Loon apps vergelijken

Loon app? Vergelijk de beste apps voor je loonadministratie

Wil je altijd en overal je loonstrook kunnen inzien? Dit doe je met een loonadministratie app. Met deze loon app heb altijd inzicht in je loonstrook, jaaropgaaf en kun je makkelijk verlof aanvragen.

Deel

Belastingaangifte
Eenvoudige prijzen
API & Integraties
Proefperiode
geen
Meer informatie

Buddee

Vanaf 5 loonstroken
Speciaal voor het MKB
Voordelige loonstroken
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

AFAS Software

>200 cao's onderhouden
Automatische controles
Totaaloplossing HRM
Proefperiode
geen
Meer informatie

Employes

Zeer eenvoudig
Geen kennis nodig
Alles in eigen hand
Proefperiode
onbeperkt
Meer informatie
(0)
Flexibele oplossing
Uitstekende support
Internationale payroll
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie
Efficient en eenvoudig
Volledig geintegreerd
Ongeëvenaarde controle
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 159,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Vele koppelingen
Multi-user uitvoering
Snel ingericht
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 250,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Primaire processen
Aanvullingen
Extra functies
Integraties
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Wat is een loon app?

Een salaris app is een applicatie die je kunt gebruiken op je smartphone of tablet. Je kunt meestal alleen gebruikmaken van een loon app wanneer je ook eigenaar bent van salarisadministratie software of HRM software. Voor deze software betaal je als gebruiker een maandelijks bedrag. De meeste salaris apps werken op zowel iOS als Android. 

Wat kun je met een salaris app?

Een loon app biedt dezelfde mogelijkheden als salarissoftware, je benadert de database alleen op een andere manier. Ook is het systeem zo gemaakt dat het goed werkt op een smartphone of tablet. Met een loon app kun je als werkgever loonstroken snel maken en versturen. Als werknemer kun je, nadat de loonstrook is verstuurd, deze direct op je smartphone of tablet bekijken en je persoonlijke gegevens aanpassen. Ook kun je met de salaris app verlof aanvragen. 

Met een loon app stuur je razendsnel loonstroken naar je werknemers

Wat zijn de voordelen van een salaris app?

De bovengenoemde functies hebben als voordeel dat het veel tijd bespaart. Maar er zijn nog meer voordelen.

Loonstroken en jaaropgave bij de hand

Omdat de salarisstroken en jaaropgaven digitaal zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal makkelijk inzien. Je hebt ze immers in je broekzak zitten. Heel handig wanneer je bijvoorbeeld snel een hypotheek moet rondkrijgen.

Digitaal kosten declareren

Gebruikers van een loon app kunnen makkelijk digitaal kosten declareren. Het is niet meer nodig om ellenlange formulieren in te vullen om er vervolgens een bonnetje aan te nieten. Het maken van een foto van het bonnetje is voldoende.

Spontaan verlof aanvragen

Omdat je realtime inzicht hebt in je openstaande verlofuren, kun je snel verlof aanvragen wanneer je spontaan beslist om bijvoorbeeld op vakantie te gaan. Je dient makkelijk een verzoek en krijgt een melding wanneer het verlof is goedgekeurd.

De beste loon app selecteren

Tegenwoordig doen mensen steeds meer met een smartphone. Ook het doen van loonzaken wordt steeds makkelijker, sinds de komst van loon apps. Met een loon app ben je niet meer afhankelijk van het tijdstip of locatie wanneer je bijvoorbeeld snel verlof wilt aanvragen.

De ontwikkeling van loon apps staat nog in de kinderschoenen. Nog niet iedere salarissoftware beschikt al over een mobiele app. Wil je wel graag een loon app? Let er dan goed op de de softwareleverancier deze functie biedt. 
 

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products