Service management software: vind en selecteer de beste

Zoek je de beste service management software? Filter hieronder op bedrijfsvorm en functies welke je denkt nodig te hebben. Vind hier alle service software, ook wel bekend als ticketing software, waarmee je eenvoudig en efficiënt je klanten kunt helpen. Houd daarmee tijd over voor zaken die er echt toe doen.

Woordmerk Appwiki

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Wat is service software?

Een goede service voor de klant, dat is waar alle ondernemers naar streven. Hier hoort niet alleen bij dat je een goed product aflevert, maar ook uitstekende service. Een goede service houdt in dat klanten met vragen bij je terecht kunnen, dat je de aandacht voor ze hebt, en dat je samen naar oplossingen kunt zoeken als er iets niet helemaal in orde is. Klinkt dit allemaal teveel om bij te houden? Dan kunnen we je geruststellen: er is tegenwoordig een bepaald soort software op de markt waarmee je dit allemaal (en meer) gemakkelijk voor elkaar krijgt. Met service software haal je namelijk programma’s in huis die je uitstekend kunnen helpen met het bijhouden van klantenrelaties. Daarom wordt deze software ook wel klantenservice software genoemd. 

Online service management software

Service software is eigenlijk onmisbaar in bedrijven. Door service naar de klanten toe deels te automatiseren neem je jezelf veel werk uit handen en bied je de klant bovendien duidelijkheid en aandacht. De meeste service management software is zo ingericht dat je op één centraal platform alle informatie en communicatiekanalen bij elkaar hebt. En het mooiste van allemaal is: het is allemaal geheel online. Er zijn namelijk diverse leveranciers van service management software die hun programma’s ontworpen hebben voor gebruik in de cloud. Als ondernemer hoef jij je dus niet druk te maken over installatie, opslag, of andere rompslomp. Dat wordt allemaal voor je gedaan, zodat jij je kunt focussen op je klanten.

Zoek hier de beste service management software

Voordelen van service software

Servicedesk software wordt om meerdere redenen geroemd om zijn bruikbaarheid. Ten eerste krijgen alle communicatiekanalen een centrale plek. Dit is niet alleen voor de klanten handig, maar ook voor jou. Alle tweets, mails, telefoontjes en andere berichten die je binnenkrijgt worden naar een centraal punt gebracht. Zo kun je er zelf voor kiezen welke berichten op dat moment de meeste aandacht vereisen. Daarnaast biedt servicedesk software je de nodige data. Door te filteren op de onderwerpen waar het meest naar gevraagd wordt in de berichten kan er specifiek aandacht worden geleverd aan bepaalde producten. Is er veel vraag naar een bepaald product, dan biedt dat voor jou als ondernemer groeimogelijkheden. Service software is dus niet alleen doeltreffend naar de klanten toe, maar ook naar het bedrijf zelf.

Belangrijke aandachtspunten

De verschillen tussen de bestaande service management software pakketten kunnen erg subtiel zijn. Het is dan ook belangrijk om van tevoren in te ramen wat er allemaal nodig is aan applicaties. Wat moet er allemaal geautomatiseerd worden, waar wil je de meeste nadruk op leggen? De ene klantenservice software is de andere niet, en daar moet je rekening mee houden. Ook maakt het voor de prijs uit hoeveel gebruikers je een licentie wilt geven. Sommige programma’s bieden een gratis optie als het gebruik en de mogelijkheden beperkt mogen blijven. Wat sowieso een tip is: kies service management software met een chatprogramma. Dit zorgt misschien nog wel voor de meest directe en klantvriendelijke aanpak.

Gratis service software proberen

De vraag is nu dus niet meer: ga ik service management software gebruiken? De vraag is nu: welke service management software ga ik gebruiken? Om daar achter te komen adviseren we je om vooral van je eigen wensen uit te gaan. Nu je weet wat je allemaal kunt met klantenservice software kun je zelf kiezen wat je nodig hebt. Twijfel je, dan is het slim om eerst eens een oefenversie te proberen. Met deze trial versie zul je al merken hoeveel je aan de software kunt hebben.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products