Op deze pagina vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over factuurprogramma’s en Appwiki.nl.
Over het vergelijken van factuurprogramma’s
Je vindt informatie over de factuurprogramma’s die wij voor je vergelijken op de pakketpagina’s, die zijn gekoppeld aan de uitgeverspagina’s. Elke factuurprogramma uitgever heeft een eigen uitgeverspagina op de website. Vanaf deze pagina word je doorgelinkt naar de verschillende pakketpagina’s, waarop je de specificaties per software uitvoering terugvindt. Zo is alle informatie overzichtelijk voor je gerangschikt en kun je snel zien welk pakket het beste bij jou past.
Factuurprogramma’s vergelijken doe je snel en eenvoudig op Appwiki.nl. Ga naar de vergelijkingspagina en geef je wensen aan. We selecteren dan de pakketten die bij jouw onderneming passen. Vergelijk de verschillende functionaliteiten en vind zo in één oogopslag jouw factuurprogramma.
Het aanbod in factuurprogramma’s is erg groot. Een keuze maken is dus niet eenvoudig. Het vinden van een geschikt factuurprogramma wordt daarbij bemoeilijkt door het feit dat de verschillende uitgevers verschillende benamingen voor de functionaliteiten van de software gebruiken. Wij zetten daarom alle informatie voor je op een rij en zorgden ervoor dat je factuurprogramma’s eenvoudig kunt vergelijken. Voor het vinden van het factuurprogramma dat bij jou past hoef je dus alleen je wensen en eisen aan te geven.
Natuurlijk! Voor bijna alle factuurprogramma’s die je op Appwiki.nl vindt kun je een proefabonnement afsluiten. Dit abonnement is altijd gratis en vrijblijvend. Je kunt dus zo veel software testen als je wilt. We hebben alvast een overzicht van gratis factuurprogramma proefabonnementen voor je gemaakt. Je hoeft dus alleen nog maar je gegevens in te vullen en je kunt direct beginnen met factureren.
Dat is helemaal afhankelijk van wat je wilt uitgeven. De prijzen van de factuurprogramma’s die wij voor je vergelijken lopen erg uiteen. Je vindt op onze site gratis factuurprogramma’s, programma’s waar je eenmalig een bedrag voor betaalt en factuurprogramma’s die maandelijks een bedrag kosten. Kies je voor een abonnementsvorm? Dan lopen de bedragen uiteen van nog geen tientje per maand, tot ongeveer 50 euro, geheel afhankelijk van de uitgebreidheid van het pakket dat je kiest. De meeste factuurprogramma’s zijn opzegbaar (met of zonder opzegtermijn) en dus kun je vaak nog switchen als je wilt. Wil je 100% zeker zijn van je keuze? Dan is het slim om voordat je overgaat tot aanschaf een proefabonnement af te sluiten en het factuurprogramma te testen. Wij maakten daarom een overzicht van gratis factuurprogramma proefabonnementen.
De meeste factuurprogramma’s hoef je tegenwoordig niet meer te installeren, omdat ze online werken. Dit betekent dat het dus ook niet uitmaakt welk besturingssysteem je gebruikt. Wil je liever offline factureren? Dan is het belangrijk om te weten welke systemen het factuurprogramma van jouw keuze ondersteunt. Je kunt tijdens het vergelijken daarom aangeven dat je op een Mac computer werkt. In het overzicht zie je dan alleen die programma’s die je offline op een Mac kunt gebruiken.
Het koppelen van je factuurprogramma is vaak mogelijk. Welke opties tot koppeling met andere software er zijn, verschilt echter per factuurprogramma. Geef tijdens het vergelijken van factuurprogramma’s aan welke koppelingen je wilt maken, dan selecteren wij de pakketten voor je die deze opties ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan koppeling met iDeal, PayPal, de bank, maar ook de Kamer van Koophandel of een boekhoudprogramma, webshopsoftware of ERP pakket. Is er een API beschikbaar? Dan kunnen ook niet-standaard koppelingen gemaakt worden en zijn de mogelijkheden dus zeer uitgebreid.
Niet alle pakketten ondersteunen deze optie. Wil je met meerdere gebruikers in je factuurprogramma werken? Dan is het belangrijk om dit aan te geven tijdens het vergelijken. Je filtert dan automatisch de pakketten uit waarin het niet mogelijk is om met meerdere gebruikers op één licentie te werken.
Bijna alle factuurprogramma’s bieden je de optie om facturen in je eigen huisstijl op te maken. Toch zijn de mogelijkheden van de verschillende pakketten niet hetzelfde. Naast het invoegen van een eigen logo op de factuur en het gebruik van eigen briefpapier, zijn er ook factuurprogramma’s die je factuursjablonen, eigen e-mailbriefpapier en eigen herinneringen laten gebruiken. Tijdens het vergelijken selecteer je de door jou gewenste functionaliteiten om te bepalen welk factuurprogramma het beste bij jouw onderneming past.
In de meeste factuurprogramma’s die wij voor je vergelijken kun je offertes maken. Geef tijdens het vergelijken je voorkeur voor deze optie aan en je filtert de pakketten waarin dit niet kan uit. Wil je je gemaakte offertes in een enkele klik kunnen omzetten in facturen? Of klanten online offertes laten accepteren? Ook dit kun je in de vergelijking aangeven.
Vaak wel. Om de pakketten te selecteren waarin je inkoopfacturen kunt boeken, geef je deze voorkeur aan in de vergelijking. Je kunt dan ook meteen zien hoeveel inkoopfacturen je per factuurprogramma kunt inboeken, omdat dit voor de verschillende pakketten uiteenloop van enkele tot onbeperkt. Sommige uitgevers rekenen een klein bedrag per ingeboekte inkoopfactuur. Dit bedrag kun je terugzien in de vergelijking, evenals de optie en het aantal gescande inkoopfacturen dat je kunt inboeken.
Appwiki.nl is erop gericht om jou te helpen zo snel mogelijk het factuurprogramma te vinden dat bij jou en jouw onderneming past. Waarom? Omdat je dan meer tijd overhoudt voor dat waar je het liefst mee bezig bent: ondernemen. Wij verzamelden informatie over de functionaliteiten van vele factuurprogramma’s voor je, zodat je deze op een slimme en overzichtelijke manier met elkaar kunt vergelijken. Daarbij kun je voor veel factuurprogramma’s een gratis proefabonnement afsluiten en dus ben je er altijd zeker van dat je de software kiest die het beste bij je past.
Nee, we zijn geen webwinkel. Je vindt op Appwiki.nl een overzicht van factuurprogramma’s en kunt de software vergelijken en uitproberen in een proefabonnement.
Wij verdienen op verschillende manieren geld met Appwiki.nl. Een aantal software uitgevers betalen affiliate vergoedingen voor klanten die wij aanbrengen. Daarbij bieden we betaalde advertentieruimte aan op de website en tonen we een aantal advertenties van Google. Het aantal clicks op deze advertenties bepaalt de prijs. Hoe we ons geld niet verdienen? We verdienen geen geld aan het vergelijken van factuurprogramma’s. De vergelijking is volledig onafhankelijk en uitgevers kunnen de uitkomsten hiervan niet beïnvloeden.
Ja, dat kan. We zullen altijd proberen om je te helpen als je vragen hebt over een factuurprogramma.
Op de website vind je reviews voor een aantal van de factuurprogramma’s die we in de vergelijking hebben opgenomen. Deze reviews zijn geschreven door echte gebruikers van de software en kunnen je dus helpen bij het selecteren van een geschikt factuurprogramma. Ga je zelf een factuurprogramma uitproberen in een proefabonnement of heb je een pakket aangeschaft? Dan vinden we het leuk als je jouw ervaringen deelt. Je kunt een review plaatsen op de pagina van het pakket dat je (geprobeerd) hebt.
Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.
Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past.
We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.