Het beste urenregistratie systeem? Vergelijk alle aanbieders

Vergelijk eenvoudig de top 3 met urenregistratie systemen voor jouw situatie. Geef aan wat voor jou van toepassing is. Bekijk prijzen, functies en reviews!

Eenvoudig het beste urenregistratie systeem kiezen?

Je wilt het beste urenregistratie systeem voor jouw bedrijf. Dat snappen we bij Appwiki maar al te goed. Elk bedrijf heeft andere wensen en eisen, een ZZP’er heeft andere functionaliteiten nodig dan de MKB-ondernemer. Met de filters kun jij precies jouw gegevens passend maken voor jouw situatie. Daarna kun je eenvoudig een persoonlijke top drie samenstellen en urenregistratie software vergelijken. Op die manier kies jij altijd het urenregistratie programma dat het beste bij jou past! Dit zijn de beste urenregistratie systemen voor Starters, ZZP'ers, het MKB, Verenigingen en Stichtingen. 

Tip: Lastig kiezen? Probeer je top drie gratis uit. Vaak biedt een urenregistratiesysteem je een gratis proefperiode. Kun jij de systemen rustig testen.

Uren direct factureren
15 maanden gratis
Razendsnelle helpdesk

Overal eenvoudig uren registreren, boekhouden & factureren op een manier die je begrijpt. Nu 15 maanden helemaal GRATIS voor starters! Trustpilotbeoordeling 8,8! Maak nu je gratis account aan.

Meer informatie
Slimme urenregistratie
Incl. boekhouden & CRM
Grip op je cashflow

Ontdek de slimste urenregistratie software, Met Exact heb je je urenregistratie, facturatie, CRM en boekhouden in 1 handig programma. De slimme software verbetert je cashflow, bespaart je veel tijd en werkt altijd en overal.

Meer informatie
Bespaar 30% loonkosten
Geen opstartkosten
Maandelijks opzegbaar

Veel bedrijven houden hun gewerkte uren nog bij in Excel, een tijdrovende klus. Om duidelijk overzicht te houden en fouten te voorkomen, kun je de gewerkte tijden bijhouden met onze online urenregistratie software, Shiftbase.

(0)
Ga naar website
Meer informatie
Time tracker app
Zet planning naar uren
Krachtige rapportages

Urenregistratie gaat snel & eenvoudig met de alles-in-een bedrijfssoftware van Gripp. Zo heb je een overzichtelijke dag- en weekweergave, kun je gebruikmaken van de stopwatchfunctie en zet je eenvoudig je planning om naar uren.

Meer informatie
Overwerk registratie
Intuïtief & eenvoudig
Dienstregeling

Met de urenregistratie module van Silvasoft kunnen u en uw medewerkers snel en eenvoudig online uren registreren. Urenregistratie is ook mogelijk via onze APP. Overkoepelende rapportages en inzicht over uw personeel!

Meer informatie
Uren, Ritten en meer
Uurtje? Factuurtje!
Handige App met Timer

Dé makkelijkste urenregistratie app voor ondernemers - Registreer gemakkelijk je gewerkte uren & ritten - Gebruik onze handige timer - Zet je uren om naar een factuur - Maak nu je gratis account aan en probeer het zelf!

Meer informatie
Voor teams en ZZP
Registreer materialen
Registreer kilometers

Eenvoudig uren schrijven met uw team op projecten. Rapportage in Excel. Link met Google-agenda. Beschikbaar op laptop en mobiel. Definieer meerdere gebruikers. Timer feature beschikbaar. Meerder uurtarieven per gebruiker mogelijk.

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Aanvullingen
Hoe uren registreren?
Rapportage
Projectregistratie
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

De beste urenregistratie systemen voor:

Appwik expert

Wat is het beste systeem voor jouw situatie?

Download gratis onze checklist om de beste urenregistratie tool te kiezen. Aan de hand van 7 vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt. Zo kies je eenvoudig jouw ideale systeem!

Download gratis checklist

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Urenregistratie systeem? Vergelijk prijzen, reviews & functies

Met een goed urenregistratie systeem bespaar je niet alleen tijd, maar ook veel geld. Toch kan het erg moeilijk zijn om het juiste urenregistratiesysteem te kiezen. Wij helpen je graag bij deze keuze! Als je zelf op zoek gaat, zie je vaak door de bomen het bos niet meer. We vertellen je daarom alles over een urenregistratie systeem en waar je op moet letten bij urenregistratie software vergelijken.

Met onze handige vergelijker is het makkelijk om een online urenregistratie programma en verschillende functies met elkaar te vergelijken en het urenregistratiesysteem te kiezen dat helemaal bij jouw bedrijf past.

Waarom een urenregistratie systeem?

Een goed urenregistratiesysteem helpt niet alleen tijd en geld te besparen, maar geeft je ook inzicht in je kosten. Werknemers zijn allemaal verschillend en werken op bepaalde tempo's. Door uren te registreren in een programma voor online urenregistratie, is het makkelijk om gemiddelden te berekenen en op deze manier het aantal uur voor een volgende maand in te schatten.

Urenregistratie online heeft veel voordelen. Bij veel urenregistratiesystemen is het bijvoorbeeld mogelijk dat medewerkers zelf hun uren bijhouden en taken invullen. Door een urenregistratiesysteem personeel is het erg makkelijk om controle op productiviteit uit te voeren en kom je er achter welke projecten of taken efficiënter kunnen. Online urenregistratie kost je op die manier weinig tijd en levert je veel op.

Waar moet ik op letten bij mijn keuze voor een urenregistratiesysteem?

Bij het zoeken naar een urenregistratiesysteem is het belangrijk om te letten op de verschillende functies en andere opties die de verschillende online urenregistratie systemen bieden. Wat zoek je in een urenregistratie programma? Zoek je een betaald of gratis urenregistratie systeem? Onthoud dan dat geen enkel systeem in de basis helemaal gratis is. Wel kun je vaak online urenregistratie bijhouden via een app die je gratis kunt downloaden. Zet daarom vooraf aan je zoektocht alle informatie over je bedrijf of organisatie op een rij.

Je kunt beginnen met de bedrijfsvorm. Ben je een ZZP'er, een freelancer, een VOF, BV, vereniging of een stichting? Vervolgens kun je kijken naar de bedrijfsgrootte. Ben je alleen, heb je minder dan 10 medewerkers, rond de 20 of meer dan 50?

Een ander belangrijk punt is de verschillende functies die je graag zou willen binnen een urenregistratiesysteem. Denk hierbij aan online urenregistratie, een mobiele app, het handmatig invoeren van uren, het invoeren van uren met een timer, de mogelijkheid om reiskosten in te voeren en urenregistratie en facturatie software aan elkaar te koppelen.

Vind je het belangrijk om verschillende projecten, taken of activiteiten aan te maken binnen een urenregistratiesysteem, dan moet je hier ook rekening mee houden. Verder kun je denken aan bijvoorbeeld het maken of opvragen van rapportages. Dit gaat vaak erg eenvoudig door middel van een programma urenregistratie. Denk aan bijvoorbeeld rapportages per project, klant, activiteit, gebruiker of medewerker.

Heb je alles op een rij staan, begin dan met urenregistratie software vergelijken. Maak gebruik van de filters aan de linkerkant op onze website. Bekijk ook de reviews, wellicht zorgen deze voor de doorslaggevende factor om een keuze te kunnen maken voor een urenregistratiesysteem.

Gratis urenregistratie checklist helpt je naar het juiste urenregistratiesysteem

Naast deze tool om te filteren naar het juiste urenregistratie programma hebben wij een gratis urenregistratie checklist om de juiste tool snel te selecteren. Download hieronder de gratis urenregistratie checklist, ga urenregistratie software vergelijken en kies eenvoudig een urenregistratiesysteem door 7 simpele vragen te beantwoorden voor jezelf. Wil je bijvoorbeeld urenregistratie en facturatie software aan elkaar koppelen? Of wil je gebruik maken van online urenregistratie? Op deze manier maak je snel een wensenlijst en kom je tot een goede keuze.

urenregistratie checklist

Urenregistratiesysteem personeel

Mocht je liever wel zelf alle uren van je personeel willen invoeren, dan zijn er verschillende systemen met handige functies beschikbaar. Hoe handig is het bijvoorbeeld om in één keer aan een team hetzelfde aantal uren toe te wijzen in een online urenregistratie programma? Mocht je een groot personeelsbestand hebben die allemaal eenzelfde aantal uren per week werken, dan is dit een ideale functie van urenregistratie online. Zo kun je wel zelf alle uren invoeren in het urenregistratie systeem, maar kost dit je weinig tijd.

Je hoeft niet telkens opnieuw hetzelfde aantal uren toe te schrijven aan een medewerker, maar kunt dit met een paar klikken aan een grote groep medewerkers tegelijk doen. Door in onze vergelijker de functie 'gebruikers team' aan te vinken vind je online urenregistratie systemen die deze handige en tijdbesparende functie aanbieden. Je kunt diverse online urenregistratie systemen aan de vergelijker toevoegen door op de vergelijk knop bij elk pakket te klikken.

Gratis urenregistratie programma proberen?

Urenregistratie gratis uitproberen? Bij de meeste softwareleveranciers kun je een online urenregistratie systeem gratis proberen voor een bepaalde periode. Deze gratis urenregistratie proefperiode wisselt per leverancier tussen de 14 en 30 dagen. Daarnaast kun je vaak een gratis urenregistratie basis account aanmaken. Je hebt dan beperkte mogelijkheden en functies.

Mocht het urenregistratie programma goed bevallen dan kun je ervoor kiezen om over te stappen naar een betaald urenregistratie systeem. Door middel van bovengenoemde opties kun je er gemakkelijk achter komen welk urenregistratie programma het beste bij jouw wensen aansluit.

Urenregistratie software vergelijken

Wil je weten welk urenregistratiesysteem het beste bij jouw bedrijf past? Dan is het tijd voor urenregistratie software vergelijken. Het is belangrijk om te weten welke functionaliteiten je nodig hebt bij een urenregistratiesysteem. Een ZZP’er heeft vaak andere wensen dan een MKB’er. Door bij de verschillende filters aan te geven wat je wensen en eisen zijn en maak je eigen persoonlijke top drie voor urenregistratie software vergelijken. Zo zie je in één oogopslag welk urenregistratie programma bij jou past.

De beste urenregistratie systemen voor jou:

Relevante artikelen

rawpixel-658248-unsplash.jpg
29 april 2024

CRM: van definitie tot implementatie

Crm

Wat is een CRM en wat zijn de voordelen? Hoe werkt de implementatie als ik met een CRM ga werken? Je leest er hier alles over.

Lees meer 
28 april 2024

Wat zijn de beste CRM apps?

Crm
27 februari 2024

Zo ondersteund een CRM jouw marketingcampagnes

Marketing automationCrm
30 september 2023

Administratie bijhouden als zzp'er?

AdministratieBoekhouding

Eenvoudig software kiezen in 5 stappen

1. Vertel ons over je bedrijf We willen graag je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte weten zodat we eenvoudig een voorselectie kunnen maken op basis van onze data.

2. Jouw wensenlijst Wij inventariseren jouw wensen en bedrijfsprocessen en vertalen dit naar de functies die je nodig hebt. Ook de oplossingen die je nu gebruikt nemen we mee.

3. Bekijk je persoonlijke top 3 Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maken wij een persoonlijke top 3 van de beste software voor jou.

4. Probeer de beste oplossingen Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Veelgestelde vragen

✅  Wat is een urenregistratiesysteem?

Een urenregistratiesysteem is een programma waarin je gewerkte uren kunt verwerken. Met het systeem kun je hier vervolgens automatisch berekeningen maken waardoor je veel inzicht krijgt in het aantal gewerkte en declarabele uren van werknemers. Alle ZZP en MKB-ondernemingen hebben baat bij een urenregistratiesysteem.

✅  Wat kan je met een urenregistratiesysteem?

Een goed urenregistratiesysteem helpt niet alleen tijd en geld te besparen, maar geeft je ook inzicht in je kosten. Werknemers zijn allemaal verschillend en werken op bepaalde tempo's. Door uren te registreren in een urenregistratiesysteem is het makkelijk om gemiddelden te berekenen en op deze manier het aantal uur voor een volgende maand in te schatten.

✅  Waarom kun je de verschillende urenregistratiesystemen vergelijken?

Geen bedrijf is hetzelfde, dus ook de systemen verschillen van elkaar. Door je eigen persoonlijke top drie samen te stellen kun jij het programma kiezen dat het beste bij jouw bedrijf past. Wil je een urenregistratie app? Of vind je dat niet nodig? Door de systemen met elkaar te vergelijken, koop je geen systeem met onnodige functionaliteiten.

✅  Wat kost een systeem om uren te registreren?

Hoe uitgebreider een systeem is hoe duurder. Daarbij geldt dat duurder niet altijd betekent dat het jou ook meer kost. Een functionaliteit - zoals een koppeling met je boekhoudprogramma - kan je juist ontzettend veel tijd schelen en uiteindelijk veel opleveren. Bedenk dus altijd wat je wilt en welk systeem hier het beste bij past.

Products