1. Begrippen
  2. Urenregistratie begrippen
  3. Wat is een urenregistratie app?

Wat is een urenregistratie app?

Een urenregistratieapp is een programma op je smartphone waarmee je de uren kunt registeren die je hebt gewerkt. Een app is de afkorting van applicatie. Met een urenregistratie app is eenvoudig te zien of je binnen de afgesproken tijd blijft, die voor een bepaalde opdracht staat beschreven. Tevens kan de opdrachtgever zien dat je de uren echt besteedt zijn aan het werk en je niet het werk expres hebt vertraagt om zo meer geld te verdienen.

Back up

Het gebruik van een app om de uren te registreren groeit in populariteit. Verschillende bedrijven hebben een app ontwikkeld om de uren te registreren via je mobiele telefoon. Deze technologische vooruitgang betekent dat je de uren kunt registeren zonder pen en papier en ze automatisch kunt vastleggen. Voordeel van de app is dat hij beschikt over een back-up functie, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat de uren verdwijnen uit het systeem. Een ander voordeel is dat je kunt instellen dat je gewenste tijden aan gewenste activiteiten kun koppelen voor de klanten. Verder zitten er allerlei handige functies in de applicatie kun je op een slimme manier de gewerkte uren opslaan en misschien nog wel belangrijker ook nog beheren.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products