1. Blog
  2. Marketingcampagnes vanuit een online CRM
  1. Blog
  2. Marketingcampagnes vanuit een online CRM

Marketingcampagnes vanuit een online CRM

Marketing 24 december 2015 Leestijd 5 minuten

De digitale wereld is altijd onderhevig aan flinke verandering en dat heeft ook gevolgen voor klantrelaties, hoe deze tot stand komen en worden onderhouden. Nog voor de klant contact met u opneemt heeft de klant al meer dan de helft van de koop cyclus afgelegd – vanaf dat punt is het aan de marketeer om de klant binnen te halen.

Marketing vanuit een CRM

Vanuit een CRM Online pakket kan de marketeer een marketingcampagne van begin tot eind plannen, uitvoeren en de resultaten meten. Op basis van die informatie kan de campagne worden bijgeschaafd en geperfectioneerd. Dankzij het CRM pakket kunt u het contact met de klant ook personaliseren en de verkoop in real-time op de klant richten. Zo kunt u uw marketingcampagne volledig personaliseren en gericht op de wensen en eisen van de klant mikken. Die heeft u immers volledig in kaart dankzij het CRM Online pakket.

Met het pakket kunt u de planning, budgettering en tracering van alle communicatie middelen zoals social media, e-mail en NAW-gegevens integreren. Verder kunt u uw projecten, digitale axtica, workflows en goedkeuringen beheren voor het marketing team, maar CRM online is natuurlijk ook geschikt voor andere afdelingen en allemaal gecentraliseerd middels één platform.

Koers uitstippelen

U kunt klanten eenvoudig via meerdere kanalen op persoonlijke wijze aanspreken. Binnen het CRM systeem kunt u bijvoorbeeld eenvoudig inhoud verslepen om in één overzicht een campagne te realiseren en beheren die onder andere kan worden verspreid via e-mail, social media en direct mail.

Met CRM Online ontwerpt, test en lanceert u met gemak een zeer persoonlijke en gerichte campagne aan uw klanten. Door die direct-targeting kunt u betere resultaten boeken en creëert u een persoonlijke ervaring voor uw klant. Daarnaast bouwt u een langdurige relatie met uw klanten op, wat de continuiteit van uw onderneming meer inzicht en toekomstperspectief geeft.

Testen van marketingcampagnes

Door te testen en te peilen krijgt u een mooi beeld van de campagnes die wel werken en welke minder goed werken. Met CRM Online past u dat eenvoudig aan en bepaalt u met een paar drukken op de knop de koers van uw campagnes.

Gerelateerde artikelen

12 januari 2017

Wat CRM software doet voor mijn bedrijf: Marketing

Marketing

Wat CRM software doet voor mijn bedrijf: Marketing CRM software is tegenwoordig van cruciaal belang voor een modern bedrijf. Klantgericht opereren hoort erbij. Binnen alle afdelingen van een bedrijf....

18 november 2016

Integratie van CRM en marketing automation software

Marketing Crm

Systemen voor het beheer van een CRM (customer relationship management) systeem zijn over het algemeen bekend. Software voor marketing automation minder.

26 november 2014

E-commerce: vijf tips om de beste webshop te worden

Marketing

De concurrentie in de wereld van e-commerce is moordend en je zult dus stappen moeten nemen om deze voor te blijven.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products