1. Blog
  2. Betaalde templates gebruiken voor je webshop?
  1. Blog
  2. Betaalde templates gebruiken voor je webshop?

Betaalde templates gebruiken voor je webshop?

Webshop 25 oktober 2015 Leestijd 5 minuten

Het hebben van een webshop is tegenwoordig niet meer zo heel bijzonder. Het is echter wel bijzonder om een unieke webshop te hebben. Een webshop die uitstraling geeft aan jouw bedrijf kan bepalend zijn. Maar, hoe maak je nou een unieke webshop?

Templates voor een webshop

Wat betreft het uiterlijk van een webshop heb je verschillende keuzes. Je kunt kiezen voor het zelf ontwerpen van een design. Hier gaat echter relatief veel tijd in zitten en kan ook als lastig worden ervaren. Een andere mogelijkheid is om een betaalde template te kopen. Een template is in feite een bouwpakket voor je website. Dit bouwpakket kan je vervolgens aanpassen naar je eigen smaak. Hierbij valt te denken aan een kleuraanpassing bijvoorbeeld. Het voordeel van een template voor je webshop is dat de webshop dan in grote lijnen al staat. Bovendien is het voordeliger om een template te kopen dan om een eigen design te (laten) ontwikkelen.

Soorten templates

Je zult waarschijnlijk wel begrijpen dat er gigantisch veel templates zijn. Deze templates hebben allemaal hun eigen software en werken allemaal op hun eigen manier. Het is daarom handig om vooraf een goede keuze te maken van welke template je aan wilt schaffen. Er kan namelijk enig verschil zitten tussen verschillende templates. Om je hierbij te helpen, hebben wij onderstaand schema met webwinkel software opgesteld. In dit schema zie je allerlei betaalde templates waaruit je kan kiezen. Kies een template die naar jou smaak is en ga aan de slag met je webshop!

Populaire software

Gerelateerde artikelen

18 januari 2018

Webwinkel beginnen? Bezoek de WWV

Webshop

Ben je van plan om een eigen webwinkel te beginnen? Breng dan een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen om inspiratie op te doen. Wij zetten de meest interessante presentaties voor je op een rij. Bekijk snel onze tips!

19 mei 2017

Wat is de beste webshop software?

Webshop

Welke webshop software past het best bij jou? Ben je een winkelier en wil je je bereik vergroten, of ben je een ondernemer en wil je een interessante markt ingaan? Dan kan een webshop beginnen wel ee...

19 mei 2017

Het stappenplan: Hoe begin je een webshop

Webshop

Alles wat je moet weten bij het beginnen van je webshop Mensen gaan steeds massaler online shoppen. Hierdoor wordt het voor ondernemers steeds interessanter om ook online iets te beginnen. Een websho...

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products