betaalde template webshop

Een unieke webshop met behulp van betaalde templates?

Het hebben van een webshop is tegenwoordig niet meer zo heel bijzonder. Het is echter wel bijzonder om een unieke webshop te hebben. Een webshop die uitstraling geeft aan jouw bedrijf kan bepalend zijn. Maar, hoe maak je nou een unieke webshop?

Templates voor een webshop

Wat betreft het uiterlijk van een webshop heb je verschillende keuzes. Je kunt kiezen voor het zelf ontwerpen van een design. Hier gaat echter relatief veel tijd in zitten en kan ook als lastig worden ervaren. Een andere mogelijkheid is om een betaalde template te kopen. Een template is in feite een bouwpakket voor je website. Dit bouwpakket kan je vervolgens aanpassen naar je eigen smaak. Hierbij valt te denken aan een kleuraanpassing bijvoorbeeld. Het voordeel van een template voor je webshop is dat de webshop dan in grote lijnen al staat. Bovendien is het voordeliger om een template te kopen dan om een eigen design te (laten) ontwikkelen.

Soorten templates

Je zult waarschijnlijk wel begrijpen dat er gigantisch veel templates zijn. Deze templates hebben allemaal hun eigen software en werken allemaal op hun eigen manier. Het is daarom handig om vooraf een goede keuze te maken van welke template je aan wilt schaffen. Er kan namelijk enig verschil zitten tussen verschillende templates. Om je hierbij te helpen, hebben wij onderstaand schema met webwinkel software opgesteld. In dit schema zie je allerlei betaalde templates waaruit je kan kiezen. Kies een template die naar jou smaak is en ga aan de slag met je webshop!

Populaire software

Rating:
Reviews: te weinig reviews
Webwinkel

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Pauline - Online marketeer
Geschreven door:
Pauline van Putten
Online marketeer

Pauline is een enthousiaste en gedreven content marketeer met vlotte pen. Ze blogt over alle ins en outs van bedrijfssoftware en voorziet je van handige tips. Daarnaast studeert zij de master computercommunicatie aan de Rijksuniversiteit Groningen en doet een marketing commissie bij een regionale radio- en televisiezender. In haar vrije tijd houdt ze van sporten, kokkerellen en festivals afstruinen.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Online marketeer
Iris Kluin
Online marketeer
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Je ontkomt er als ZZP'er niet aan: de BTW-aangifte....

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
Products