Factuurprogramma met mobiele app

Omdat het gebruik van de mobiele telefoon toeneemt, hebben de meeste softwareleveranciers ook een factuur app ontwikkeld waarmee je waar en wanneer je wil kunt factureren. Ondernemers zitten namelijk over het algemeen niet ruim in de tijd en willen altijd en overal kunnen factureren.

Wat kun je met een factuur app?

Ondernemers hebben steeds meer behoefte aan mobiele applicaties waarmee je kunt factureren omdat ze zelf ook steeds mobieler worden. Zitten ze in de trein nadat ze op een afspraak zijn geweest bij een klant, dan is het bijvoorbeeld heel handig om met de net gemaakte afspraken nog vers in het geheugen een factuur of offerte op te stellen. Zo is de kans op vergeten facturen kleiner en ontstaat er minder snel onenigheid over de inhoud van je factuur. Bovendien kom je professioneler over wanneer geen fouten worden gemaakt en worden facturen sneller verstuurd en betaald. Je kunt ook bonnetjes en inkoopfacturen met de app verwerken. Dit gaat sneller met de app, omdat je alleen maar een foto hoeft te maken met de smartphone.

Een mobiele app gebruiken voor het verzenden en ontvangen van facturen en betalingen, bespaart een hoop print- en verzendkosten. Uit onderzoek blijkt dat digitale betalingen tussen de vijftig procent en tachtig procent goedkoper zijn dan traditionele betalingen op papier.

Hoe kies je het beste factuurprogramma met mobiele app?

Wat is verder jouw wensenlijst voor facturatie software, welke functies heb je nog meer nodig om snel en efficiënt te kunnen werken? Gebruik je daarnaast al software en andere apps? Start hieronder de keuzehulp en wij vergelijken voor jou de beste software. Zo vinden we de software die bij jou past.

Maak je persoonlijke top 3

Voordelen van mobiele factuur app

  • Altijd en overal factureren
  • Minder kans op vergeten facturen
  • Minder onenigheid over inhoud van factuur
  • Komt professioneel over
  • Factuur wordt sneller betaald
  • Bespaart op print-en verzendkosten

Benieuwd welke factuur software deze functie ondersteunt? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van factuur software met mobiele app.

Arjan

Hulp nodig bij het kiezen van het beste factuurprogramma?

Download gratis onze checklist om het beste facturatieprogramma voor ZZP'ers te kiezen. Aan de hand van een aantal simpele vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products