassa

De bovengenoemde voordelen zijn speciefiek van toepassing voor de horeca en voor de winkel. Maar als je een iPad kassa hebt, kun je profiteren van nog veel meer voordelen:

  • Het is goedkoop. Voor minimale kosten heb je al een volwaardig kassasysteem. Je hoeft geen dure hardware meer aan te schaffen. De iPad is immers jouw kassa
  • Je hebt altijd inzicht. Met de kassa app kun je altijd je dagomzet en -rapportages inzien. Zo heb je altijd grip op de zaak
  • Je kunt overal de cijfers inzien. Omdat de app op alle devices is te downloaden kun je ook op je smartphone de iPad kassa gebruiken. Ook als je weg bent kun je dus de cijfers inzien
  • Voorraad beheren. Je kunt met jouw iPad kassa de voorraad beheren. Wanneer je een product verkoopt, wordt dit product meteen aangevuld. Zo zijn jouw producten altijd voorradig
  • Bonnen automatisch invoeren. Door jouw iPad kassa te koppelen aan een boekhoudprogramma, worden de bonnen automatisch verwerkt. Je hoeft dus niet meer de bonnen handmatig in te voeren in jouw boekhoudprogramma

Een iPad kassa gratis proberen

Niet elke iPad kassa is hetzelfde. En niet elke ondernemer heeft dezelfde behoeftes. Om de juiste kassa app te kiezen, is het daarom verstandig om deze uit te proberen. De meeste iPad kassa's kun je dan ook voor een proefperiode (tussen de veertien en dertig dagen) gebruiken. Zo kom je altijd thuis met de juiste iPad kassa.

Relevante artikelen

rawpixel-569600-unsplash.jpg
4 dagen geleden

Wat zijn de beste kassa systemen voor winkels?

RetailKassa systeem

Gebeurt het vaak dat bepaalde producten zijn uitverkocht omdat ze niet op tijd zijn besteld? Of wil je werknemers sneller laten afrekenen? Start dan met de automatisering van jouw winkel.

Lees meer 

Eenvoudig kassa software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste kassa software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste kassa systemen toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Products