Jacqueline
Jacqueline
Appwiki expert

Eenvoudig de beste CRM software kiezen?

Bekijk het overzicht met alle CRM software aanbieders. Maak eenvoudig een voorselectie door je wensen aan te geven. Vergelijk de aanbieders vervolgens op prijs, functies en reviews. Wat CRM kan betekenen voor jouw business? Check dan ons artikel hoe je sales boost met CRM.

Bekijk alle aanbieders Boost sales met CRM

Er is ook een mogelijkheid om VoIP (voice over IP, bellen via internet) te koppelen aan je CRM. Dit biedt een scala aan mogelijkheden en is daarom een van de meest gebruikte toepassingen binnen een CRM pakket. Het grootste voordeel is wanneer een klant jou belt, je niet alleen kan zien wie er belt, maar wanneer je het gesprek aanneemt ook via het CRM systeem alle gegevens van de klant tot je beschikking hebt.

Voor uitgaande gesprekken geldt het voordeel dat medewerkers met click-to-dial niet meer handmatig het telefoonnummer hoeven in te toetsen. Dit gebeurt automatisch. Het gesprek wordt gelogd en er wordt, als je dat wilt, een rapportage gemaakt. Zo krijg je een inzicht in hoe lang een gesprek heeft geduurd en wat de uitkomst ervan is. Dit is weer waardevol voor het eventueel verbeteren van de service of salestactiek

Voordelen VoiP-koppeling

  • Bij inkomende gesprekken direct gegevens van beller tot je beschikking
  • Click-to-dial: Bij uitgaande gesprekken niet meer handmatig nummers invoeren
  • Geeft inzicht: Gesprekken worden gelogd en gerapporteerd

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products