CPC advertising bij Appwiki

Target gericht op doelgroep of categorie en vind eenvoudig nieuwe klanten. Maandelijks zijn duizenden bedrijven op zoek naar de beste software oplossing via Appwiki.

Profiteer van ons bereik

Appwiki het grootste netwerk voor business apps in Nederland met:

400.000

Unieke bezoekers

120.000

Leads

2,4 miljoen

Vertoningen

 

Zelf beginnen

Heb je voldoende kennis van ppc marketing? Start dan nu met het maken van je eerste advertentie en profiteer van ons netwerk.

Neem contact op

Kunnen we helpen?

Ons team helpt je gratis bij het inrichten van je account en advertenties.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products