Vergelijk en probeer kassa software gratis

Dit zijn de beste kassasystemen voor winkels. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste kassasystemen met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Woordmerk Appwiki

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Support
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Ook interessant voor jou:

Eenvoudig kassa software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste kassa software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste kassa systemen toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Kassasysteem winkel: vind de beste kassa software voor winkels


​​Zoek je de beste kassa software voor in een winkel? Vind hier alle afrekensystemen voor winkels waarmee je eenvoudig en efficiënt kan afrekenen. Filter hieronder eenvoudig op bedrijfsvorm en functies. Door winkelautomatisering houd je tijd over voor zaken die er echt toe doen.

 

Wat is een winkel kassasysteem?

Als je denkt aan kassa’s, dan denk je waarschijnlijk vooral aan hoe je er geld mee kunt betalen. Of in het geval winkeliers: hoe je er je producten gemakkelijk mee kunt verkopen. Maar winkel kassasystemen zijn meer dan alleen dat. Als je jezelf de vraag stelt “Wat is een kassasysteem winkel?” dan ben je hier aan het juiste adres. We proberen je hier zoveel mogelijk informatie te bieden over hoe een winkel afrekensysteem werkt en wat de mogelijkheden zijn. 

Wat verstaan we onder het automatiseren van een winkel?

Eén van de mogelijkheden is winkelautomatisering. Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Door je winkel te automatiseren kun je veel werk uit handen geven. Dit klinkt misschien als een ingrijpende beslissing, maar in werkelijkheid betekent winkelautomatisering gewoon het volgende: door slimme kassa software te installeren dat helpt bij het gestroomlijnder laten verlopen van alle processen en nóg meer winst maken. Een goed voorbeeld hiervan is het voorraadbeheer dat mogelijk wordt gemaakt door winkelautomatisering. Als je een artikel verkoopt, wordt dit gelijk doorgegeven aan je voorraadsysteem. Merkt het systeem dat een tekort van een bepaald product dreigt? Geen nood, door winkelautomatisering word je daarvan op de hoogte gebracht. Met de meest geavanceerde systemen gaat zelfs dit automatisch. Winkelautomatisering zorgt door deze en meer mogelijkheden voor een ongekende doeltreffendheid en winstgevendheid.

Veelzijdige kassasystemen

In de categorie Kassasystemen Detailhandel is software over het algemeen in te delen in de volgende onderdelen: inkoop, verkoop, voorraad, logistiek, en soms horen daar ook nog statistiek en marketing bij. Met een compleet afrekensysteem winkel heb je dus software die je in alle takken van het bedrijf kunnen helpen. Van het bijhouden van wat je verkoopt tot hoe je acties aanslaan bij specifieke doelgroepen. Kassasystemen winkel zijn dus niet alleen heel betrouwbaar, maar ook ontzettend veelzijdig.

Kassasysteem detailhandel in de cloud

Ben je op zoek in de categorie Kassasysteem Winkel, dan kom je al gauw uit bij twee verschillende soorten software. We hebben het hier over de offline versie en de online versie. Deze versies worden ook wel stand-alone of kassasystemen in de cloud genoemd. Het voordeel van kassasystemen (winkel) in de cloud is dat je nóg beter alle functies met elkaar kunt integreren. Alle data worden opgeslagen in de cloud en hier worden uitgebreide analyses op uitgevoerd. Zo krijg je als winkelier inzicht in patronen van de verkoop, maar je krijgt ook inzichtelijk hoe je je voorraad het beste managet. Bovendien worden er steeds meer applicaties ontwikkeld waardoor kassasystemen winkel ook op tablets en smartphones te bekijken zijn. Zo heb je altijd en overal toegang tot je data, het voorraadbeheer en het klantenbeheer.

Voordelen winkelautomatisering

In de categorie Kassasystemen Winkel zie je steeds meer softwarepakketten die perfect aansluiten op de wensen binnen de detailhandel en van andere winkeliers. Zoals gezegd heb je met een modern winkel kassasysteem het voordeel dat je in alle processen (van inkoop tot verkoop) inzicht krijgt. Het werkt allemaal stukken efficiënter dan het handmatige werk, omdat het geautomatiseerde afrekensysteem de processen op elkaar laat aansluiten en stroomlijnt. De kassasystemen zorgen op de eerste plaats voor een snelle afhandeling van transacties. Werknemers zullen profijt hebben bij het gebruiksgemak en daar profiteer jij als winkelier op jouw beurt weer van. Er worden geen fouten meer gemaakt met wisselgeld en doordat per medewerker in kaart kan worden gebracht wat de loonkosten en omzetcijfers zijn houd je een goed overzicht over het personeel.

Makkelijk klanten helpen

Verder heb je geen gedoe meer met defecte kassa’s of transacties die lastig uit te rekenen zijn. Met een geavanceerd kassasysteem kun je je klanten heel gemakkelijk helpen. Dit kun je op meerdere manieren opvatten, aangezien je met moderne Point of Sale systemen ook uitstekende opties voor klantenbeheer hebt. Sla een klant op in het systeem en je kunt diverse gegevens inzien zoals leeftijd, verjaardag, productenhistorie en meer. Zo kun je jouw service op al je klanten persoonlijk afstellen. Ook krijg je met winkelautomatisering een goed beeld van de verkoopcijfers per periode en per werknemer. De ideale manier om de efficiëntie van je bedrijf naar een nóg hoger niveau te tillen. Zo zorgen kassasystemen winkel voor een gestroomlijnde verkoop waarin er geen ruimte voor fouten is. Nog één tip: kies voor een kassasysteem winkel dat ook compatibel is met je webshop.

Selecteer een winkel kassasysteem dat bij je past

Omdat het ene bedrijf het andere niet is, zul je bij het zoeken naar een winkel kassasysteem al gauw merken dat sommige software beter op jouw wensen aansluit dan andere. Wat jouw keuze wordt zal afhankelijk zijn van je branche, het aantal werknemers en ga zo maar door. Naast systemen voor een winkel zijn er ook gespecialiseerde systemen zoals horeca kassasystemen. Om je toch een beeld te geven van goede software hebben we hier een overzicht van alle bij ons aangesloten leveranciers opgesteld.

Meer weten over kassa systemen? Kijk dit filmpje hieronder!

Kassasysteem winkel trial

We wensen je veel succes bij het maken van de juiste keuze. Software uit de categorie Kassasystemen Winkel is de laatste jaren sterk aan het verbeteren; je ziet dan ook veel concurrentie tussen de leveranciers. Hier kun jij van profiteren: vraag bij een leverancier een gratis proefversie aan en maak stapsgewijs kennis met het winkel kassasysteem. Je zult merken dat je al gauw meer winst maakt.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products