1. Blog
  2. De beste gratis kilometerregistratie apps
  1. Blog
  2. De beste gratis kilometerregistratie apps

De beste gratis kilometerregistratie apps

Rittenregistratie 9 februari 2018 Leestijd 5 minuten
Arjan

Arjan

Appwiki expert

Tegenwoordig is bijna iedereen in het bezit van een smartphone. Het sturen van een whatsapp berichtje, je bankzaken doen, het nieuws lezen en zelfs je onderneming draaiende houden. Waar je ook bent, je kunt overal zakendoen, zelfs als je op vakantie bent. Veel softwareleveranciers zijn hiervan op de hoogte en hebben hun cloud software vaak voorzien van een gratis mobiele app.

Ook de kilometerregistratie is vaak onderdeel van de werkzaamheden. Er zijn tegenwoordig dan ook steeds meer nieuwe (gratis) kilometerregistratie apps bijgekomen op de markt. Maar welke gratis kilometerregistratie app is de beste?

Hieronder vind je de beste gratis kilometerregistratie apps die Appwiki je te bieden heeft. Per app vind je de prijs, een korte omschrijving en een aantal voordelen.

1. e-Boekhouden.nl

Eenvoudig online boekhouden, factureren en uren registreren doe je met e-Boekhouden.nl. De eerste 15 maanden van uw onderneming is e-Boekhouden.nl volledig gratis! Inclusief: ondersteuning per telefoon of e-mail, automatische bankkoppelingen en meer. Het best beoordeeld! Maak nu een gratis account aan en ervaar het gemak van e-Boekhouden.nl.

Alles in 1 pakket
Incl. Mobiele app
Uitstekende helpdesk

Prijs: Gratis
Proefperiode: 15 maanden gratis, daarna €5,95 per maand, start direct! Account wordt niet automatisch verlengd!
Reviews: 9.2/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

2. Yoobi

Yoobi maakt en levert cloud software voor CRM, projectmanagement en registratie van uren, verlof- en afwezigheid, rusttijden, onkosten en kilometers. Wij optimaliseren het proces van urenregistratie naar facturatie!

Snel uren registreren
Handige software
Praktische koppelingen

Prijs: maandelijks €3,80
Proefperiode: 41 dagen
Reviews: 8.6/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

3. Teamleader

De MKB oplossing op het gebied van CRM, Facturatie, Projectmanagement & Ticketing

Alles in 1 pakket
Gratis mobiele app
Eenvoudig en ïntuitief

Prijs: maandelijks €25,00
Proefperiode: 14 dagen
Reviews: 10/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

4. Exact Online

Onze boekhoudrobot neemt je administratieve werk uit handen en leert van jouw eerder gemaakte keuzes. No hands accounting noemen we dat. Voor al het andere zijn er integraties met 220+ zakelijke softwareprogramma’s. Geen ander boekhoudplatform levert koppelmogelijkheden op dit niveau! Daarnaast is Exact Online dé keuze van ruim 9000 accountants.

Gratis boekhouden &CRM
Schrijf uren online
Meest gekozen

Prijs: maandelijks €125,00
Proefperiode: 30
Reviews: 8.3/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

5. Kleisteen

Online boekhouden voor MKB, meeste functionaliteit voor een laag maandbedrag

Veel functionaliteit
Laag maandbedrag
Project/voorraadbeheer

Prijs: maandelijks €15,00
Proefperiode: 60 dagen
Reviews: 9.4/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

De beste kilometerregistratie app kiezen

Voor alle ondernemers die eenvoudig en snel de gereden kilometers willen bijhouden, biedt een gratis kilometerregistratie de uitkomst. Natuurlijk moet de app wel bij je passen. Je kunt kiezen voor één van de km registratie apps uit de bovenstaande lijst, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere kilometerregistratie app.

Per telefoon verschilt het vaak welke apps wel of niet beschikbaar zijn. Niet alle gratis kilometerregistratie apps zijn beschikbaar voor zowel Android, iPhone, Windows phone. Het is daarom belangrijk om na te gaan of de kilometerregistratie app die je op het oog hebt, beschikbaar is voor jouw telefoon. Daarnaast is het ook van belang te letten op de kosten die verbonden zijn aan de kilometerregistratie app. De meeste apps zijn gratis of wel kun je gratis proberen. Maar er zijn ook vele kilometer apps die onderdeel zijn van kilometerregistratie software. Deze laatst genoemde is veelal beschikbaar voor Android, Windows phone en iPhone. Kortom, kies een kilometer app die beschikbaar is voor jouw telefoon en geheel bij je past.

De kilometerregistratie app gratis proberen

Gedurende een bepaalde periode kun je verschillende apps gratis uitproberen. Houd er wel rekening mee dat de proefperiode per softwareleverancier kan verschillen, meestal omvat deze veertien of dertig dagen. Bevalt de gekozen kilometerregistratie app toch niet, dan kun je ervoor kiezen om een andere (gratis) app uit te proberen. Op die manier weet je zeker dat je de beste kilometerregistratie app kiest!

Gerelateerde artikelen

7 juli 2018

Rittenregistratie voor de beginnende ZZP'er

Urenregistratie Rittenregistratie

Hoe doe ik mijn rittenregistratie? Rondrijden in een auto van de zaak klinkt leuk en meestal is dit ook zo. Maar het is wel belangrijk om goed bij te houden hoeveel je rijdt, want van de Belastingdie...

16 februari 2018

Je ritten registreren met rittenregistratie software?

Software Excel Rittenregistratie

De rittenregistratie kun je op verschillende manieren registreren, in bijvoorbeeld Excel of met behulp van software. Het verschilt natuurlijk per persoon welke manier van kilometerregistratie het best passend is...

18 december 2017

Waarom is een rittenregistratie zo belangrijk?

Rittenregistratie

Waar moet een rittenregistratie allemaal aan voldoen? Leuk is dat hé? Rijden in de auto van de zaak. Toch komt er meer bij kijken dan alleen instappen en wegrijden. Hoe je de rittenregistratie bijhoudt en waarom het belangrijk is, lees je hier!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products