Top 10 beste offerteprogramma's (2024)

Eenvoudig de beste offerte software kiezen?

Dit is de top 10 beste offerteprogramma's voor het MKB. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste offerteprogramma's met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend. 

15 maanden gratis
Offertes in huisstijl
Mobiele app

Maak in een handomdraai offertes in jouw huisstijl en zet ze om naar facturen. Actie: 15 maanden gratis voor starters! Eenvoudig online boekhouden, offertes maken en facturen versturen. Maak een gratis account aan en profiteer!

Meer informatie
Onbeperkt offertes
Onbeperkt factureren
30 dagen gratis

SnelStart maakt boekhouden makkelijk! Onbeperkt offertes en facturen sturen, eenvoudig btw-aangiftes doen, bankkoppeling maken en meer. Voor een vast bedrag per maand. Probeer SnelStart nu 30 dagen gratis!

Meer informatie
Offertes in huisstijl
Digitaal ondertekenen
14 dagen gratis

Met de offertetool van Gripp maak je offertes zoals jij dat wil. Met zelf aan te passen sjablonen creëer je de prachtige offertes die echt scoren! Ontdek zelf de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van Gripp software.

Meer informatie
Verkoop meer
Bespaar tijd
Behoud het overzicht

Onderscheid jezelf met verbluffend mooie offertes. Presenteer jezelf en je diensten in woord en beeld - met slideshows, collages en video's. Organiseer je verkooporganisatie, versnel het salesproces en scoor de deal!

(0)
Ga naar website
Meer informatie
Onbeperkt offertes
Online goedkeuren
iPhone en Android app

Offertes maken in je eigen huisstijl, online laten goedkeuren én direct omzetten naar een factuur. Met Moneybird zijn je offertes zo gebeurd. Zeer populair onder ondernemers om zijn gebruiksvriendelijkheid!

Meer informatie
#1 volgens accountants
Met Scan & Herken
Probeer 1 maand gratis

AFAS SB is hét online boekhoudprogramma voor ondernemers. Offertes maken, factureren en je btw-aangifte doe je gewoon online. Gebruiksvriendelijk en compleet.

Meer informatie

Teamleader

Offreren in huisstijl
Nederlandse support
Online goedkeuren

Teamleader helpt jou met het proces van offerte tot betaalde factuur. Maak de offertes in jouw huisstijl in ons CRM systeem en koppel dat aan jouw boekhouding en de andere tools die je al gebruikt. Denk aan je agenda en email.

Meer informatie

BUNNI

Offertes in jouw stijl
Onbeperkt aanmaken
Super simpel & snel

Met BUNNI maken we boekhouden super simpel verslavend leuk. Dat doen we samen met onze geweldige proefkonijnen: échte zzp'ers die onze missie steunen.

(0)
Meer informatie
Meer informatie

PandaDoc

Betalingen verzamelen
CRM-integratie
1000+ sjablonen

Met Geavanceerde offertes controleer en beheer je wat je team gaat verkopen door snel vooraf de exacte producten en diensten in te stellen die ze op de markt moeten brengen.

(0)
Meer informatie
Meer informatie

Ficsus.nl

Gratis en vrijblijvend
Offertes in huisstijl
Gratis helpdesk

Alles in 1 software voor de zzp'er! Boekhouden, offertes maken, factureren, uren- en rittenregistratie. Direct starten zonder boekhoudkennis. Maak een gratis account aan!

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

De beste software voor:

Appwik expert

Meer rust in de kop als ondernemer in de bouw?

Ondernemer in de bouw? Heb jij kopzorgen omdat je nog regelmatig overzicht verliest of inzicht mist? Wil je voor jezelf meer rust creëen? Dan doe je er goed aan deze 7 tips voor meer rust te downloaden!

Download tips

Relevante artikelen

rawpixel-423658-unsplash.jpg
Products