Wat is Excel urenregistratie?

Een Excel urenregistratie is het registeren van de uren met behulp van het programma Excel. Het gebruik van Excel voor het registreren van je uren is een veelgebruikte methode en via het internet is het format eenvoudig te downloaden. Op de betreffende site staat nauwkeurig beschreven welke stappen je moet zetten bij het downloaden.

Gratis Excel urenregistratie template downloaden

Zoek je een voorbeeld van een urenregistratie template? Download dan gratis een Excel template hieronder!

  • We verstrekken dit adres niet aan derden

Voordelen urenregistratie in Excel

Voordelen van het gebruik van Excel voor de tijdregistratie zijn onder andere dat het programma gratis te downloaden is, doordat de software vaak al aanwezig is op je computer en je geen uitgebreide voorbereidingen hoeft te treffen. Daarnaast zijn er online vele templates en sjablonen voor urenregistratie in Excel te vinden. Mocht je een ander sjabloon willen dan is het mogelijk het sjabloon handmatig aan te passen. Excel urenregistratie bespaart dus geld en ook nog eens tijd.

Nadelen urenregistratie in Excel

Nadelen die worden genoemd is het ontbreken van support. Je kunt geen gebruik maken van een klantenservice of support als je er niet uitkomt. Wel zijn er online tips en informatie te vinden. Een ander nadeel is dat koppeling met andere systemen niet mogelijk is. Bij het overzetten van de urenregistratie naar een software pakket, is het maken van een koppeling wel mogelijk en wordt het doorrekenen makkelijker.

Rating:
Reviews: 82
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 79
Urenregistratie
Rating:
Reviews: te weinig reviews
Urenregistratie
Products