Urenregistratie met rapportage functie

Met urenregistratie software is het mogelijk om een aantal rapportages op te stellen. Wanneer je klaar bent met een project, wil je als ondernemer graag inzicht in dit project. Met de rapportagefunctie van urenregistratie software kan dit. Dit rapport kan worden opgesteld op basis van een goede urenregistratie.

Deze rapportages geven dit inzicht op verschillende niveaus: op projectniveau, op onderdeel van een project en op het niveau van medewerkers. Er zijn ook rapportages die inzicht geven in verzuim, in productiviteit en effectiviteit.

Rapportage voorbeelden

Hieronder vind je een aantal van de rapportages die je kunt opstellen:

  • Begrote uren versus werkelijke uren
  • Begrote kosten versus werkelijke kosten
  • Begrote omzet versus werkelijke omzet
  • Begroot resultaat versus werkelijk resultaat
  • Al deze waarden kun je in een overzicht zetten

Al deze rapportages geven een inzicht in het rendement van een project. Waaraan zijn de uren besteed en hoeveel? Ging dat binnen het budget of is dit overschreden? Hebben we wel genoeg winst behaald, of moeten we volgende keer meer geld vragen voor onze diensten? Is het behaalde resultaat wat we vooraf voor ogen hadden? Op al deze vragen krijg je antwoord met de rapportages.

Hoe kies je de beste urenregistratie software met rapportage functie?

Wat is verder jouw wensenlijst voor urenregistratie software, welke functies heb je nog meer nodig om snel en efficiënt te kunnen werken? Gebruik je daarnaast al software en andere apps? Start hieronder de keuzehulp en wij vergelijken voor jou de beste software. Zo vinden we de software die bij jou past.

Maak je persoonlijke top 3

Voordelen rapportagefunctie

  • Inzicht in rendement van projecten
  • Goede basis voor toekomstige projecten. Je weet nu immers waar de uren aan zijn besteed en of dit klopt met de vooraf gestelde begroting

Benieuwd welke urenregistratie software deze functie heeft? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van urenregistratie software met rapportagefunctie.

Henk Jan

Hulp nodig bij het kiezen van de beste urenregistratie tool?

Download gratis onze checklist om de beste urenregistratie tool te kiezen. Aan de hand van 7 vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products