Wat is tijdschrijven?

Tijdschrijven is het bijhouden van de tijd die je ergens aan besteedt. Het doel van tijdschrijven is om een duidelijk beeld te krijgen waaraan tijd besteed wordt binnen een bedrijf.

Waarom moet ik tijdschrijven?

Wanneer er inzichtelijk is gemaakt waaraan tijd besteed wordt, kan deze informatie gebruikt worden om effectiever te gaan werken. Er kan per project geregistreerd worden hoeveel uren het nou daadwerkelijk heeft gekost en dus hoe rendabel dit project is geweest. Ook kan er gekeken worden naar verschillende afdelingen binnen de organisatie. Welke afdelingen gaan goed om met hun tijd en waar is er nog verbetering mogelijk? Daarnaast moet dit bijgehouden worden voor de Belastingdienst om aanspraak te kunnen maken op de zelfstandigenaftrek.

Henk Jan

Hulp nodig bij het kiezen van de beste urenregistratie tool?

Download gratis onze checklist om de beste urenregistratie tool te kiezen. Aan de hand van 7 vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products