CRM met urenregistratie

Jacqueline
Jacqueline
Appwiki expert

Eenvoudig de beste CRM software kiezen?

Bekijk het overzicht met alle CRM software aanbieders. Maak eenvoudig een voorselectie door je wensen aan te geven. Vergelijk de aanbieders vervolgens op prijs, functies en reviews. Wat CRM kan betekenen voor jouw business? Check dan ons artikel hoe je sales boost met CRM.

Bekijk alle aanbieders Boost sales met CRM

Wanneer je als ondernemer werkt voor een opdrachtgever moet je je gewerkte uren bijhouden. Of om achteraf een factuur te sturen op basis van deze uren. Of om te kijken of je niet veel uren besteedt ten opzichte van de vooraf gemaakte begroting. Sommige CRM systemen bieden uitkomst met een urenregistratie-functie.

Een groot voordeel van deze functie is dat CRM goed is uitgerust om projecten met meerdere medewerkers te kunnen managen. Wanneer je dus bezig bent met een project kun je in het CRM systeem alle projectgegevens opslaan. Vervolgens kunnen alle andere medewerkers deze informatie inzien en eventueel een workflow worden gestart.

Taken en afspraken worden in de agenda gezet door medewerkers. Het is bij sommige CRM software mogelijk om vanuit de agenda de bestede uren in te voeren en te verwerken in de urenregistratie.

Voordelen CRM met urenregistratie

  • Makkelijk workflows starten voor een soepele samenwerking
  • Gegevens van opdrachtgever op een centraal punt opgeslagen
  • Direct uren schrijven vanuit agenda. Dit scheelt tijd, omdat het niet meer handmatig hoeft te gebeuren

Benieuwd welke CRM systemen deze functie hebben? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van CRM software met urenregistratie.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products