Pay.nl

PSP

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over Pay.nl

Pay.nl biedt diverse betaaloplossingen en heeft altijd een geschikte oplossing voor jou. Bij Pay.nl heb je de keuze uit verschillende (internationale) betaalmethoden. Je kiest de gewenste betaalmethoden en via onze kant-en-klare plug-ins voeg je deze toe aan de webshop.

Functionaliteiten
Prijzen

PSP

vanaf

Proefperiode:

Koppelingen

Pay.nl heeft automatische koppelingen met de volgende software:

TheShopbuilders
TheShopbuilders
Webwinkel
Afosto
Afosto
Webwinkel, Kassa, Website maken
e-Boekhouden.nl
e-Boekhouden.nl
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+8)
Ficsus.nl
Ficsus.nl
Boekhouden, Facturatie

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products