Redactie Appwiki - Webredactie Appwiki
Redactie Appwiki
Webredactie Appwiki
Leestijd 5 minuten
Algemeen

Appwiki.nl is onderdeel van Software Vergelijken B.V.

Disclaimer en copyright

Op de gehele site is een copyright en auteursrecht van toepassing. Het is niet toegestaan om onderdelen aan te bieden op uw eigen website. Ook geen onderdelen van de lay-out van de website of de gehele lay-out.

Het is op geen enkele manier de bedoeling van Software Vergelijken B.V. auteursrechtelijk beschermde content te gebruiken op deze site zonder de toestemming van de rechthebbende. Mocht u toch van mening zijn dat bepaalde content inbreuk maakt op uw rechten dan kunt u contact met ons opnemen. Er zal in dit geval zorgvuldig naar de klacht gekeken worden en indien de klacht naar onze mening gegrond is zal zo snel mogelijk de content aangepast of verwijderd worden.

Zonder schriftelijke toestemming van Software Vergelijken B.V. is het niet toegestaan deze website of enig onderdeel hiervan voor eigen doeleinden te gebruiken, openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te framen. Een vermelding naar ons via een link op uw eigen website is altijd toegestaan.

  • De Auteurswet beschermt de makers van werken zoals teksten, boeken, toneelstukken, muziekstukken, landkaarten, foto's, films en computerprogramma's. Hoewel de Auteurswet nog uit 1912 stamt, zijn de wetsartikelen gewoon van toepassing op moderne publicatiemiddelen zoals het internet.
  • Het is niet zo dat het auteursrecht pas van kracht is wanneer dat staat vermeld ('het auteursrecht wordt uitdrukkelijk voorbehouden'). Het auteursrecht op een werk ontstaat namelijk automatisch op het moment van creatie. De maker hoeft er niets voor te doen. Dus is het copyright-teken © niet nodig om het auteursrecht te verkrijgen.

Disclaimer

In geen enkel geval kan Software Vergelijken B.V. aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden en/of problemen/schade van of op de site.

Het downloaden of kopiëren van informatie is dus geheel voor eigen risico. Software Vergelijken B.V. heeft haar best gedaan om alle informatie zoveel mogelijk te controleren op fouten en virus-vrij op de site te zetten.

Populaire software

SuperOffice - CRM voor het MKB Logo

SuperOffice - CRM voor het MKB

Nog niet genoeg reviews
Bekijk software
SuperOffice Benelux B.V.
CRM
Teamleader Logo

Teamleader

Nog niet genoeg reviews
Bekijk software
Teamleader
Urenregistratie
Yoobi urenregistratie en facturatie in 1 (Tip) Logo

Yoobi urenregistratie en facturatie in 1 (Tip)

Cijfer: 8.9
Reviews: 22
Bekijk software
Yoobi
Facturatie
WeFact Standard (30 dagen gratis) Logo

WeFact Standard (30 dagen gratis)

Cijfer: 10.0
Reviews: 16
Bekijk software
WeFact
Facturatie
Thinq Online Facturatie Logo

Thinq Online Facturatie

Cijfer: 8.2
Reviews: 111
Bekijk software
Thinq
Facturatie
Products