Webshop software met vreemde valuta

Arjan
Arjan
Appwiki expert

Eenvoudig de beste webshop software kiezen?

Bekijk het overzicht met alle webshop software aanbieders. Maak eenvoudig een voorselectie door je wensen aan te geven. Vergelijk de aanbieders vervolgens op prijs, functies en reviews. Hoe je een webshop begint? Check onze stap-voor-stap gids ‘Webshop beginnen’.

Bekijk alle aanbieders Gids Webshop beginnen

Als webshophouder verkoop je het liefst ook buiten de EU-grenzen. Je zult dan ook producten moeten kunnen aanbieden in vreemde valuta. Sommige software-aanbieders bieden daarom de feature 'vreemde valuta' aan. Met deze functie kun je snel en gemakkelijk de prijzen van je artikelen in andere valuta aanbieden door in je software handmatig een type valuta aan te maken en een koers daaraan te koppelen. Dit kan tegen een vaste of een variabele koers.

Voordelen webshop software met vreemde valuta

  • De drempel van werken buiten de EU-grenzen is lager
  • Je hoeft niet meer zelf om te rekenen
  • De optie om te kiezen tussen een vaste of variabele koers

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products