SRXP

De beste declaratie oplossing in zijn klasse

Declaraties

Over SRXP

SRXP is de marktleider op het gebied van declaratiesoftware. SRXP helpt jou het declaratieproces te digitaliseren met een handige declaratie app. Door de tijd die je hieraan besteed te minimaliseren, houd je meer tijd over voor belangrijkere zaken. Dankzij de features en instellingen past SRXP in de bedrijfsprocessen van elke organisatie.

Functionaliteiten
Prijzen

Declaraties

vanaf € 3,00

Proefperiode: 30 dagen
Gratis proberen

Koppelingen

SRXP heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Reeleezee
Reeleezee
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+4)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products