factuur-maken-huisstijl.png

Factureren in je eigen huisstijl

Natuurlijk wil je als bedrijf professionaliteit uitstralen. Je levert daarom kwaliteit. Ook nadat een klus is uitgevoerd of een product is geleverd. Wanneer een klant een online factuur van je ontvangt, wil je graag nogmaals benadrukken dat jouw bedrijf de beste uitvoerder voor de opdracht is geweest. Want hoe belangrijk is het dat de bedrijfsnaam in het hoofd van de klant blijft hangen. Je wilt graag dat deze wordt genoemd in mond-tot-mond reclame. Een factuur die is opgemaakt in je huisstijl zal hieraan bijdragen. Gelukkig bieden de meeste facturatieprogramma's tegenwoordig de mogelijkheid om te factureren in je eigen huisstijl. Met behulp van diverse design templates maak je eenvoudig een factuur die bij je bedrijf en stijl past.

Waarom factuur aanpassen aan de huisstijl?

Na een geslaagde opdracht is een factuur nogmaals een kans om je visitekaartje af te geven. Het is daarom belangrijk dat deze herkenbare en zakelijke uitstraling heeft. Er wordt vaak veel tijd en geld gestoken in het aanmeten van een passende huisstijl voor een bedrijf. Voor de uniformiteit is het belangrijk dat alle onderdelen van communicatie en correspondentie met de klant hierop zijn aangepast. Dit geldt dus ook voor de facturen die worden verstuurd. Een factuur in huisstijl is herkenbaar, straalt vertrouwen uit en zorgt voor hogere retentie van de bedrijfsnaam.

Welke opties zijn er voor een factuur in huisstijl

De meeste facturatieprogramma's bieden de mogelijkheid om een eigen logo of briefpapier te gebruiken, wanneer je een factuur maakt. Toch hebben niet alle programma's dezelfde functionaliteiten. Naast de basismogelijkheden om een logo of briefpapier op te nemen in de facturatie, zijn er ook programma's die een stapje verder gaan. Zo kunt u in een aantal van de facturatieprogramma's die wij vergelijken factuursjablonen gebruiken, eigen e-mail briefpapier gebruiken of herinneringen op briefpapier verzenden.

Ook facturen in huisstijl versturen? Bekijk en vergelijk dan nu verschillende factuurprogramma's.

Populaire software

Rating:
Reviews: 68
Facturatie
Rating:
Reviews: te weinig reviews
Facturatie
Rating:
Reviews: 624
Facturatie

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Steven Houkes - Appwiki expert
Geschreven door:
Steven Houkes
Appwiki expert

Steven maakt jouw bedrijfsprocessen graag slimmer, flexibeler en sneller. Dit doet hij door je te helpen met het vinden van de beste software. Software die het beste past bij jouw bedrijf en bedrijfsprocessen. Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maakt hij een persoonlijke software top 3 voor jou.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Appwiki expert
Iris Kluin
Appwiki expert
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Lees het in deze blog.

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
Products