1. Blog
  2. Beste gratis kilometerregistratie apps

De beste gratis kilometerregistratie apps

Tegenwoordig is bijna iedereen in het bezit van een smartphone. Het sturen van een whatsapp berichtje, je bankzaken doen, het nieuws lezen en zelfs je onderneming draaiende houden. Waar je ook bent, je kunt overal zakendoen, zelfs als je op vakantie bent. Veel softwareleveranciers zijn hiervan op de hoogte en hebben hun cloud software vaak voorzien van een gratis mobiele app.

Ook de kilometerregistratie is vaak onderdeel van de werkzaamheden. Er zijn tegenwoordig dan ook steeds meer nieuwe (gratis) kilometerregistratie apps bijgekomen op de markt. Maar welke gratis kilometerregistratie app is de beste?

Hieronder vind je de beste gratis kilometerregistratie apps die Appwiki je te bieden heeft. Per app vind je de prijs, een korte omschrijving en een aantal voordelen.

Arjan
Arjan
Appwiki expert

1. e-Boekhouden.nl

Eenvoudig online boekhouden, factureren en uren registreren doe je met e-Boekhouden.nl. De eerste 15 maanden van je onderneming is e-Boekhouden.nl volledig gratis! Inclusief: ondersteuning per telefoon of e-mail, handige koppelingen en veel meer. Het best beoordeeld! Maak nu een gratis account aan en ervaar het gemak van e-Boekhouden.nl.

Alles in 1 pakket
Incl. Mobiele app
Uitstekende helpdesk

Prijs: Gratis
Proefperiode: 15 maanden gratis, daarna €5,95 per maand, start direct! Account wordt niet automatisch verlengd!
Reviews: 9.6/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

2. monday.com

monday.com is het meest gebruiksvriendelijke platform om ieder team en project te beheren. Maak gebruik van één van de sjablonen of bouw gemakkelijk je eigen workflow. Synchroniseer, plan en organiseer groepsprojecten vanuit een helikopteroverzicht tot in de kleinste details. Start je gratis trial en ontdek - net als 2,8 mln anderen - monday.com.

Super overzichtelijk
Simpel in te richten
Gratis proefaccount

Prijs: per licentie €8,00
Proefperiode:
Reviews: 9.4/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

3. TimeChimp

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor het MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

Gebruikersvriendelijk
Inzicht in organisatie
Snelle support

Prijs: maandelijks €4,00
Proefperiode: 14 dagen
Reviews: 8.6/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

4. Rompslomp.nl

Rompslomp is hét meest eenvoudige boekhoudprogramma, speciaal gemaakt voor ZZP'ers en kleine ondernemers. Boekhouden wordt aangenaam met Rompslomp.nl! Probeer het gewoon zelf gratis uit op Rompslomp.nl

Uren, Ritten en meer
Uurtje? Factuurtje!
Handige App met Timer

Prijs: maandelijks €5,00
Proefperiode:
Reviews: 9.2/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

5. Exact

Onze boekhoudrobot neemt je administratieve werk uit handen en leert van jouw eerder gemaakte keuzes. No hands accounting noemen we dat. Voor al het andere zijn er integraties met 220+ zakelijke softwareprogramma’s. Geen ander boekhoudplatform levert koppelmogelijkheden op dit niveau! Daarnaast is Exact dé keuze van ruim 9000 accountants.

Verbeterde cashflow
Eenvoudig factureren
Werkt altijd en overal

Prijs: maandelijks €129,00
Proefperiode: 30
Reviews: 7.2/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

De beste kilometerregistratie app kiezen

Voor alle ondernemers die eenvoudig en snel de gereden kilometers willen bijhouden, biedt een gratis kilometerregistratie de uitkomst. Natuurlijk moet de app wel bij je passen. Je kunt kiezen voor één van de km registratie apps uit de bovenstaande lijst, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere kilometerregistratie app.

Per telefoon verschilt het vaak welke apps wel of niet beschikbaar zijn. Niet alle gratis kilometerregistratie apps zijn beschikbaar voor zowel Android, iPhone, Windows phone. Het is daarom belangrijk om na te gaan of de kilometerregistratie app die je op het oog hebt, beschikbaar is voor jouw telefoon. Daarnaast is het ook van belang te letten op de kosten die verbonden zijn aan de kilometerregistratie app. De meeste apps zijn gratis of wel kun je gratis proberen. Maar er zijn ook vele kilometer apps die onderdeel zijn van kilometerregistratie software. Deze laatst genoemde is veelal beschikbaar voor Android, Windows phone en iPhone. Kortom, kies een kilometer app die beschikbaar is voor jouw telefoon en geheel bij je past.

De kilometerregistratie app gratis proberen

Gedurende een bepaalde periode kun je verschillende apps gratis uitproberen. Houd er wel rekening mee dat de proefperiode per softwareleverancier kan verschillen, meestal omvat deze veertien of dertig dagen. Bevalt de gekozen kilometerregistratie app toch niet, dan kun je ervoor kiezen om een andere (gratis) app uit te proberen. Op die manier weet je zeker dat je de beste kilometerregistratie app kiest!

Gerelateerde artikelen

7 juli 2018

Rittenregistratie voor de beginnende ZZP'er

Urenregistratie Rittenregistratie

Hoe doe ik mijn rittenregistratie? Rondrijden in een auto van de zaak klinkt leuk en meestal is dit ook zo. Maar het is wel belangrijk om goed bij te houden hoeveel je rijdt, want van de Belastingdie...

16 februari 2018

Je ritten registreren met Excel of rittenregistratie software?

Excel Rittenregistratie

De rittenregistratie kun je op verschillende manieren registreren, in bijvoorbeeld Excel of met behulp van software.

18 december 2017

Waarom is een rittenregistratie zo belangrijk?

Rittenregistratie

Waar moet een rittenregistratie allemaal aan voldoen? Leuk is dat hé? Rijden in de auto van de zaak. Toch komt er meer bij kijken dan alleen instappen en wegrijden. Hoe je de rittenregistratie bijhoudt en waarom het belangrijk is, lees je hier!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products