1. Helpdesk
  2. Ticketsysteem

Ticketsystemen vergelijken

Ticketsysteem? Vergelijk op prijs, reviews en functies

Zoek je het beste ticketsysteem dat jouw helpdesk optimaal laat functioneren? Filter hieronder op bedrijfsvorm en functies welke je denkt nodig te hebben. Vind hier alle ticketing systemen waarmee je eenvoudig en efficiënt je klanten kunt helpen. Houd daarmee tijd over voor zaken die er echt toe doen.

(0)
Eenvoudig inrichten
Makkelijk te beheren
Efficiënt te werk
Proefperiode
21 dagen
Meer informatie
(0)
Omnichannel
Eén tool, al je teams
Groots gebruiksgemak
Proefperiode
21 dagen
Meer informatie
(0)
Gedeelde Team Inbox
Makkelijk samenwerken
Automatiseren
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Watermelon

(0)
Altijd bereikbaar
Automatisch antwoord
Efficiënt
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 150,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Teamsupport

(0)
Live chat
Gebruiksvriendelijk
Overzichtelijk
Proefperiode
onbekend
Prijs
$ 65,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Zendesk

(0)
Aangepaste weergaven
Gemakkelijk
Snel gebruik
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 5,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Casengo

(0)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Efficiënt
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 29,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Een ticketsysteem, wat is dat?

Een ticketing software is bedoeld om een helpdesk gestroomlijnd te laten werken. Komt er een nieuwe vraag binnen, dan wordt aan dit onderwerp een zogenaamd ticket bevestigd. Zo kun je gemakkelijk het verloop van een gesprek volgen en zo dus een klant de persoonlijke aandacht geven die hij verdient. Je kunt per ticket aangeven of er sprake is van een hoge of een lagere prioriteit. Andere zaken die je kunt zien zijn bijvoorbeeld: de status van de communicatie (nieuw, bezig, afgerond) en wanneer er voor het laatst op de klant gereageerd is. Je kunt ook gemakkelijk zien wie de verantwoordelijke medewerker is voor het gesprek. Kortom, alle data van een gesprek met een klant wordt opgeslagen, zodat je ieder moment de mogelijkheid hebt om de data in te zien.

Ticketing software in de cloud

Een ticketsysteem is dus een must have voor ieder bedrijf dat het belangrijk vindt om snel en effectief met klantenrelaties om te gaan. Het voordeel aan een ticketsysteem is bovendien dat het via de cloud kan. Als je voor je werk veel onderweg bent maar nog wel een goed contact met al je klanten wilt hebben is een ticketsysteem in de cloud een goede uitkomst. Veel ontwikkelaars van ticketing software maken het mogelijk om het systeem geheel online te gebruiken. Ze hebben daarvoor apps ontwikkeld, zodat je ook op je mobiel of tablet in contact kunt staan met je klanten. Het is een oplossing die tegelijkertijd erg simpel en erg elegant is.

Een ticketsysteem maakt je helpdesk overzichtelijker

Voordelen van een ticketsysteem

Een ticketsysteem heeft veel voordelen. Zoals gezegd is een ticketsysteem heel geschikt om doeltreffende communicatie met je klanten aan te houden. Ticketing software is ontworpen door mensen die verstand hebben van helpdesk software. Ticket software is daarom ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid. Er zijn dan ook ticket systemen die te integreren zijn met andere programma’s, zoals Exchange en Dropbox. Dit maakt het extra makkelijk om bestanden toe te voegen om zaken te verduidelijken aan klanten. Is er sprake van een probleem dat directe aandacht vereist? Dan geeft het ticketsysteem aan dat er actie ondernomen moet worden. Sommige ticket software is dan ook speciaal gericht op IT problematiek.

Ticketing software selecteren

Bij het selecteren van ticketing software is het belangrijk om te kijken naar welke functies je allemaal nodig hebt. Zorg er in ieder geval altijd voor dat je een systeem kiest waarmee je direct vragen van klanten kunt beantwoorden. Wil je meerdere gebruikers bevoegd maken om voor de helpdesk te werken? Dan is het belangrijk dat je een ticketing software pakket aanschaft met meerdere licenties. Sommige aanbieders kiezen voor een vaste prijs voor een oneindig aantal gebruikers. Andere aanbieders houden het op een vaste prijs per gebruiker. Wat voor jou het meest voordelig is, hangt dus af van jouw situatie.

Ticketing software gratis proberen

Nu je een beeld hebt van hoe ticketing software werkt, kun je kiezen welk programma je het liefst zou willen gebruiken. Om je een beetje op weg te helpen hebben we een tip voor je: probeer eerst eens één of meerdere ticketsystemen in de vorm van trial versies. Je wordt dan stapsgewijs bekend gemaakt met hoe het allemaal werkt. Bekijk ook eens een demo, en je zult zien wat er allemaal mogelijk is. Ticket software is er in verschillende vormen, maar het staat vast dat je ermee zult uitblinken in klantvriendelijkheid.

Relevante artikelen

andrew-neel-609847-unsplash.jpg
5 maart 2019

Wat zijn de beste VoIP providers van dit moment?

Support

Benieuwd naar de voordelen van VoIP? Hier vind je alle voordelen van online zakelijke telefonie. Bovendien hebben we de beste VoIP providers voor je op een rij gezet.

Lees meer 
23 mei 2017

De voordelen van een ticketsysteem op een rijtje

SupportCrm systeemHelpdesk
Products