Coimbee

Coimbee management software maakt succesvol verbeteren makkelijker

Project management | Workflowmanagement
screenshot Coimbee
screenshot Coimbee
Coimbee Video

Over Coimbee

Medewerkers zijn de beste bron om processen makkelijker, veiliger en sneller te laten verlopen. Maar waar kunnen medewerkers die ideeen indienen? En hoe zorg je dat die ideeen niet kwijt raken? En hoe houd je overzicht. Met Coimbee is er een eenvoudige manier om op elk moment en op elk apparaat verbeter-ideeen vast te leggen en te realiseren.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten
Prijzen

Project management

maandelijks

Proefperiode: 3 maanden

Workflowmanagement

Op aanvraag

Proefperiode: 0

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products