Agile tools vergelijken

Vergelijk de 3 beste agile tools op prijs, functies en reviews. Probeer ze gratis en vrijblijvend. Of bekijk hieronder het complete software overzicht.

Eenvoudig de beste agile software kiezen?

Dit zijn de beste agile tools voor jouw projecten. Vertel ons over je bedrijf en geef je gewenste functies aan. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Kies vervolgens de 3 beste tools en voeg deze toe aan jouw vergelijking door op 'Vergelijken' te klikken. 

Tip: Benieuwd welke functies jij echt nodig hebt? Download onze gratis projectmanagement checklist en ontdek welke tool bij jouw werkwijze en organisatie past.

AFAS Software

Uren boeken via de app
Gelijk in boekhouding
Inzicht via dashboards
Proefperiode
onbekend
Meer informatie

Teamleader

Resource planning
Marges inzichtelijk
Speciaal voor agencies
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Exact

Geïntegreerd pakket
Grip op je projecten
370+ koppelingen
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

Wrike

Grip op remote werken
Overzicht in projecten
Flexibel & compleet
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

monday.com

100% customizable
Intuïtieve interface
Plan, beheer & volg
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Alles in één app
Gratis te gebruiken
Bespaar 1 dag per week
Proefperiode
onbeperkt
Prijs
€ 5,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Projecten & budgetten
Incl. uren en facturen
Gratis demo op kantoor
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 29,99  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Team
Projectmanagement methode
Branche
Medewerkers
Voortgang
Budgettering
Samenwerking
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Appwik expert

De beste projectmanagement tool voor jouw situatie?

Download gratis onze checklist om de beste projectmanagement tool te kiezen. Aan de hand van 10 overwegingen ontdek je waar je op moet letten, wat je wensen zijn voor de software en welke functies je nodig hebt.

Download gratis checklist

Agile projectmanagement: handige tips en tools voor remote teams

Agile werken op afstand, kan dat? Je hebt vast wel eens agile gewerkt met je team. Samen werk je alle to-do’s af op een groot whiteboard, of je maakt gebruik van post-its tijdens het wekelijkse overleg. Maar stel dat je niet op kantoor werkt? Is het dan nog steeds mogelijk om agile te werken? 

Agile werken gaat over flexibel zijn. Zo kun je sneller inspelen op verandering. Geen uitgebreide plannen ontwikkelen, maar tijdens het project ontdekken hoe het maximale resultaat bereikt kan worden. Zo houd je ruimte over om bij te sturen. Met de agile project management methode kun je in een korte periodes iets waardevols bereiken samen met je team. 

In de korte periodes kan het team telkens naar wens bijsturen. Verder kun je in een oogopslag makkelijk visueel zien wat de voortgang van het project is. Met de agile projectmanagement methode werk je sneller, zelfstandiger, succesvoller en met meer plezier aan jouw projecten. 

Ook met online software is het mogelijk om flexibel te blijven werken. Met software dat speciaal is ontwikkeld voor agile teams kun je blijven werken zoals jij dat gewend bent. Ook op afstand. Met agile software houd je remote makkelijk en inzichtelijk jouw project bij. 

Het voordeel van online software is dat de taken of workflows meteen bijgewerkt worden, wat betekent dat je collega’s meteen op de hoogte zijn van aanpassingen. Bovendien kun je in één overzicht makkelijk visueel de status van het project bekijken. Verder is de software flexibel in te richten. De uitvoering van het project en de agile omgeving kun je op deze manier samen op een waardevolle manier vormgeven. 

Tips voor het inrichten van jouw agile omgeving

●    Houd het simpel zodat je het overzicht behoudt
●    Maak de tools voor iedereen beschikbaar zodat je team snel nieuwe updates en veranderingen kunnen zien
●    Wees flexibel. Agile werken draait om flexibel te werk gaan. Het is daarbij niet alleen van belang dat de methode flexibel is maar dat jij jezelf ook ontwikkelt en aanpast op basis van de behoefte van het team, de klanten en het project.
 

Voor welke agile tools kies jij? 

Met de agile projectmanagement methode werk je eenvoudig samen aan projecten. Samen zorgen jullie ervoor dat het project een succes wordt. Ook bij het kiezen van de juiste agile tool is het belangrijk dat jullie samen de keuze maken voor de agile software die het beste bij jullie past. 

Voor elk bedrijf is er een passende agile tool te vinden. De agile projectmanagement methode is te gebruiken voor grote en kleine projecten. Vertel ons over jouw team en maak zo eenvoudig een keuze.

Heb jij gekozen voor de scrum werkwijze binnen de agile methodes? Bij ons vergelijk je ook makkelijk de beste scrum software voor al je projecten. 

Relevante artikelen

rawpixel-267082-unsplash.jpg
12 januari 2024

De beste project management apps op een rij

Projectmanagement

Wanneer je onverwachts wordt gevraagd of je de voortgang van een project kan laten zien of wanneer iemand je vraagt om specifieke projectinformatie, heb je dan alles bij de hand?

Lees meer 
9 oktober 2023

De kracht van projectmatig werken

Projectmanagement
13 augustus 2023

Stappenplan voor het maken van een projectplanning

Projectmanagement
27 januari 2021

De zin en onzin van een Gantt Chart

Projectmanagement
9 november 2017

De 5 fases die je doorloopt bij project management

Projectmanagement
23 november 2015

Eenvoudig tijdschrijven voor projecten

Projectmanagement
Products