Vrijedagen

Verlof en verzuim

Over Vrijedagen

Compete Software B.V. heeft een product: Vrijedagen. Deze software is een onderdeel van Compete automatisering (website). Ze zijn deskundig op het gebied van software en hardware. Compete is al sinds 2005 bezig met een geautomatiseerd systeem voor verlofregistratie. Geen administratieve rompslom, losse briefjes, handmatige verwerking etc. zijn de afgelopen jaren door ons meegenomen in de ontwikkeling.

Functionaliteiten
Prijzen

Verlof en verzuim

maandelijks € 1,25

Proefperiode: 0

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products