Top 10 beste offerteprogramma's

Eenvoudig de beste offerte software kiezen?

Dit is de top 10 beste offerteprogramma's voor het MKB. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste offerteprogramma's met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend. 

Gratis voor starters
Belastingdienst erkend
Uitstekend helpdesk

Actie: 15 maanden gratis voor starters! Eenvoudig online boekhouden, offertes maken en facturen versturen. Maak een gratis account aan en profiteer!

Meer informatie
#1 Offerte app
Alles met Offertes
Onbeperkt en GRATIS

Rompslomp.nl is hét makkelijkste offerteprogramma voor ondernemers - Super makkelijk in gebruik - Bespaar veel tijd met het maken van offertes - Maak nu gratis je Rompslomp account aan en probeer het zelf!

Meer informatie

Teamleader

Offreren in huisstijl
Nederlandse support
Online goedkeuren

Teamleader helpt jou met het proces van offerte tot betaalde factuur. Maak de offertes in jouw huisstijl in ons CRM systeem en koppel dat aan jouw boekhouding en de andere tools die je al gebruikt. Denk aan je agenda en email.

Meer informatie

Exact Go

5 gratis offertes p.m.
Simpel offreren
Onderdeel van Exact

Wil je minder tijd kwijt zijn aan jouw administratie? Probeer Exact Go en verstuur eenvoudig professionele offertes en facturen. Gratis tot en met 5 offertes/facturen per maand!

(0)
Meer informatie
Meer informatie

Yoobi

Offreren in huisstijl
Online accorderen
Via app en webversie

Volledig digitaal, van offerte tot factuur. Met een paar clicks breng je jouw offerte uit en laat je je opdrachtgever online goedkeuring geven. Na afloop gebruik je de offerte als bronbestand voor je factuur. Snel aan de slag.

Meer informatie

Visma

Incl. mobiele app
Zeer eenvoudig
Uitstekende helpdesk

Maak met Offertes & Orders professionele offertes en zet ze om in orders. Visma eAccounting is de meest gebruiksvriendelijke software voor ondernemers. Onbeperkt en eenvoudig in Visma eAccounting. Probeer eAccounting nu gratis!

Meer informatie

Kwoter

Interactief & Grafisch
Unieke uitstraling!
Makkelijk in gebruik!

Met Kwoter maak je samen met je collega's interactieve offertes. Daardoor vergroot je je kans op een succesvolle samenwerking. Met behulp van de statistieken vergroot je de kans op succes.

(0)
Meer informatie
Meer informatie

Offective

Offerte in eigen stijl
Gebruiksgemak
Uitbreidbare functies

Offertes (en orders) in eigen huisstijl en een geheel verkoopkansen traject beheert u eenvoudig met de Verkoopsoftware van Offective. Inclusief een volwaardig Relatie- en Voorraadbeheer systeem. Uitbreidbaar met o.a. Facturatie.

Meer informatie

Simplicate

Alles-in-één pakket
Offreren in huisstijl
Offerte naar factuur

Online software die je nodig hebt voor zakelijk succes. Simplicate is CRM, Sales, Project management, Urenregistratie, Facturatie en HRM in één. Speciaal voor zakelijke dienstverleners: accountants, consultants & creatieve bureaus

Meer informatie

Gekko

Makkelijk in gebruik
Mobiele apps
Onbeperkt voor €10/m

Stuur heel simpel professionele offertes naar je klanten met Gekko. Houdt de status van het offertes bij. Jouw klanten kunnen gemakkelijk en professioneel de offerte online goedkeuren. Zo is direct duidelijk wat je afspreekt.

(0)
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

De beste software voor:

Appwik expert

Meer rust in de kop als ondernemer in de bouw?

Ondernemer in de bouw? Heb jij kopzorgen omdat je nog regelmatig overzicht verliest of inzicht mist? Wil je voor jezelf meer rust creëen? Dan doe je er goed aan deze 7 tips voor meer rust te downloaden!

Download tips

Relevante artikelen

rawpixel-569600-unsplash.jpg
17 maart 2020

Hoe CRM jouw sales een boost geeft

OfferteCrm

CRM software kan voor meer sales zorgen, lees gauw hoe! Een CRM systeem biedt je de mogelijkheid om je klantrelaties verder op te bouwen en te onderhouden.

Lees meer 
5 juni 2018

Van offerte opstellen tot offerte accepteren!

FacturatieOfferte
Products