Innovatie dankzij KEI regeling

 

 

 

 

 

 

Appwiki is een jong bedrijf dat een software adviesplatform biedt waar ondernemers business software van verschillende aanbieders kunnen vinden en vergelijken. Naarmate het bedrijf groeit is de zelf ontwikkelde software achter de website steeds complexer geworden met o.a. een optie voor partnerwebsites, uitgebreidere advertentiemogelijkheden, betere analyses op basis van bezoeken en meer diensten zoals reviews, blogs, SEO tools en betere adviezen aan bezoekers, klanten en partners. Nu komen we op het punt dat het jonge ontwikkelteam kennis nodig heeft om verder te innoveren en op die manier beter te kunnen inspelen op de toekomst met nieuwe verdienmodellen (leads) en gepersonaliseerde adviezen op basis van Big Data. Dankzij de KEI-regeling van de Europese Unie en het SNN kunnen we externe kennis inhuren in de vorm van een senior software architect.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products