factuur-maken-huisstijl.png

Factureren in je eigen huisstijl

Natuurlijk wil je als bedrijf professionaliteit uitstralen. Je levert daarom kwaliteit. Ook nadat een klus is uitgevoerd of een product is geleverd. Wanneer een klant een online factuur van je ontvangt, wil je graag nogmaals benadrukken dat jouw bedrijf de beste uitvoerder voor de opdracht is geweest. Want hoe belangrijk is het dat de bedrijfsnaam in het hoofd van de klant blijft hangen. Je wilt graag dat deze wordt genoemd in mond-tot-mond reclame. Een factuur die is opgemaakt in je huisstijl zal hieraan bijdragen. Gelukkig bieden de meeste facturatieprogramma's tegenwoordig de mogelijkheid om te factureren in je eigen huisstijl. Met behulp van diverse design templates maak je eenvoudig een factuur die bij je bedrijf en stijl past.

Waarom factuur aanpassen aan de huisstijl?

Na een geslaagde opdracht is een factuur nogmaals een kans om je visitekaartje af te geven. Het is daarom belangrijk dat deze herkenbare en zakelijke uitstraling heeft. Er wordt vaak veel tijd en geld gestoken in het aanmeten van een passende huisstijl voor een bedrijf. Voor de uniformiteit is het belangrijk dat alle onderdelen van communicatie en correspondentie met de klant hierop zijn aangepast. Dit geldt dus ook voor de facturen die worden verstuurd. Een factuur in huisstijl is herkenbaar, straalt vertrouwen uit en zorgt voor hogere retentie van de bedrijfsnaam.

Welke opties zijn er voor een factuur in huisstijl

De meeste facturatieprogramma's bieden de mogelijkheid om een eigen logo of briefpapier te gebruiken, wanneer je een factuur maakt. Toch hebben niet alle programma's dezelfde functionaliteiten. Naast de basismogelijkheden om een logo of briefpapier op te nemen in de facturatie, zijn er ook programma's die een stapje verder gaan. Zo kunt u in een aantal van de facturatieprogramma's die wij vergelijken factuursjablonen gebruiken, eigen e-mail briefpapier gebruiken of herinneringen op briefpapier verzenden.

Ook facturen in huisstijl versturen? Bekijk en vergelijk dan nu verschillende factuurprogramma's.

Populaire software

Rating:
Reviews: 68
Facturatie
Rating:
Reviews: te weinig reviews
Facturatie
Rating:
Reviews: 828
Facturatie

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Steven Houkes - Webredacteur
Geschreven door:
Steven Houkes
Webredacteur

Steven is als hoofdredacteur van Appwatching degene die de content van de websites creƫert en kwaliteit ervan waarborgt. Hij maakt je in zijn nieuwsartikelen, blogs en onderzoeken wegwijs in de materie van cloudsoftware. Hij heeft veel ervaring opgedaan als webredacteur bij RTV Noord en past deze journalistieke kennis toe bij het schrijven van zijn blogs. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal, wielrennen (alleen bij mooi weer) en koken. Heb je vragen? Mail gerust naar steven@appwiki.nl.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Online marketeer
Iris Kluin
Online marketeer
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Je ontkomt er als ZZP'er niet aan: de BTW-aangifte....

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
Products