Rework Apps

Verlof en verzuim

Over Rework Apps

Het jonge bedrijf Rework Apps heeft als ambitie om in de komende jaren een brede set applicaties te bouwen. Daarmee willen ze het werken binnen kleine en middelgrote organisaties eenvoudiger maken. VerlofApp is in 2011 gelanceerd met een sterke focus op gebruiksvriendelijkheid.

Functionaliteiten
Prijzen

Verlof en verzuim

maandelijks € 1,00

Proefperiode: 14 dagen
Gratis proberen en altijd opzegbaar

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products