1. Blog
  2. Beste verkoop apps

Wat zijn de beste verkoop apps van dit moment?

Moet je de complete verkoopadministratie doorspitten voor klantgegevens? Heb je niet altijd de meest actuele informatie van de klant bij de hand? Of mis je inzicht in bepaalde klantprocessen? Veel problemen die ervoor zorgen dat het lastig wordt om grip te houden op je verkoopproces.

Maar hoe los je dit op?

Door gebruik te maken van een verkoop app zorg jij ervoor dat je alle informatie, altijd en overal, bij de hand hebt en in één overzicht. 

Wij hebben de vijf beste verkoopadministratie apps voor je uitgezocht. Verder hebben we een aantal voordelen van verkoop software onder elkaar gezet.

Jaap Toering
Jaap Toering

1. Tribe CRM

Wij hebben ons alles-in-een CRM-platform ontwikkeld op basis van een unieke architectuur. Hierdoor kun jij realtime samenwerken, pas je standaard modules in een paar klikken aan en creëer je zelfs eigen modules, zonder één regel code. En zo kun jij profiteren van een State of the art CRM-oplossing voor een ongelooflijk lage prijs, vanaf €15,- pgpm.

Alles-in-één systeem
Nederlandse helpdesk
Zeer scherp geprijsd

Prijs: maandelijks €15,00
Reviews: 9/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

2. Freshsales

Freshsales is speciaal ingericht op snelgroeiende bedrijven en onderscheidt zichzelf door intelligentie en context te leveren die nodig is om jouw prospect te kwalificeren en deze beter te converteren. Freshsales voldoet aan de AVG en zijn markplaats bevat meer dan 60 apps die naadloos geïntegreerd kunnen worden om productiviteit te verbeteren.

Drag-en-drop pipelines
Lead kwalificering
Sales Automation

Prijs: vanaf €15,00
Reviews: geen
Bekijk reviews  Ga naar de website 

3. OIIO's Client-Cloud

Wie stelt persoonlijke aandacht nu niet op prijs? Client-Cloud combineert de waarde van persoonlijke aandacht met de efficiëntie van veilig online zakendoen. Bestaande uit een gepersonaliseerd klantenportaal voor je relaties en een compleet beheerportaal waarin jij al je diensten regelt.

Prof. klantenportaal
Eigen beheerportaal
Eén-op-één verbinding

Prijs: vanaf €0,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

4. HubSpot

HubSpot’s CRM platform has all the tools and integrations you need for marketing, sales, content management, and customer service. Each product in the platform is powerful alone, but the real magic happens when you use them together.

Overzichtelijk
Automatisch
Creëer eigen templates

Prijs: vanaf €0,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

5. BLISSS

BLISSS software streeft naar zeer effectieve en simpele softwareoplossingen. De missie van BLISSS is om bedrijven te helpen succesvoller te zijn. Dit doen ze door te ondersteunen met verrassend goede adviezen en bijbehorende software.

Automatisch rapportage
Efficiënte planning
Professionele support

Prijs: vanaf €7,50
Reviews: geen
Bekijk reviews 

Meer verkoop software bekijken?

Bekijk ons gehele aanbod van verkoop software en maak gebruik van onze vergelijkingstool. Vertel ons over je bedrijf en wij maken een voorselectie. Je kunt vervolgens eenvoudig een persoonlijke top 3 maken. 

Vergelijk alle verkoop apps

Wat zijn de voordelen van een goede verkoopadministratie app?

Een verkoopadministratie app heeft verschillende voordelen. We hebben ze hieronder alle voordelen op een rijtje gezet:

Totaal overzicht van de klant

Alle contactgegevens van de klant in één overzicht. De (aankoop)geschiedenis van de klant, hoe vaak heeft de klant iets afgenomen en hoeveel is er afgenomen? Daarnaast staan ook alle afspraken met de desbetreffende klant in een enkel overzicht. 

Altijd prijsinformatie bij de hand

Met verschillende klanten heb je natuurlijk ook te maken met verschillende wensen en behoeften. Bij deze verschillende wensen en behoeften van de klant komen ook verschillende producten of diensten kijken. Dit resulteert in verschillende prijzen die je altijd bij de hand hebt. 

Voorraadbeheer bijhouden

Hoeveel heb ik nog van een bepaald product? Een te kleine voorraad levert gemiste verkopen op, waar te veel voorraad weer geld kost. Door gebruik te maken van verkoop software krijg je een beter inzicht in je voorraadbeheer. Ook kun je met een verkoopapp overal eenvoudig de voorraad bijwerken en inzien.

Te koppelen aan andere software

Maak je gebruik van andere bedrijfssoftware, zoals ERP, CRM of facturatie software? Handig! Je kunt de verkoop software eenvoudig integreren met je andere programma's. Verkoop software is gemakkelijk te integreren met andere programma's. Door andere programma's te integreren met je verkoop app, wordt het gemakkelijk om inzicht te krijgen in de workflows. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gewerkte uren tegenover het aantal sales.

Gerelateerde artikelen

10 november 2020

Hoe CRM jouw sales een boost geeft

Offerte Crm

CRM software kan voor meer sales zorgen, lees gauw hoe! Een CRM systeem biedt je de mogelijkheid om je klantrelaties verder op te bouwen en te onderhouden.

5 juni 2018

Van offerte opstellen tot offerte accepteren!

Offerte

Van een offerte een klus maken. Het proces van offerte opstellen tot offerte accepteren. De klant overhalen om voor jouw product of dienst te kiezen. Lees hier hoe je tot een offerte bevestiging komt.

4 februari 2018

In Excel je offerte maken of offerte software gebruiken?

Offerte

Snel een offerte Excel maken en opsturen is van groot belang voor starters. Het kan maar zo zijn dat een concurrent er met de opdracht vandoor gaat. Maar hoe kun je snel een offerte maken in Excel?

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products