1. Blog
 2. Beste verkoop apps

Wat zijn de beste verkoop apps van dit moment?

Moet je de complete verkoopadministratie doorspitten voor klantgegevens? Heb je niet altijd de meest actuele informatie van de klant bij de hand? Of mis je inzicht in bepaalde klantprocessen? Veel problemen die ervoor zorgen dat het lastig wordt om grip te houden op je verkoopproces.

Maar hoe los je dit op?

Door gebruik te maken van een verkoop app zorg jij ervoor dat je alle informatie, altijd en overal, bij de hand hebt en in één overzicht. 

Wij hebben de vijf beste verkoopadministratie apps voor je uitgezocht. Verder hebben we een aantal voordelen van verkoop software onder elkaar gezet.

Jaap Toering
Appwiki expert

  1. Teamleader

  Facturen, offertes, crm en planning. Run je zaak makkelijk op één plek. Meer dan 15.000 ondernemers en hun teams geven het papierwerk uit handen met Teamleaders bedrijfsoftware.

  Van uur tot factuur
  Debiteuren overzicht
  Koppel je boekhouding

  Prijs: maandelijks €50,00
  Reviews: 10/10
  Bekijk reviews  Ga naar de website 

  2. OIIO's Client-Cloud

  Wie stelt persoonlijke aandacht nu niet op prijs? Client-Cloud combineert de waarde van persoonlijke aandacht met de efficiëntie van veilig online zakendoen. Bestaande uit een gepersonaliseerd klantenportaal voor je relaties en een compleet beheerportaal waarin jij al je diensten regelt.

  Prof. klantenportaal
  Eigen beheerportaal
  Eén-op-één verbinding

  Prijs: vanaf €0,00
  Reviews: geen
  Bekijk reviews 

  3. HubSpot

  HubSpot’s CRM platform has all the tools and integrations you need for marketing, sales, content management, and customer service. Each product in the platform is powerful alone, but the real magic happens when you use them together.

  Overzichtelijk
  Automatisch
  Creëer eigen templates

  Prijs: vanaf €0,00
  Reviews: geen
  Bekijk reviews 

  4. BLISSS

  BLISSS software streeft naar zeer effectieve en simpele softwareoplossingen. De missie van BLISSS is om bedrijven te helpen succesvoller te zijn. Dit doen ze door te ondersteunen met verrassend goede adviezen en bijbehorende software.

  Automatisch rapportage
  Efficiënte planning
  Professionele support

  Prijs: vanaf €7,50
  Reviews: geen
  Bekijk reviews 

  5. monday.com

  monday.com is het meest gebruiksvriendelijke platform om ieder team en project te beheren. Maak gebruik van één van de sjablonen of bouw gemakkelijk je eigen workflow. Synchroniseer, plan en organiseer groepsprojecten vanuit een helikopteroverzicht tot in de kleinste details. Start je gratis trial en ontdek - net als 2,8 mln anderen - monday.com.

  Volledig aanpasbaar
  Extreem overzichtelijk
  Prestatiegericht

  Prijs: per licentie €8,00
  Reviews: 8.6/10
  Bekijk reviews 

  Meer verkoop software bekijken?

  Bekijk ons gehele aanbod van verkoop software en maak gebruik van onze vergelijkingstool. Vertel ons over je bedrijf en wij maken een voorselectie. Je kunt vervolgens eenvoudig een persoonlijke top 3 maken. 

  Vergelijk alle verkoop apps

  Wat zijn de voordelen van een goede verkoopadministratie app?

  Een verkoopadministratie app heeft verschillende voordelen. We hebben ze hieronder alle voordelen op een rijtje gezet:

  Totaal overzicht van de klant

  Alle contactgegevens van de klant in één overzicht. De (aankoop)geschiedenis van de klant, hoe vaak heeft de klant iets afgenomen en hoeveel is er afgenomen? Daarnaast staan ook alle afspraken met de desbetreffende klant in een enkel overzicht. 

  Altijd prijsinformatie bij de hand

  Met verschillende klanten heb je natuurlijk ook te maken met verschillende wensen en behoeften. Bij deze verschillende wensen en behoeften van de klant komen ook verschillende producten of diensten kijken. Dit resulteert in verschillende prijzen die je altijd bij de hand hebt. 

  Voorraadbeheer bijhouden

  Hoeveel heb ik nog van een bepaald product? Een te kleine voorraad levert gemiste verkopen op, waar te veel voorraad weer geld kost. Door gebruik te maken van verkoop software krijg je een beter inzicht in je voorraadbeheer. Ook kun je met een verkoopapp overal eenvoudig de voorraad bijwerken en inzien.

  Te koppelen aan andere software

  Maak je gebruik van andere bedrijfssoftware, zoals ERP, CRM of facturatie software? Handig! Je kunt de verkoop software eenvoudig integreren met je andere programma's. Verkoop software is gemakkelijk te integreren met andere programma's. Door andere programma's te integreren met je verkoop app, wordt het gemakkelijk om inzicht te krijgen in de workflows. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gewerkte uren tegenover het aantal sales.

  Gerelateerde artikelen

  10 oktober 2023

  Hoe CRM software jouw verkopen een boost geeft

  Offerte Crm

  CRM software zorgt voor meer sales. De software biedt je efficiëntie en inzicht, maar maakt je ook effectiever in het verkoopproces.

  12 augustus 2022

  Van offerte opstellen tot offerte accepteren!

  Offerte

  Van een offerte een klus maken. Het proces van offerte opstellen tot offerte accepteren. De klant overhalen om voor jouw product of dienst te kiezen. Lees hier hoe je tot een offerte bevestiging komt.

  25 juli 2022

  In Excel je offerte maken of offerte software gebruiken?

  Offerte

  Snel een offerte Excel maken en opsturen is van groot belang voor starters. Het kan maar zo zijn dat een concurrent er met de opdracht vandoor gaat. Maar hoe kun je snel een offerte maken in Excel?

  Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

  Dit is Appwiki

  Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

  Appwiki werkt voor jou

  Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

  En zo werkt Appwiki

  We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

  Products