Factuurprogramma met mobiele app

Omdat het gebruik van de mobiele telefoon toeneemt, hebben de meeste softwareleveranciers ook een factuur app ontwikkeld waarmee je waar en wanneer je wil kunt factureren. Ondernemers zitten namelijk over het algemeen niet ruim in de tijd en willen altijd en overal kunnen factureren.

Wat kun je met een factuur app?

Ondernemers hebben steeds meer behoefte aan mobiele applicaties waarmee je kunt factureren omdat ze zelf ook steeds mobieler worden. Zitten ze in de trein nadat ze op een afspraak zijn geweest bij een klant, dan is het bijvoorbeeld heel handig om met de net gemaakte afspraken nog vers in het geheugen een factuur of offerte op te stellen. Zo is de kans op vergeten facturen kleiner en ontstaat er minder snel onenigheid over de inhoud van je factuur. Bovendien kom je professioneler over wanneer geen fouten worden gemaakt en worden facturen sneller verstuurd en betaald. Je kunt ook bonnetjes en inkoopfacturen met de app verwerken. Dit gaat sneller met de app, omdat je alleen maar een foto hoeft te maken met de smartphone.

Een mobiele app gebruiken voor het verzenden en ontvangen van facturen en betalingen, bespaart een hoop print- en verzendkosten. Uit onderzoek blijkt dat digitale betalingen tussen de vijftig procent en tachtig procent goedkoper zijn dan traditionele betalingen op papier.

Voordelen van mobiele factuur app

  • Altijd en overal factureren
  • Minder kans op vergeten facturen
  • Minder onenigheid over inhoud van factuur
  • Komt professioneel over
  • Factuur wordt sneller betaald
  • Bespaart op print-en verzendkosten

Benieuwd welke factuur software deze functie ondersteunt? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van factuur software met mobiele app.

Products