Eenvoudig de beste kassa software kiezen?

Dit zijn de beste iPad kassa systemen. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste kassasystemen met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Woordmerk Appwiki

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Support
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Ook interessant voor jou:

Eenvoudig kassa software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste kassa software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste kassa systemen toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

iPad kassa? Vind het beste kassasysteem voor winkels & horeca

Zoek je een kassa app voor de iPad? Met een kassa app rekenen klanten eenvoudig af in de winkel. Een kassasysteem voor de horeca maakt het eenvoudig om in de horeca snel af te rekenen. Bij Appwiki selecteer en vind je de beste kassasystemen met mobiele app via de onderstaande handige selectietool. Filter hieronder eenvoudig op de voor jou belangrijke functies en vind de kassa app die bij jou past. 

Een iPad kassa met een kassa app

Tegenwoordig heb je niet per se hele grote en dure kassa's met on-premise software nodig om jouw klanten goed te bedienen. Met een kassa app tover je jouw device snel om in een volwaardig kassasysteem. Je kunt dus gewoon uit de voeten met een iPad kassa. Het maakt niet uit in welke branche je werkt. Zowel in de horeca als in de detailhandel is een iPad kassa te gebruiken.

Een iPad kassasysteem in de horeca

Een iPad kassa is uitstekend in te zetten in de horeca. Je kunt het iPad kassasysteem namelijk koppelen aan meerdere apparaten. Denk hierbij aan bonprinters of touchsreenen. Je kunt vaak meerdere kassa's of handheldsystemen koppelen aan de iPad kassa, zonder extra kosten. Zo kun je jouw bediening een iPad geven die ze kunnen gebruiken om bestellingen op te nemen. De iPads sturen bij een afgeronde bestelling deze door naar de bar of keuken. Dus geen gedoe met geprinte bonnetjes. Dit betekent dat de kans op miscommunicatie enorm afneemt.

Een kassa app voor de winkel

De iPad kassa is ook een goede oplossing voor in de winkel. Net als een kassasysteem in de horeca kun je meerdere apparaten op het systeem aansluiten. En net als in de horeca kun je jouw personeel voorzien van een iPad. Wanneer een klant in jouw winkel een vraag heeft over een product, kan een medewerker on the spot alle informatie over het product erbij halen en zo de klant helpen. Ook kun je een iPad gebruiken voor zelf-service, mochten klanten zelf op zoek willen gaan naar informatie over een bepaald product.

De voordelen van een iPad kassa

De bovengenoemde voordelen zijn speciefiek van toepassing voor de horeca en voor de winkel. Maar als je een iPad kassa hebt, kun je profiteren van nog veel meer voordelen:

  • Het is goedkoop. Voor minimale kosten heb je al een volwaardig kassasysteem. Je hoeft geen dure hardware meer aan te schaffen. De iPad is immers jouw kassa
  • Je hebt altijd inzicht. Met de kassa app kun je altijd je dagomzet en -rapportages inzien. Zo heb je altijd grip op de zaak
  • Je kunt overal de cijfers inzien. Omdat de app op alle devices is te downloaden kun je ook op je smartphone de iPad kassa gebruiken. Ook als je weg bent kun je dus de cijfers inzien
  • Voorraad beheren. Je kunt met jouw iPad kassa de voorraad beheren. Wanneer je een product verkoopt, wordt dit product meteen aangevuld. Zo zijn jouw producten altijd voorradig
  • Bonnen automatisch invoeren. Door jouw iPad kassa te koppelen aan een boekhoudprogramma, worden de bonnen automatisch verwerkt. Je hoeft dus niet meer de bonnen handmatig in te voeren in jouw boekhoudprogramma

Een iPad kassa gratis proberen

Niet elke iPad kassa is hetzelfde. En niet elke ondernemer heeft dezelfde behoeftes. Om de juiste kassa app te kiezen, is het daarom verstandig om deze uit te proberen. De meeste iPad kassa's kun je dan ook voor een proefperiode (tussen de veertien en dertig dagen) gebruiken. Zo kom je altijd thuis met de juiste iPad kassa.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products