1. Blog
  2. Handige apps voor online betaalmethoden

5 handige apps voor online betaalmethoden

Of het nou gaat om het voltooien van een betaling in een webshop of het betalen van een factuur. Als ondernemer wil je dat het betaalproces voor je klant soepel verloopt. 

Het aanbieden van verschillende online betaalmogelijkheden helpt je hierbij. Kies daarom voor een payment service provider (PSP). Zo verhoog je onder andere de conversie door meerdere online betaalmethoden aan te bieden in je webshop. Ook worden facturen die een iDeal-betaallink bevatten sneller betaald.

Om je alvast op weg te helpen hebben we hieronder 5 handige apps met online betaalmethoden voor je op een rij gezet. Deze payment service providers helpen jou het online betaalproces moeiteloos te laten verlopen. Daarnaast ontdek je in deze blog de voordelen van online betaalmogelijkheden.

Arjan
Appwiki expert

1. CM.com

De missie van CM.com is om het leven gemakkelijker, veiliger en mooier te maken. Ze zijn ervan overtuigd dat technologie bestaat om het leven van mensen te verbeteren. Ze willen bijdragen aan het ontwikkelen van technologieën die de samenleving ten goede komen.

QR-codes & betaallinks
Apple Pay & WeChat Pay
Géén aansluitkosten

Prijs: vanaf €0,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

2. Eenvoudig Online Betalen

Als onafhankelijke aanbieder van betaaloplossingen, bieden wij u de optimale betaalservice aan voor uw bedrijfsmodel. Of u nu een online winkel hebt of over het algemeen uw klanten willen voorzien van eenvoudige en veilige betalingsmogelijkheden – wij bieden u alle gangbare betaalmethodes aan.

Alle betaalmethodes
Eenvoudig & veilig
Volledig gratis

Prijs: Gratis
Reviews: geen
Bekijk reviews 

3. Stripe

Stripe is een Payment Service Provider die je eenvoudig integreert met je website of applicatie. Klanten betalen vervolgens online en je accepteert de betaling eenvoudig via je app of website.

Eenvoudige integratie
Ruim aanbod
Online betalen

Prijs: vanaf €0,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

4. PayPro

Paypro is een betaaldienstverlener en maakt het voor jou eenvoudig om producten te verkopen. In slechts enkele stappen heb je PayPro geïnstalleerd en kunnen klanten afrekenen. De betaling ontvang je in de meeste gevallen direct.

Snel en makkelijk
Duidelijke tarieven
Altijd veilig betaalt

Prijs: vanaf €0,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

5. Mollie

Mollie maakt betalingen beter voor iedereen. Spendeer geen weken meer aan papierwerk of compliance procedures. En verlies geen conversies meer omdat je de favoriete betaalmethode van je klanten niet ondersteunt, of, nog erger, omdat ze zich niet veilig voelen. Onze producten en API zijn compleet, intuïtief en veilig, voor verkopers, consumenten en developers.

Geen verborgen kosten
Geen opzegtermijn
Eenvoudige installatie

Prijs: Gratis
Reviews: geen
Bekijk reviews 

Compleet overzicht met apps voor online betaalmethoden

Naast de bovengenoemde aanbieders zijn er nog meer apps met online betaalmethoden. Benieuwd welke dit zijn? Bekijk dan het complete overzicht met payment service providers. Vergelijk de psp's met elkaar op reviews en prijzen. Door ons over je bedrijf te vertellen maak je alvast een voorselectie van de beste online betaalsystemen. 

 

Vergelijk alle online betaalsystemen

Voordelen van online betaalmogelijkheden 

Het hebben van een app voor een online betaalmethoden biedt verschillende voordelen.

Verhoog de conversie op je website

De meeste aanbieders hebben een breed scala aan online betaalmethoden, zowel nationaal als internationaal. Zo bied je voor elke soort klant de meest geschikte betaalmethode aan en verhoog je als webshop de conversie in het betaalproces.

Snelle implementatie

Het implementeren van een online methode gaat vaak snel en eenvoudig. Ook zonder technische kennis kun je met behulp van kant- en klare plugins de online betaalmethoden implementeren. Een betaallink geneer je zelfs al binnen enkele klikken.

Bespaar kosten

De verschillende online betaalmogelijkheden kun je binnen één internetkassa combineren. Hierdoor wordt de transactieverwerking goedkoper. Meestal betaal je per betaalmethode een vast bedrag per transactie of een percentage hiervan.

Veiligheid is gewaarborgd

De apps voor online betaalmethoden moeten aan strenge eisen voldoen. Door deze veiligheidseisen ben jij er als ondernemer zeker van dat de veiligheid is gewaarborgd. 

Facturen worden sneller betaald door iDeal betalingen te ontvangen

Door het toevoegen van een iDeal-link is gebleken dat facturen gemiddeld drie keer sneller worden betaald. Zo verhoog je de kans dat de factuur nog dezelfde dag wordt betaald.

Welke online betaalmethoden zijn er?

Het is dus belangrijk om voor elk soort klant de gewenste online betaalmethode aan te bieden. Populaire online betaalmogelijkheden zijn iDeal, creditcard, PayPal en achteraf betalen. WIl je ook internationale klanten bereiken? De meeste apps bieden ook een brede keuze aan internationale betaalmethoden. Denk hierbij aan de verschillende creditcardmaatschappijen zoals Mastercard, Visa en American Express. 

Wil je meer weten over online betaalmethoden? Lees dan onze blog met 5 belangrijke vragen over payment service providers.

Gerelateerde artikelen

22 februari 2024

5 online betaalsystemen voor webwinkels

Psp

Voor webshopeigenaren is het een nachtmerrie: klanten die hun aankoop afbreken omdat ze in de webshop niet kunnen afrekenen met het gewenste online betaalsysteem.

12 januari 2024

7 beste payment service providers

Psp

Wil je online betalingen kunnen ontvangen vanuit je webshop of facturen? Dit kan tegenwoordig razendsnel door middel van de beste payment service providers. Bekijk hier de beste 7 payment providers.

14 december 2017

5 belangrijke vragen over payment service providers

Psp

De meest gestelde vragen over payment service providers lees je hier!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products