7 beste payment service providers

Snel je facturen betaald krijgen en online betalingen kunnen ontvangen? Dit kan tegenwoordig razendsnel met de beste payment service providers. De payment service providers bieden betaaloplossingen aan waardoor je klanten in no time kunnen betalen en jij de online betalingen veilig ontvangt. 

Wanneer is de beste payment service providers handig?

  • Wanneer je een webshop hebt en meerdere betaalmogelijkheden wilt bieden zodat bezoekers sneller bestellen
  • Wanneer je meerdere betaalmethoden wilt aanbieden bij je digitale facturen
  • Wanneer je bij aanmaningen en betalingsherinneringen meerdere betaalmethoden wilt aanbieden

Het is bewezen dat meerdere betaalmethoden (zoals iDeal, Paypal, Creditcard, Afterpay) aanbieden je facturen sneller betaald worden of de conversie van een webshop stijgt. Dus wacht niet langer met langer wachten op je geld!

Daarom hebben wij de 7 beste payment service providers op een rij gezet voor je. Deze payment service providers zorgen ervoor dat jij online betalingen met gemak binnen krijgt en dat je klanten heel snel en simpel hun factuur betalen.

Arjan
Arjan
Appwiki expert

1. CM.com

De missie van CM.com is om het leven gemakkelijker, veiliger en mooier te maken. Ze zijn ervan overtuigd dat technologie bestaat om het leven van mensen te verbeteren. Ze willen bijdragen aan het ontwikkelen van technologieën die de samenleving ten goede komen.

QR-codes & betaallinks
Apple Pay & WeChat Pay
Géén aansluitkosten

Prijs: vanaf €0,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

2. Eenvoudig Online Betalen

Als onafhankelijke aanbieder van betaaloplossingen, bieden wij u de optimale betaalservice aan voor uw bedrijfsmodel. Of u nu een online winkel hebt of over het algemeen uw klanten willen voorzien van eenvoudige en veilige betalingsmogelijkheden – wij bieden u alle gangbare betaalmethodes aan.

Alle betaalmethodes
Eenvoudig & veilig
Volledig gratis

Prijs: Gratis
Reviews: geen
Bekijk reviews 

3. Stripe

Stripe is een Payment Service Provider die je eenvoudig integreert met je website of applicatie. Klanten betalen vervolgens online en je accepteert de betaling eenvoudig via je app of website.

Eenvoudige integratie
Ruim aanbod
Online betalen

Prijs: vanaf €0,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

4. PayPro

Paypro is een betaaldienstverlener en maakt het voor jou eenvoudig om producten te verkopen. In slechts enkele stappen heb je PayPro geïnstalleerd en kunnen klanten afrekenen. De betaling ontvang je in de meeste gevallen direct.

Snel en makkelijk
Duidelijke tarieven
Altijd veilig betaalt

Prijs: vanaf €0,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

5. Mollie

Mollie maakt betalingen beter voor iedereen. Spendeer geen weken meer aan papierwerk of compliance procedures. En verlies geen conversies meer omdat je de favoriete betaalmethode van je klanten niet ondersteunt, of, nog erger, omdat ze zich niet veilig voelen. Onze producten en API zijn compleet, intuïtief en veilig, voor verkopers, consumenten en developers.

Geen verborgen kosten
Geen opzegtermijn
Eenvoudige installatie

Prijs: Gratis
Reviews: geen
Bekijk reviews 

6. PAY.

PAY. is een betrouwbare, slimme partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze faciliteren niet alleen betalingen, maar stellen ook het creëren van een zo soepel en veilig mogelijke omnichannel (ver)koopervaring centraal. Geen winkelmandverlaters meer, want PAY. maakt betalen vanzelfsprekend!

40+ betaalmethoden
Binnen 15 minuten live
Altijd bereikbaar

Prijs: vanaf €0,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

7. Adyen

Adyen is in 2006 in Nederland opgericht. Het voorziet in een online betaalsysteem waarmee je als bedrijf alle betalingen kan afhandelen. Ondernemers hoeven niet meer te werken met aan elkaar gekoppelde systemen. Adyen voert hiermee betalingen uit voor verschillende webwinkels en technologiebedrijven.

Wereldwijde betalingen
Volledige controle
Data inzichten

Prijs: vanaf €100,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

Alle payment service providers in een overzicht

Hierboven vind je de top 7 beste payment providers. Heb je nog niet de juiste PSP gevonden? Bekijk dan het complete overzicht van de beste payment service providers. Vertel ons over je bedrijf en selecteer de gewenste functies voor jouw ideale payment service provider. De top 3 beste payment service providers kun je samenstellen en vervolgens met elkaar vergelijken.

Alle payment service providers

Wanneer is PSP handig voor jou? 

Wat kan een payment service provider precies voor jouw bedrijf betekenen? We zetten hieronder twee scenario's op een rij:

Webshop eigenaar

Als webshop is een PSP een must, omdat het je bezoekers de gangbare betaalmethoden biedt en het bestelproces moeiteloos verloopt. Het is daarom van groot belang dat je nagaat welke betaalmethoden de payment service provider aanbiedt. Bedenk eerst goed welke betaalmethoden je wilt aanbieden in de webshop (bijv. Afterpay, Paypal, iDeal, credit card etc.) om de conversie te verhogen. Bekijk vervolgens welke PSP's dit aanbieden en ook koppelen met de webshop software die je gebruikt. 

Daarnaast betaal je vaak voor de PSP per transactie. Meer dan 75% van de betaalmethoden leidt tot een verhoging van het aantal conversies. Het is dus echt noodzaak de juiste betaalmethoden aan te bieden aan je klanten. Dit wekt vertrouwen bij je klanten waardoor de kans groter is dat ze bestellen en terugkomen.

Digitaal factureren

Groeit je onderneming en wil je het facturatieproces digitaliseren? Dan is het handig om je boekhouding en facturatie proces te koppelen aan je PSP. Door zoveel mogelijk betaalmethoden toe te voegen wordt je factuur sneller betaald. Door bijvoorbeeld je PSP (Mollie, Afterpay, iDeal etc.) te koppelen aan je boekhouding, worden betalingen automatisch verwerkt in je administratie.

Gerelateerde artikelen

6 januari 2022

5 online betaalsystemen voor webwinkels

Psp

Voor webshopeigenaren is het een nachtmerrie: klanten die hun aankoop afbreken omdat ze in de webshop niet kunnen afrekenen met het gewenste online betaalsysteem.

1 januari 2021

5 handige apps voor online betaalmethoden

Psp

Ontdek de voordelen door het aanbieden van verschillende online betaalmethoden. Wij zetten 5 handige apps voor online betaalmogelijkheden voor je op een rij.

12 februari 2019

Voor- en nadelen van payment service providers

Psp

Ben je webshopeigenaar, dan wil je natuurlijk alle online betalingen kunnen accepteren. Dit kan met een payment service provider.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products