1. Over Appwiki
  2. Adverteren
  3. Appwiki - Het grootste platform voor cloudsoftware

Adverteren bij Appwiki

Wij zorgen voor gericht verkeer op onze website en jij, de software aanbieder, brengt jouw aanbod onder de aandacht via gerichte cpc campagnes.

Waarom succesvolle software aanbieders bij ons adverteren?
Omdat jaarlijks ruim 500.000 zoekers Appwiki gebruiken om de beste bedrijfssoftware te vinden en selecteren. Draai gerichte targeting campagnes in het hart van de doelgroep op basis van CPC. Krijg maximale exposure voor je merk en kwalitatieve prospects naar jouw website.

Registratie is gratis?

Jazeker! Iedere software aanbieder kan zich gratis bij ons registreren via het klantportaal.

Wat zijn de kosten?

Biedingen starten vanaf ‚¬2,- per klik. Afhankelijk van je bieding en je campagnescore berekenen wij je positie. Hoe beter je positie en campagne hoe meer bezoekers we waarschijnlijk doorsturen. Je kunt handmatig je bieding aanpassen.

Hoe werken campagnes?

Campagne aanmaken en wijzigen

Een campagne maak je aan per software categorie. Je kunt een campagne altijd wijzigen. In een campagne kun je alle gegevens zelf instellen, bijvoorbeeld de titel van de campagne, de omschrijving en je bod per klik (CPC). Een nieuwe campagne staat standaard op inactief.

Campagnes activeren

Als je tevreden bent over hoe je een campagne hebt ingesteld, kun je deze activeren. Dit doe je door de campagne te bewerken en vervolgens de checkbox €˜actief€™ aan te vinken. Je campagne staat meteen live in de resultaten (wel even de pagina verversen).

Campagnes pauzeren

Wil je een campagne even pauzeren, geen probleem. Vink de checkbox €˜actief€™ uit en klik op opslaan. De campagne wordt niet meer getoond in de resultaten.

Campagnes dupliceren

Haal je goede resultaten met een campagne of wil je testen met verschillende teksten? Dan kun je makkelijk een campagne dupliceren. Klik op het icoon achter de campagnetitel op je dashboard, geef het duplicaat een nieuwe naam en klaar ben je!

Campagnes verwijderen

Het is niet iets wat we adviseren, maar je kunt een campagne helemaal verwijderen. Let op: je verwijdert ook meteen alle data van de campagne. Wil je dit niet? Pauzeer dan een campagne door deze op inactief te zetten. Heeft een campagne nog geen data? Dan is verwijderen geen probleem. Wij slaan de data uiteraard wel op.

Ik zie mijn wijzigingen niet terug. Wat nu?

Ons systeem is niet altijd real time. Dat komt omdat onze website traag wordt als we continu updaten. Daarom doen we dit met enige regelmaat gedurende de dag. Soms ligt het ook aan de caching van de browser. Geef de browser een harde refresh om de caching te legen. Zie je na enkele uren de wijzigingen nog niet? Stuur ons dan even een berichtje en we kijken even met je mee.

Kan ik een budget instellen?

Dat kan. Je kunt per campagne een budget per dag instellen. Als het budget is overschreden wordt de campagne die dag niet meer vertoond in de resultaten.

Hoe kom ik hoger in de resultaten?

Gebruikers kunnen de resultaten op verschillende manieren sorteren, bijvoorbeeld op prijs of beoordeling. Standaard sorteren we op basis van ingestelde CPC campagne score. De kortste klap is dus om je bieding te verhogen. Bij actieve campagnes vindt je een schatting van vertoningen, positie en CPC voor een betere positie.

Kan ik gericht een doelgroep targeten?

Per campagne kun je kiezen om een specifieke doelgroep te targeten. Dit doe je door aan te geven op voor welke doelgroep de campagne gericht is op de campagne bewerk pagina

Wat is de campagne score?

De campagne score is gebaseerd op reviews, beoordelingen en de CTR van de campagne. Een soort health check van je campagne zeg maar. Een goede score geeft je een percentage bonus bij je CPC. Dus hoe beter de campagne score hoe minder je betaalt voor een hogere positie.

Hoe werkt het filter?

Gebruikers van onze website kunnen de resultaten (campagnes) filteren. De filter resultaten zijn een gevolg van de features die je instelt in het klantportaal.

Hoe kom ik aan reviews?

Er zijn twee manieren waarop wij reviews verzamelen. De eerste is door reviews die gebruikers op onze site achterlaten. Dat kan op de merkpagina die wij maken voor iedere klant. De tweede manier is door te koppelen met review software. Wij laden de reviews die je al hebt dan in en laten het zien op onze website.

Met welke review software koppelen jullie?

Op dit moment hebben wij een koppeling met:

  • Kiyoh
  • Klantenvertellen
  • Trustpilot
  • Feedback Company

Jouw reviews inladen? Neem dan even contact met ons op. Staat jouw aanbieder er niet bij of heb je op een andere manier reviews verzameld? Dan maken we graag een nieuwe koppeling.

Dashboard en rapportage

In je dashboard kun je de resultaten van de campagnes in zien. Wekelijks mailen we je ook een rapport.

Facturatie en betaling

We factureren de campagnes twee keer per maand, op of na de eerste en de vijftiende. Je kunt op twee manieren betalen: per automatische incasso of op rekening met een betaaltermijn van zeven dagen. In het klantportaal kun je je voorkeuren aangeven.

Wat is het partnernetwerk?

Het partner netwerk bestaat uit verschillende websites die net als wij bezoekers aantrekken die aan het begin van de funnel staan. De sites van onze partners zijn erop gericht de zoeker een stap verder te helpen naar de selectie van software. Zo stuur jij nu makkelijker een consistente boodschap naar een grotere groep prospects. Je kunt per campagne bepalen of je wel of niet adverteert in het netwerk.

Gerelateerde artikelen

10 oktober 2023

Hoe CRM software jouw verkopen een boost geeft

Offerte Crm

CRM software zorgt voor meer sales. De software biedt je efficiëntie en inzicht, maar maakt je ook effectiever in het verkoopproces.

30 september 2023

Administratie bijhouden als zzp'er?

Administratie Boekhouding

Je administratie en boekhouding bijhouden is niet altijd leuk. Maar wel heel belangrijk!

10 december 2020

Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Wat past bij jou?

Excel Boekhouding

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Ontdek in dit blog welke manier bij jouw bedrijf past.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products