Adyen

Accept payments everywhere

Payment Service Providers

Over Adyen

Adyen is in 2006 in Nederland opgericht. Het voorziet in een online betaalsysteem waarmee je als bedrijf alle betalingen kan afhandelen. Ondernemers hoeven niet meer te werken met aan elkaar gekoppelde systemen. Adyen voert hiermee betalingen uit voor verschillende webwinkels en technologiebedrijven.

Functionaliteiten
Prijzen

Payment Service Providers

vanaf € 100,00

Proefperiode:

Koppelingen

Adyen heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Afosto
Afosto
Webwinkel, Kassa, Website maken
e-Boekhouden.nl
e-Boekhouden.nl
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+11)
Amyyon CRM Web
Amyyon CRM Web
CRM (NL), Boekhouden
Yuki
Yuki
Boekhouden
BizzCloud
BizzCloud
Boekhouden, Facturatie, CRM (NL) (+2)
Exact
Exact
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+25)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products