7 beste payment service providers

Snel je facturen betaald krijgen en online betalingen kunnen ontvangen? Dit kan tegenwoordig razendsnel met de beste payment service providers. De payment service providers bieden betaaloplossingen aan waardoor je klanten in no time kunnen betalen en jij de online betalingen veilig ontvangt. 

Wanneer is de beste payment service providers handig?

  • Wanneer je een webshop hebt en meerdere betaalmogelijkheden wilt bieden zodat bezoekers sneller bestellen
  • Wanneer je meerdere betaalmethoden wilt aanbieden bij je digitale facturen
  • Wanneer je bij aanmaningen en betalingsherinneringen meerdere betaalmethoden wilt aanbieden

Het is bewezen dat meerdere betaalmethoden (zoals iDeal, Paypal, Creditcard, Afterpay) aanbieden je facturen sneller betaald worden of de conversie van een webshop stijgt. Dus wacht niet langer met langer wachten op je geld!

Daarom hebben wij de 7 beste payment service providers op een rij gezet voor je. Deze payment service providers zorgen ervoor dat jij online betalingen met gemak binnen krijgt en dat je klanten heel snel en simpel hun factuur betalen.

Arjan
Arjan
Appwiki expert

1. MultiSafepay

MultiSafepay biedt betaaloplossingen voor de e-commerce branche. Verhoog je sales door de meest gekozen lokale en internationale betaaloplossingen aan te bieden in het land van verkoop. Ook biedt MultiSafepay ook opties voor achteraf betalen, zoals de eigen oplossing Betaal na Ontvangst of Klarna.

Alle betaalmethoden
Mobiel betalen
Online management tool

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Bekijk reviews 

2. CardGate B.V.

CardGate is payment service provider die verschillende betaalmogelijkheden ondersteunt. Wij helpen je bepalen wat bij je webshop past en ondersteunen je bij de installatie. Cardgate regelt en registreert alle betalingen op je webshop.

Veilig en makkelijk
Eenvoudig installeren
Scherpe tarieven

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Bekijk reviews 

3. Mollie

Mollie maakt betalingen beter voor iedereen. Spendeer geen weken meer aan papierwerk of compliance procedures. En verlies geen conversies meer omdat je de favoriete betaalmethode van je klanten niet ondersteunt, of, nog erger, omdat ze zich niet veilig voelen. Onze producten en API zijn compleet, intuïtief en veilig, voor verkopers, consumenten en developers.

Geen verborgen kosten
Geen opzegtermijn
Eenvoudige installatie

Prijs: Gratis
Reviews: geen
Bekijk reviews 

4. Icepay

Betaalplatform Icepay maakt de aanschaf van producten en diensten makkelijk. Icepay biedt naast online betalingsmogelijkheden ook pinapparaten en apps.

20 betaalmethoden
Uitgebreide rapportage
Gratis testaccount

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Bekijk reviews 

5. Sisow

Sisow is een Nederlandse payment service provider en biedt diverse diensten en online betaaloplossingen. Sisow werkt met een all-in prijs wat betekent dat er geen aansluitkosten worden gerekend of abonnementsprijzen.

Geen abonnementskosten
Geen opstartkosten
Gratis support

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Bekijk reviews 

6. CM Payments

CM Payments biedt diverse betalingsoplossingen, zowel mobiel als online. De klant bepaalt zelf welke betaalmogelijkheden zij aanbieden aan de klant. CM Payments is onderdeel van CM, CM is marktleider op het gebied van mobile messaging.

Zinvolle oplossingen
Mobiel betalen
Soepele integratie

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Bekijk reviews 

7. Buckaroo

Buckaroo is een Payment Service Provider en biedt een totaaloplossing voor al uw financiële processen, voorzien van ruim 40 (inter)nationale betaalmethoden, een volledig gedigitaliseerd facturatie systeem, digitaal incassomachtigen voor B2B en B2C, cadeaukaart oplossingen en Subscription Services voor uw abonnementenbeheer. Uw betalingen en vorderingen worden sneller en klantvriendelijker, zowel online als offline geïnd.

Veel betalingsmethoden
Mobiel betalen
Gratis training

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Bekijk reviews 

Alle payment service providers in een overzicht

Hierboven staat de top 7 beste payment providers. Heb je nog niet de juiste PSP gevonden? Bekijk dan het complete overzicht van de beste payment service providers. Vertel ons over je bedrijf en selecteer de gewenste functies voor jouw ideale payment service provider. De top 3 beste payment service providers kun je samenstellen en vervolgens met elkaar vergelijken.

Alle payment service providers

Wanneer is PSP handig voor jou? 

De beste payment service providers voor jouw bedrijf selecteren. Wannneer is een PSP handig voor jou?

Webshop eigenaar

Het is van groot belang dat je nagaat welke betaalmethoden de payment service provider aanbiedt. Bedenk eerst goed welke betaalmethoden je wilt aanbieden in de webshop (bijv. Afterpay, Paypal, iDeal, credit card etc.) om de conversie te verhogen. Bekijk vervolgens welke PSP's dit aanbieden en ook koppelen met de webshop software die je gebruikt. 

Daarnaast betaal je vaak voor de PSP per transactie. Meer dan 75% van de betaalmethoden leidt tot een verhoging van het aantal conversies. Het is dus echt noodzaak de juiste betaalmethoden aan te bieden aan je klanten. Dit wekt vertrouwen bij je klanten waardoor de kans groter is dat ze bestellen en terugkomen.

Digitaal factureren

Groeit je onderneming en wil je het facturatieproces digitaliseren? Dan is het handig om je boekhouding en facturatie proces te koppelen aan je PSP. Door zoveel mogelijk betaalmethoden toe te voegen wordt je factuur sneller betaald. Door bijvoorbeeld je PSP (Mollie, Afterpay, iDeal etc.) te koppelen aan je boekhouding, worden betalingen automatisch verwerkt in je administratie.

Gerelateerde artikelen

12 februari 2019

Voor- en nadelen van payment service providers

Psp

Ben je webshopeigenaar, dan wil je natuurlijk alle online betalingen kunnen accepteren. Dit kan met een payment service provider.

5 november 2018

5 handige apps voor online betaalmethoden

Psp

Ontdek de voordelen door het aanbieden van verschillende online betaalmethoden. Wij zetten 5 handige apps voor online betaalmogelijkheden voor je op een rij.

9 augustus 2018

5 online betaalsystemen voor webwinkels

Psp

Voor webshopeigenaren is het een nachtmerrie: klanten die hun aankoop afbreken omdat ze in de webshop niet kunnen afrekenen met het gewenste online betaalsysteem.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products