Offerte apps vergelijken

Eenvoudig de beste offerte software kiezen?

Dit is de beste offerte software met app. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste offerte apps met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

e-Boekhouden.nl

15 maanden gratis
Offertes in huisstijl
Mobiele app
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

SnelStart

Onbeperkt offertes
Onbeperkt factureren
30 dagen gratis
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

Gripp

Offertes in huisstijl
Digitaal ondertekenen
14 dagen gratis
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Offri

(0)
Verkoop meer
Bespaar tijd
Behoud het overzicht
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Moneybird

Onbeperkt offertes
Online goedkeuren
iPhone en Android app
Proefperiode
60 dagen
Meer informatie

AFAS SB

#1 volgens accountants
Met Scan & Herken
Probeer 1 maand gratis
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
Offreren in huisstijl
Nederlandse support
Online goedkeuren
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 50,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Eenvoudig een offerte maken met een offerte app?

Wil je snel en makkelijk een offerte maken? En ben je veel onderweg? Dan kun je het beste een offerte maken met een offerte app. Zo maak je een grotere kans dat jij die belangrijke opdracht binnensleept.

Wat is een offerte app?

Een offerte app is een applicatie die je kunt downloaden op je smartphone of tablet. De meeste apps zijn te gebruiken op zowel de iPhone als op Android. Een offerte app is een extra module die onderdeel is van offerte software. Je zult dus offerte sofwtare aan moeten schaffen om gebruik te kunnen maken van een offerte app. Maar dit betekent wel dat je jouw offerte software altijd bij je hebt en snel een offerte maken geen enkel probleem meer is. 

Wat zijn de voordelen van een offerte app?

Een offerte app heeft dezelfde voordelen als een offerte maken met offerte software. Maar toch zijn er een aantal specifieke voordelen waavan je profiteert met een offerte app.

Meteen een offerte maken

Het grootste voordeel van een offerte app is natuurlijk dat je altijd en overal een offerte kunt maken en meteen kunt versturen. Kom je bijvoorbeeld net terug van een afspraak bij een potentiële klant? Dan kun je meteen een offerte maken met je smartphone. Jouw klant heeft dus supersnel een professioneel uitziende offerte binnen. Dit laat zien dat jij er bovenop zit. Ook is de kans een stuk kleiner dat je de offerte te laat of helemaal vergeet te sturen. 

Altijd en overal inzicht

Een ander voordeel is, is dat je waar je ook bent inzicht hebt in jouw opgestuurde offertes. Je kunt eenvoudig de status zien van offertes. Heeft de klant die belangrijke offerte al ondertekend? Binnen één oogopslag kun je het zien. Zelfs vanuit je luie stoel.

Offerte omzetten naar factuur

Wanneer jouw klant de offerte heeft geaccepteerd, kun je de offerte met jouw app snel omzetten naar een factuur. Jouw klant heeft dus niet alleen jouw offerte snel binnen, ook de factuur heeft hij razendsnel in zijn inbox. 

Offerte omzetten in werkbon

Naast offerte software kan je gebruikmaken van een werkbon apps. Zo raak je nooit meer werkbonnen kwijt! Digitaliseer de werkbonnen en koppel de app aan de offerte software. Zo zet je eenvoudig offertes om in een digitale werkbon. Bekijk de 7 gratis werkbon apps voor het digitaliseren van werkbonnen.

De beste offerte app

Een offerte app kent dus vele voordelen. Je kunt snel een offerte maken en je hebt een goed inzicht in je offerte-administratie. Er is een ruim aanbod van offerte apps, er zit dus vast wel de juiste app voor je bij. Je kunt een offerte app alvast een periode van veertien of dertig dagen gratis proberen om te kijken of de offerte app bij je past.  

Relevante artikelen

charles-deluvio-456508-unsplash.jpg
Products