Easylon

Salarisadministratie

Over Easylon

Easylon loon & salaris is in 1997 opgericht met als doel om betaalbare en gebruikersvriendelijke salarissoftware te ontwikkelen. Inmiddels gebruiken meer dan 1000 bedrijven de software van Easylon. Hierbij is het uitgangspunt een prima functionaliteit en service te bieden.

Functionaliteiten
Prijzen

Salarisadministratie

vanaf € 250,00

Proefperiode:

Koppelingen

Easylon heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Asperion
Asperion
Boekhouden
Nostradamus
Nostradamus
Planning
Reeleezee
Reeleezee
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+4)
Shiftbase
Shiftbase
Urenregistratie, Planning, Verlof en verzuim (+7)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products