1. Blog
  2. Beste workflow management apps

Wat zijn de beste workflow management apps?

Tegenwoordig doe je bijna alles met je smartphone: je whatsappt, volgt het nieuws en sociale media op de voet, doet er je bankzaken mee én houdt je bedrijf draaiende. Overal waar je bent, je kunt er zaken mee doen, zelfs op vakantie.

Tegenwoordig zijn er dan ook steeds meer nieuwe workflow management apps verschenen. Maar welke workflow management app is de beste?

Hieronder vind je de beste workflow apps die Appwiki je te bieden heeft. Per workflow management app vind je wat de prijs en de waarderingen van andere gebruikers zijn.

Henk-Jan Kosse
Founder

AFAS Software

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Voor iedere branche
> 14.000 klanten
Eén totaaloplossing

Prijs: Op aanvraag
Proefperiode:
Reviews: 7.8/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

Whitevision B.V.

Automatiseer je administratie: bespaar tijd en krijg meer inzicht. Whitevision biedt software oplossingen om inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal te verwerken. ✓ Ruim 26000 gebruikers ✓ Slimme & zelflerende software ✓ Koppelt met jouw ERP

Ruim 26.000 gebruikers
Deskundige support
Snelle implementatie

Prijs: maandelijks €9,00
Proefperiode:
Reviews: geen
Bekijk reviews  Ga naar de website 

Silvasoft

Silvasoft biedt onbeperkt boekhouden, factureren, urenregistratie en meer in Nederland en Begië tegen eerlijke en duidelijke, all-in prijzen! Dankzij onze aantrekkelijke prijzen en flexibele indeling van uw eigen administratie portal zijn we uitermate geschikt voor zowel de ZZP-er als het MKB en grootbedrijf.

Compleet relatiebeheer
Eigen velden
Dynamische lijsten

Prijs: maandelijks €3,95
Proefperiode:
Reviews: 9.2/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

Pipedrive Optimaaal inzicht in contacten, leads, en deals

Pipedrive is de eerste CRM-software die ontworpen is vanuit het perspectief van verkopers. Gebruiksgemak en controle staan voorop. Krijg helder zicht op deals, en focus op acties die van een gesprek een verkoop maken. Meer dan 90.000 bedrijven gebruiken Pipedrive om meer leads te vinden, meer deals te sluiten en relaties op te bouwen.

28% meer verkopen
Drag-and-drop pipeline
Geweldige mobiele app

Prijs: maandelijks €14,90
Proefperiode: 14 dagen
Reviews: 8.8/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

Simplicate Alles-in-één CRM en project software voor het MKB

Meer dan 1.300 dienstverleners zijn succesvoller gaan werken door de gebruiksvriendelijke CRM- en projectsoftware van Simplicate. Ervaar de meest efficiënte flow in jouw bedrijf van eerste klantcontact tot en met factuur. Vergroot jouw succes door efficiënt werken, de juiste inzichten, tot 80% sneller factureren en gelukkigere medewerkers

Intuïtief totaalpakket
100% realtime inzicht
Duidelijke tijdlijn

Prijs: vanaf €26,00
Proefperiode:
Reviews: 8.6/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

De beste workflow management app kiezen

Veel ondernemers zijn steeds mobieler. Een workflow management app biedt daarom een mooie uitkomst. Natuurlijk moet de app wel bij jou en je bedrijf passen. Je kunt kiezen voor één van de apps uit het lijstje hierboven, maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een andere workflow management app.

Je kunt verschillende apps gratis proberen voor een bepaalde periode. Per softwareleverancier kan de proefperiode verschillen, maar meestal omvat deze veertien of dertig dagen. Bevalt de gekozen app niet, dan kun je ervoor kiezen om een andere app uit te proberen. Zo weet je zeker dat je de workflow management app kiest die bij jou en je bedrijf past.

Gerelateerde artikelen

18 december 2019

Hoe doe je efficienter en effectiever acquisitie met een CRM?

tijd besparen Workflowmanagement Crm

CRM is de sleutel om sneller acquisitie te doen en je administrattieve taken te automatiseren.

13 oktober 2018

Hoe bespaar je tijd met een workflow?

Workflowmanagement

Eenvoudig een workflow maken? Met een workflow management systeem kun je tijd efficiënter en effectiever inzetten. Lees snel verder en lees hoe je tijd bespaart.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products