Expensify

Bonnetjes

Over Expensify

Van bonnetjes scannen tot terugbetaling, Expensify automatiseert elke stap van het declaratieproces. Maak een foto van de bon met behulp van SmartScan en Expensify zorgt voor de rest. De tool is ontworpen voor kleine bedrijven, accountants en individuen die geen tijd meer willen verspillen aan het gebruik van spreadsheets. Expensify heeft een gebruiksvriendelijke mobiele app zodat je de bonnen onderweg kunt bijhouden. Onbeperkt bonnen scannen, Expensify bewaart de bonnen zo lang als jij wil. Maak workflows aan en creëer meer overzicht in de uitgaven. Connect Expensify aan andere apps voor het automatisch importeren van bonnen.

Functionaliteiten
Prijzen

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products