CRM marketingcampagnes

Marketingcampagnes vanuit CRM Online

De digitale wereld is altijd onderhevig aan flinke verandering en dat heeft ook gevolgen voor klantrelaties, hoe deze tot stand komen en worden onderhouden. Nog voor de klant contact met u opneemt heeft de klant al meer dan de helft van de koop cyclus afgelegd – vanaf dat punt is het aan de marketeer om de klant binnen te halen.

Marketing vanuit een CRM

Vanuit een CRM Online pakket kan de marketeer een marketingcampagne van begin tot eind plannen, uitvoeren en de resultaten meten. Op basis van die informatie kan de campagne worden bijgeschaafd en geperfectioneerd. Dankzij het CRM pakket kunt u het contact met de klant ook personaliseren en de verkoop in real-time op de klant richten. Zo kunt u uw marketingcampagne volledig personaliseren en gericht op de wensen en eisen van de klant mikken. Die heeft u immers volledig in kaart dankzij het CRM Online pakket.

Met het pakket kunt u de planning, budgettering en tracering van alle communicatie middelen zoals social media, e-mail en NAW-gegevens integreren. Verder kunt u uw projecten, digitale axtica, workflows en goedkeuringen beheren voor het marketing team, maar CRM online is natuurlijk ook geschikt voor andere afdelingen en allemaal gecentraliseerd middels één platform.

Koers uitstippelen

U kunt klanten eenvoudig via meerdere kanalen op persoonlijke wijze aanspreken. Binnen het CRM systeem kunt u bijvoorbeeld eenvoudig inhoud verslepen om in één overzicht een campagne te realiseren en beheren die onder andere kan worden verspreid via e-mail, social media en direct mail.

Met CRM Online ontwerpt, test en lanceert u met gemak een zeer persoonlijke en gerichte campagne aan uw klanten. Door die direct-targeting kunt u betere resultaten boeken en creëert u een persoonlijke ervaring voor uw klant. Daarnaast bouwt u een langdurige relatie met uw klanten op, wat de continuiteit van uw onderneming meer inzicht en toekomstperspectief geeft.

Testen van marketingcampagnes

Door te testen en te peilen krijgt u een mooi beeld van de campagnes die wel werken en welke minder goed werken. Met CRM Online past u dat eenvoudig aan en bepaalt u met een paar drukken op de knop de koers van uw campagnes.

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Redactie Appwiki Webredactie Appwiki
Geschreven door:
Redactie Appwiki
Webredactie Appwiki

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Appwiki expert
Iris Kluin
Appwiki expert
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Lees het in deze blog.

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
Products