Urenregistratie software met mobiele app

Omdat het gebruik van de mobiele telefoon toeneemt, hebben de meeste softwareleveranciers ook een mobiele app ontwikkeld waarmee je waar en wanneer je wil je uren in kunt voeren. Ondernemers hebben vaak moeite met het nauwkeurig bijhouden van de gewerkte uren. De mobiele uren app biedt dan ook uitkomst.

Ondernemers hebben door hun toenemende mobiliteit ook steeds meer behoefte aan mobiele applicaties waarmee je ook buiten het kantoor uren kunt registreren. Zo is het bijvoorbeeld voor een ondernemer handig om onderweg de uren bij te houden met de app. Zo hoef je niet te slepen met een laptop, omdat je de uren kunt bijhouden op de smartphone of iPad. De drempel om uren bij te houden ligt dus lager. En omdat de kans op uitstel van het uren registreren kleiner is, worden uren ook vaker en nauwkeuriger bijgehouden.

Voordelen uren registreren met mobiele app

  • Altijd en overal registreren
  • Omdat de app makkelijk werkt en veel tijd bespaart is hij laagdrempeliger om te gebruiken. dit zorgt uiteindelijk weer voor minder omzetverlies door vergeten uren
  • Nauwkeuriger. Zo kun je je uren goed verantwoorden voor je opdrachtgever

Benieuwd welke urenregistratie software deze functie heeft? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van urenregistratie software met mobiele app.

Products