Adverteer in het hart van jouw doelgroep

Klaar om te beginnen?

Volledige controle

Bepaal zelf wat je betaald per klik en stel je eigen dagbudget in. Stel zelf advertentieteksten, features, prijzen, usp's en de bestemmingspagina in. Via het Appwiki Portal heb je volledige controle over jouw advertenties. En de handige overzichten geven je de juiste handvaten om alles uit je advertenties te halen. 

Geen vaste kosten

Start en pauzeer advertenties met een druk op de knop. Op ieder gewent moment. Betaal alleen voor de klikken naar je website.

Grootste netwerk

Met meer dan 200.000 vertoningen per maand is Appwiki het grootste netwerk voor business apps in Nederland.

Vind nieuwe klanten

Target gericht op doelgroep of categorie en vind eenvoudig nieuwe klanten. Maandelijks zijn duizenden bedrijven op zoek zijn naar de beste software oplossing via Appwiki.

We helpen je graag

Bij Appwiki staat het succes van de klant centraal. Je kunt alles zelf doen, maar we helpen je graag via de chat of bel ons op 050 - 2111 665.

Ervaringen van onze klanten

 

Logo e-Boekhouden.nl

"Wij zijn non-stop bezig met effectieve marketing. Appwiki heeft zich al ruimschoots bij ons bewezen."

 

Logo Teamleader

"Appwiki is al lang onderdeel van onze marketing mix. Pluspunten: snelle service, communicatie en zelf aanpassingen kunnen doen."

 

Logo MoneyMonk

"Appwiki stelt ons in staat duurzame groei te realiseren. Een platform voor het leveren van kwalitatieve leads."

Ervaar de kracht van Appwiki

  • Registratie is gratis
  • Easy to use klantportaal
  • We helpen graag
  • Houd je budget in de hand
  • Betaal alleen voor resultaat
  • Volledige controle over je advertenties

Begin meteen

Zelf beginnen

Heb je voldoende kennis van ppc marketing? Start dan nu met het maken van je eerste advertentie en profiteer van ons netwerk.

Kunnen we helpen?

Kunnen we je op weg helpen? Ons team helpt je gratis bij het inrichten van je account en advertenties.

Neem contact op

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products