7 beste payment service providers

Snel je facturen betaald krijgen en online betalingen kunnen ontvangen? Dit kan tegenwoordig razendsnel met de beste payment service providers. De payment providers bieden betaaloplossingen aan waardoor je klanten in no time kunnen betalen en jij de online betalingen veilig ontvangt. 

Wanneer is de beste payment service providers handig?

  • Wanneer je een webshop hebt en meerdere betaalmogelijkheden wilt bieden zodat bezoekers sneller bestellen
  • Wanneer je meerdere betaalmethoden wilt aanbieden bij je digitale facturen
  • Wanneer je bij aanmaningen en betalingsherinneringen meerdere betaalmethoden wilt aanbieden

Het is bewezen dat meerdere betaalmethoden (zoals iDeal, Paypal, Creditcard, Afterpay) aanbieden je facturen sneller betaald worden of de conversie van een webshop stijgt. Dus wacht niet langer met langer wachten op je geld!

Daarom hebben wij de 7 beste payment service providers op een rij gezet voor je. Deze payment providers zorgen ervoor dat jij online betalingen met gemak binnen krijgt en dat je klanten heel snel en simpel hun factuur betalen.

Arjan
Appwiki expert

    1. CM.com

    De missie van CM.com is om het leven gemakkelijker, veiliger en mooier te maken. Ze zijn ervan overtuigd dat technologie bestaat om het leven van mensen te verbeteren. Ze willen bijdragen aan het ontwikkelen van technologieën die de samenleving ten goede komen.

    QR-codes & betaallinks
    Apple Pay & WeChat Pay
    Géén aansluitkosten

    Prijs: vanaf €0,00
    Reviews: geen
    Bekijk reviews 

    2. Eenvoudig Online Betalen

    Als onafhankelijke aanbieder van betaaloplossingen, bieden wij u de optimale betaalservice aan voor uw bedrijfsmodel. Of u nu een online winkel hebt of over het algemeen uw klanten willen voorzien van eenvoudige en veilige betalingsmogelijkheden – wij bieden u alle gangbare betaalmethodes aan.

    Alle betaalmethodes
    Eenvoudig & veilig
    Volledig gratis

    Prijs: Gratis
    Reviews: geen
    Bekijk reviews 

    3. Stripe

    Stripe is een Payment Service Provider die je eenvoudig integreert met je website of applicatie. Klanten betalen vervolgens online en je accepteert de betaling eenvoudig via je app of website.

    Eenvoudige integratie
    Ruim aanbod
    Online betalen

    Prijs: vanaf €0,00
    Reviews: geen
    Bekijk reviews 

    4. PayPro

    Paypro is een betaaldienstverlener en maakt het voor jou eenvoudig om producten te verkopen. In slechts enkele stappen heb je PayPro geïnstalleerd en kunnen klanten afrekenen. De betaling ontvang je in de meeste gevallen direct.

    Snel en makkelijk
    Duidelijke tarieven
    Altijd veilig betaalt

    Prijs: vanaf €0,00
    Reviews: geen
    Bekijk reviews 

    5. Mollie

    Mollie maakt betalingen beter voor iedereen. Spendeer geen weken meer aan papierwerk of compliance procedures. En verlies geen conversies meer omdat je de favoriete betaalmethode van je klanten niet ondersteunt, of, nog erger, omdat ze zich niet veilig voelen. Onze producten en API zijn compleet, intuïtief en veilig, voor verkopers, consumenten en developers.

    Geen verborgen kosten
    Geen opzegtermijn
    Eenvoudige installatie

    Prijs: Gratis
    Reviews: geen
    Bekijk reviews 

    6. Pay.

    Pay. is een betrouwbare, slimme partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze faciliteren niet alleen betalingen, maar stellen ook het creëren van een zo soepel en veilig mogelijke omnichannel (ver)koopervaring centraal. Geen winkelmandverlaters meer, want PAY. maakt betalen vanzelfsprekend!

    40+ betaalmethoden
    Binnen 15 minuten live
    Altijd bereikbaar

    Prijs: vanaf €0,00
    Reviews: geen
    Bekijk reviews 

    7. Adyen

    Adyen is in 2006 in Nederland opgericht. Het voorziet in een online betaalsysteem waarmee je als bedrijf alle betalingen kan afhandelen. Ondernemers hoeven niet meer te werken met aan elkaar gekoppelde systemen. Adyen voert hiermee betalingen uit voor verschillende webwinkels en technologiebedrijven.

    Wereldwijde betalingen
    Volledige controle
    Data inzichten

    Prijs: vanaf €100,00
    Reviews: geen
    Bekijk reviews 

    Payment service providers overzicht

    Hierboven vind je de top 7 beste payment service providers. Heb je nog niet de juiste PSP gevonden? Bekijk dan het complete overzicht van de beste payment service providers. Vertel ons over je bedrijf en selecteer de gewenste functies voor jouw ideale payment service provider. De top 3 beste payment service providers kun je samenstellen en vervolgens met elkaar vergelijken.

    Alle payment service providers

    Wanneer is een payment provider handig voor jou? 

    Wat kunnen payment service providers precies voor jouw bedrijf betekenen? We zetten hieronder twee scenario's op een rij:

    Webshop eigenaar

    Als webshop is een PSP een must, omdat het je bezoekers de gangbare betaalmethoden biedt en het bestelproces moeiteloos verloopt. Het is daarom van groot belang dat je nagaat welke betaalmethoden de payment service provider aanbiedt. Bedenk eerst goed welke betaalmethoden je wilt aanbieden in de webshop (bijv. Afterpay, Paypal, iDeal, credit card etc.) om de conversie te verhogen. Bekijk vervolgens welke PSP's dit aanbieden en ook koppelen met de webshop software die je gebruikt. 

    Daarnaast betaal je vaak voor de Payment provider per transactie. Meer dan 75% van de betaalmethoden leidt tot een verhoging van het aantal conversies. Het is dus echt noodzaak de juiste betaalmethoden aan te bieden aan je klanten. Dit wekt vertrouwen bij je klanten waardoor de kans groter is dat ze bestellen en terugkomen.

    Digitaal factureren

    Groeit je onderneming en wil je het facturatieproces digitaliseren? Dan is het handig om je boekhouding en facturatie proces te koppelen aan je PSP. Door zoveel mogelijk betaalmethoden toe te voegen wordt je factuur sneller betaald. Door bijvoorbeeld je PSP (Mollie, Afterpay, iDeal etc.) te koppelen aan je boekhouding, worden betalingen automatisch verwerkt in je administratie.

    Gerelateerde artikelen

    22 februari 2024

    5 online betaalsystemen voor webwinkels

    Psp

    Voor webshopeigenaren is het een nachtmerrie: klanten die hun aankoop afbreken omdat ze in de webshop niet kunnen afrekenen met het gewenste online betaalsysteem.

    29 december 2023

    5 handige apps voor online betaalmethoden

    Psp

    Ontdek de voordelen door het aanbieden van verschillende online betaalmethoden. Wij zetten 5 handige apps voor online betaalmogelijkheden voor je op een rij.

    14 december 2017

    5 belangrijke vragen over payment service providers

    Psp

    De meest gestelde vragen over payment service providers lees je hier!

    Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

    Dit is Appwiki

    Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

    Appwiki werkt voor jou

    Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

    En zo werkt Appwiki

    We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

    Products