Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Projectfuncties

Eenvoudig de beste project management software kiezen?

Dit is de beste team management software. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste project management tools. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.

Ook interessant voor jou:

Eenvoudig software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste projectmanagement software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste projectmanagement tools toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Iris
Iris
Appwiki expert

Teammanagement software: vind en selecteer de beste!

Op zoek naar teammanagement software? Bij Appwiki vind en selecteer je, aan de hand van de filters links in het filtermenu, de beste teammanagement software. Filter op bedrijfsvorm en eventuele andere functies of wensen. Met teammanagement software houd je tijd over voor andere zaken binnen je bedrijf.

Wat is teammanagement?

Teammanagement is het vermogen van een persoon of organisatie om een groep individuen zodanig samen te stellen en taken binnen een team dusdanig af te bakenen en verdelen zodat de resultaten van het teamwerk optimaal zijn. Over het algemeen omvat teammanagement communicatie, teamwerk en wordt de voortgang bewaakt door middel van functioneringsgesprekken. Dit biedt de mogelijkheid om eventuele problemen te identificeren en conflicten binnen een team op te lossen. Voor een teammanager zijn er verschillende methoden en leiderschapsstijlen toe te passen om de productiviteit van het team te verhogen en aan een effectief team te werken.

Eenvoudig teams managen

Wil je eenvoudig één of meerdere teams managen binnen jouw bedrijf? Zet dan teammanagement software in! Op deze pagina vind je verschillende project management softwarepakketten waarmee je gemakkelijk taken beheert, planningen inziet en samenwerkt door middel van teamcommunicatie. Door middel van het filtermenu kun je teammanagement software met elkaar vergelijken en zo het pakket vinden die bij jou, je team en je organisatie past. Ontdek de vele reviews en de verschillende koppelingsmogelijkheden van specifieke software. Twijfel je tussen één of meerdere softwarepakketten, dan kun je de teammanagement software gratis proberen gedurende een proefperiode. Start dus vandaag nog zonder enige verplichtingen met teammanagement software!

Voordelen teammanagement software

Het inzetten van teammanagement software kent vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is toch wel dat je met behulp van planning inzicht hebt in de voortgang van alle taken waaraan door het team wordt gewerkt. Andere voordelen zijn de volgende:

  • Switchen tussen een communicatie- en teammanagement omgeving wordt overbodig.

De combinatie van een communicatie-omgeving met handige teammanagement tools heeft natuurlijk vele voordelen. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk taken inzien van een teamlid en documenten delen. Ook kun je feedback geven op gedeelde documenten en in sommige gevallen zelfs een reactie inspreken. Daarnaast behoort het vaak tot de mogelijkheden om gezamenlijke to-do lijsten te maken en taken toe te wijzen aan verschillende teamleden. Doordat switchen tussen verschillende omgevingen overbodig is, kun je als team efficiënt samenwerken.

  • Eenvoudig communiceren met alle teamleden.

Doordat teammanagement software vaak over uitgebreide communicatiemogelijkheden beschikken, kunnen teamleden eenvoudig met elkaar in contact komen. Er kunnen groepschats worden opgezet, gemaakte afspraken kunnen gemakkelijk worden ingevoerd en opgezocht. Daarnaast kunnen video meetings worden gestart waarbij alle teamleden kunnen deelnemen. Dankzij aanwezigheidsinformatie kunnen teamleden nagaan of en hoe andere teamleden op dat moment het beste te bereiken zijn. Ook een fijne bijkomstigheid is het feit dat veel teammanagement software is voorzien van een mobiele teammangement app. Notificaties, zowel op je computer als op je telefoon, zorgen ervoor dat alle teamleden altijd goed op de hoogte zijn van elkaars taken.

  • Projectinformatie wordt veilig opgeslagen in de cloud.

Alle uitgewisselde informatie, documenten en dergelijke worden veilig bewaard in de cloud. Dat wil zeggen dat de software beschikbaar is op het internet. Alle teamleden kunnen op elk gewild moment de voortgang van taken en documenten inzien.

Soorten teammanagement software

Teammanagement software is onder te verdelen in twee soorten software: open source software en SaaS (Software as a Service). De keuze voor één van deze soorten software is gebaseerd op de mate van expertise die je bezit, of degene die de teammanagement omgeving voor jou gaat opzetten.

  • Open source software

Open source software draait door middel van een broncode die je vaak gratis kunt downloaden op het internet. Iedereen kan in principe bijdragen aan het verbeteren van deze broncode. Wanneer je gebruikt wilt maken van deze gratis versie van teammanagement software, moet je kunnen programmeren. Nadat je de broncode hebt gedownload kun je zelf aan de slag met het opzetten van de teammanagement omgeving. Natuurlijk kun je ook een programmeur inhuren, maar dan is de software niet meer helemaal gratis en kun je ook niet direct aan de slag met het managen van je team(s).

  • SaaS software

Een andere optie is SaaS software. Deze software huur je als het ware van een softwareleverancier. Je maakt gebruik van de software waarvoor je de softwareleverancier een bepaald bedrag per maand betaalt. De softwareleverancier zorgt er dan voor dat alle functies eenvoudig te gebruiken zijn en de software altijd up-to-date is. Het grote voordeel van SaaS software is dat het erg gebruiksvriendelijk is. Je hebt weinig tot geen kennis van programmeren nodig en kunt snel aan de slag met het managen van je team(s). Alle bovenstaande softwarepakketten zijn SaaS software.

Gratis teammanagement software proberen

Heb je een keuze kunnen maken voor een softwarepakket of twijfel je nog? In veel gevallen kun je teammanagement software gratis proberen gedurende een bepaalde proefperiode. Zo’n proefperiode bedraagt vaak veertien of dertig dagen. Je ontdekt op deze manier kosteloos de mogelijkheden van het door jouw gekozen softwarepakket. Na deze proefperiode kun je vervolgens besluiten om het softwarepakket aan te schaffen of toch verder te zoeken. Het gebruikmaken van de proefperiode is daarnaast ook geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Op deze manier weet je zeker dat jouw keuze aansluit bij jou, je team en het bedrijf.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products