Loon app? Vind hier de beste

Wil je altijd en overal je loonstrook kunnen inzien? Dit doe je met een loonadministratie app.  Met deze loon app heb altijd inzicht in je loonstrook, jaaropgaaf en kun je makkelijk verlof aanvragen.
 

Filter resultaten

1
  • >190 cao's onderhouden
  • >1,9m loonstroken p/m
  • Totaaloplossing HRM

Meer dan 1,9 miljoen Nederlanders krijgen maandelijks hun loonstrook via AFAS Software. De salarisadministratie is volledig geïntegreerd met de HRM-oplossing van AFAS en wordt dus een logisch gevolg van de HR-administratie.
info contact prijzen proefaccount
Prijs: Op aanvraag

gebaseerd op 115 reviews
Ga naar website

Wat is een loon app?

Een salaris app is een applicatie die je kunt gebruiken op je smartphone of tablet. Je kunt meestal alleen gebruikmaken van een loon app wanneer je ook eigenaar bent van salarisadministratie software of HRM software. Voor deze software betaal je als gebruiker een maandelijks bedrag. De meeste salaris apps werken op zowel iOS als Android. 

Wat kun je met een salaris app?

Een loon app biedt dezelfde mogelijkheden als salarissoftware, je benadert de database alleen op een andere manier. Ook is het systeem zo gemaakt dat het goed werkt op een smartphone of tablet. Met een loon app kun je als werkgever loonstroken snel maken en versturen. Als werknemer kun je, nadat de loonstrook is verstuurd, deze direct op je smartphone of tablet bekijken en je persoonlijke gegevens aanpassen. Ook kun je met de salaris app verlof aanvragen. 

Met een loon app stuur je razendsnel loonstroken naar je werknemers

Wat zijn de voordelen van een salaris app?

De bovengenoemde functies hebben als voordeel dat het veel tijd bespaart. Maar er zijn nog meer voordelen.

Loonstroken en jaaropgave bij de hand

Omdat de salarisstroken en jaaropgaven digitaal zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal makkelijk inzien. Je hebt ze immers in je broekzak zitten. Heel handig wanneer je bijvoorbeeld snel een hypotheek moet rondkrijgen.

Digitaal kosten declareren

Gebruikers van een loon app kunnen makkelijk digitaal kosten declareren. Het is niet meer nodig om ellenlange formulieren in te vullen om er vervolgens een bonnetje aan te nieten. Het maken van een foto van het bonnetje is voldoende.

Spontaan verlof aanvragen

Omdat je realtime inzicht hebt in je openstaande verlofuren, kun je snel verlof aanvragen wanneer je spontaan beslist om bijvoorbeeld op vakantie te gaan. Je dient makkelijk een verzoek en krijgt een melding wanneer het verlof is goedgekeurd.

De beste loon app selecteren

Tegenwoordig doen mensen steeds meer met een smartphone. Ook het doen van loonzaken wordt steeds makkelijker, sinds de komst van loon apps. Met een loon app ben je niet meer afhankelijk van het tijdstip of locatie wanneer je bijvoorbeeld snel verlof wilt aanvragen.

De ontwikkeling van loon apps staat nog in de kinderschoenen. Nog niet iedere salarissoftware beschikt al over een mobiele app. Wil je wel graag een loon app? Let er dan goed op de de softwareleverancier deze functie biedt. 
 

Products