1. Helpdesk
  2. Ticketsysteem

Ticketsystemen vergelijken

Ticketsysteem? Vergelijk op prijs, reviews en functies

Zoek je het beste ticketsysteem dat jouw helpdesk optimaal laat functioneren? Filter hieronder op bedrijfsvorm en functies welke je denkt nodig te hebben. Vind hier alle ticketing systemen waarmee je eenvoudig en efficiënt je klanten kunt helpen. Houd daarmee tijd over voor zaken die er echt toe doen.

Eenvoudig inrichten
Makkelijk te beheren
Efficiënt te werk
Proefperiode
21 dagen
Meer informatie

Watermelon

Altijd bereikbaar
Automatisch antwoord
Efficiënt
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 150,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Teamsupport

Live chat
Gebruiksvriendelijk
Overzichtelijk
Proefperiode
onbekend
Prijs
$ 65,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Zendesk

Aangepaste weergaven
Gemakkelijk
Snel gebruik
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 5,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Casengo

Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Efficiënt
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 29,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Jouw vergelijking
0

Een ticketsysteem, wat is dat?

Een ticketing software is bedoeld om een helpdesk gestroomlijnd te laten werken. Komt er een nieuwe vraag binnen, dan wordt aan dit onderwerp een zogenaamd ticket bevestigd. Zo kun je gemakkelijk het verloop van een gesprek volgen en zo dus een klant de persoonlijke aandacht geven die hij verdient. Je kunt per ticket aangeven of er sprake is van een hoge of een lagere prioriteit. Andere zaken die je kunt zien zijn bijvoorbeeld: de status van de communicatie (nieuw, bezig, afgerond) en wanneer er voor het laatst op de klant gereageerd is. Je kunt ook gemakkelijk zien wie de verantwoordelijke medewerker is voor het gesprek. Kortom, alle data van een gesprek met een klant wordt opgeslagen, zodat je ieder moment de mogelijkheid hebt om de data in te zien.

Ticketing software in de cloud

Een ticketsysteem is dus een must have voor ieder bedrijf dat het belangrijk vindt om snel en effectief met klantenrelaties om te gaan. Het voordeel aan een ticketsysteem is bovendien dat het via de cloud kan. Als je voor je werk veel onderweg bent maar nog wel een goed contact met al je klanten wilt hebben is een ticketsysteem in de cloud een goede uitkomst. Veel ontwikkelaars van ticketing software maken het mogelijk om het systeem geheel online te gebruiken. Ze hebben daarvoor apps ontwikkeld, zodat je ook op je mobiel of tablet in contact kunt staan met je klanten. Het is een oplossing die tegelijkertijd erg simpel en erg elegant is.

Een ticketsysteem maakt je helpdesk overzichtelijker

Voordelen van een ticketsysteem

Een ticketsysteem heeft veel voordelen. Zoals gezegd is een ticketsysteem heel geschikt om doeltreffende communicatie met je klanten aan te houden. Ticketing software is ontworpen door mensen die verstand hebben van helpdesk software. Ticket software is daarom ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid. Er zijn dan ook ticket systemen die te integreren zijn met andere programma’s, zoals Exchange en Dropbox. Dit maakt het extra makkelijk om bestanden toe te voegen om zaken te verduidelijken aan klanten. Is er sprake van een probleem dat directe aandacht vereist? Dan geeft het ticketsysteem aan dat er actie ondernomen moet worden. Sommige ticket software is dan ook speciaal gericht op IT problematiek.

Ticketing software selecteren

Bij het selecteren van ticketing software is het belangrijk om te kijken naar welke functies je allemaal nodig hebt. Zorg er in ieder geval altijd voor dat je een systeem kiest waarmee je direct vragen van klanten kunt beantwoorden. Wil je meerdere gebruikers bevoegd maken om voor de helpdesk te werken? Dan is het belangrijk dat je een ticketing software pakket aanschaft met meerdere licenties. Sommige aanbieders kiezen voor een vaste prijs voor een oneindig aantal gebruikers. Andere aanbieders houden het op een vaste prijs per gebruiker. Wat voor jou het meest voordelig is, hangt dus af van jouw situatie.

Ticketing software gratis proberen

Nu je een beeld hebt van hoe ticketing software werkt, kun je kiezen welk programma je het liefst zou willen gebruiken. Om je een beetje op weg te helpen hebben we een tip voor je: probeer eerst eens één of meerdere ticketsystemen in de vorm van trial versies. Je wordt dan stapsgewijs bekend gemaakt met hoe het allemaal werkt. Bekijk ook eens een demo, en je zult zien wat er allemaal mogelijk is. Ticket software is er in verschillende vormen, maar het staat vast dat je ermee zult uitblinken in klantvriendelijkheid.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products