Omnidesk

Upgrade klantcontact bij grote organisaties naar een persoonlijke ervaring

Support | Help Desk (NL)

Over Omnidesk

Prijswinnende klantenservices kiezen voor Omnidesk. Dit Nederlandse bedrijf maakt klantcontact weer persoonlijk en is zeer gebruiksvriendelijk voor medewerkers. Eén tijdlijn per klant, alle populaire kanalen, inclusief een Nederlandse telefoniekoppeling en support en hosting in Nederland.

Functionaliteiten

Support

Chatbot
Ticketing
Facebook Messenger
WhatsApp
Twitter DM
Klantbeoordelingen
CRM systeem
Kennisbank
Taakbeheer
SLA beheer
SMS
Workflowbeheer
Teaminbox
Prijzen

Support

Op aanvraag

Proefperiode:

Help Desk (NL)

Op aanvraag

Proefperiode:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products