Salarisadministratie software voor het MKB

Als MKB-ondernemer wil je het beste salarisadministratie programma dat er is. Met Appwiki vergelijk je de verschillende loonadministratie pakketten die er zijn voor het MKB. Geef aan wat voor jou van toepassing is en start direct met vergelijken.

Zeer eenvoudig
Geen kennis nodig
Alles in eigen hand

Employes maakt salarissoftware speciaal voor ondernemers. Bedrijven die geen salariskennis in huis hebben waren tot voor kort aangewezen op dure salarisadministrateurs of accountants. Nu niet meer! Ontdek het gemak van Employes!

Meer informatie
Belastingaangifte
Eenvoudige prijzen
API & Integraties

Profiteer van accurate salarisadministratie buiten Nederland voor al uw internationale werknemers en tussenpersonen. Met Deel betaal je wereldwijde teams in een paar klikken, terwijl je blijft voldoen aan de lokale regelgeving.

Meer informatie
Vanaf 5 loonstroken
Speciaal voor het MKB
Voordelige loonstroken

Met het BuddeeHR & Salaris ben je klaar voor de toekomst. Alle HR informatie inzichtelijk en de salarisadministratie professioneel geregeld. Gebruiksvriendelijk en overal toegang via computer, tablet of mobiel!

Meer informatie
>200 cao's onderhouden
Automatische controles
Totaaloplossing HRM

Maak de salarisadministratie een logisch gevolg van de HR-administratie! Met AFAS zijn je HRM & Payroll processen geïntegreerd in één systeem. Ruim 3,4 mln Nederlanders krijgen al hun loonstrook via AFAS. Jij straks ook?

Meer informatie

Workday

Flexibele oplossing
Uitstekende support
Internationale payroll

Workday combineert salarisadministratie en uren- en verzuimregistratie in één tool voor beter personeelsmanagement en het automatiseren van handmatige taken. Ook hebben werknemers eenvoudig toegang tot al hun info, op een plek.

(0)
Meer informatie
Meer informatie

Exact

Efficient en eenvoudig
Volledig geintegreerd
Ongeëvenaarde controle

Met Exact voor HR & Salaris stroomlijn je de complete HR-cyclus: van vacature tot uitstroom, geïntegreerd met de salarisadministratie, personeelsplanning en performance management. Betrek collega’s en bespaar tijd en geld op je HR

Meer informatie

Easylon

Vele koppelingen
Multi-user uitvoering
Snel ingericht

Easylon heeft uitstekende salarissoftware. Deze software wordt ELSA genoemd. Alle benodigde functionaliteiten op het gebied van loonadministratie zijn gecombineerd. Met als belangrijkste uitgangspunt het gemak en de eenvoud.

(0)
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Primaire processen
Aanvullingen
Extra functies
Integraties
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Relevante artikelen

bench-accounting-49906-unsplash.jpg
12 oktober 2023

Hieruit bestaan de kosten voor salarisadministratie

HrmSalarisadministratie

Elke ondernemer moet zich bezighouden met salarisadministratie. Maar waaruit bestaan de kosten voor de salarisadministratie?

Lees meer 
14 oktober 2020

Een loonstrook maken: hoe doe je dat?

Salarisadministratie

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products