Webshop met one-page checkout

Arjan
Arjan
Appwiki expert

Eenvoudig de beste webshop software kiezen?

Bekijk het overzicht met alle webshop software aanbieders. Maak eenvoudig een voorselectie door je wensen aan te geven. Vergelijk de aanbieders vervolgens op prijs, functies en reviews. Hoe je een webshop begint? Check onze stap-voor-stap gids ‘Webshop beginnen’.

Bekijk alle aanbieders Gids Webshop beginnen

Klanten willen online steeds sneller bestellen. Dat klanten eerste vijf pagina's moeten doorkomen voordat ze kunnen bestellen is niet meer van deze tijd. Veel webshop software-leveranciers bieden dan ook de klant de mogelijkheid om op één pagina de bestelling te voltooien: de one-page checkout.

Hoe ziet een one-page checkout eruit?

Bij one-page checkout is de informatie kort en bondig: de informatie staat niet onder elkaar, maar naast elkaar. Zo kan de klant alles in één oogopslag zien. het is wel van belang dat je de pagina overzichtelijk houdt. Prop niet alle informatie van vijf pagina's in één pagina. Plaats alleen de 'bare minimum' op de checkout-pagina en zorg voor een heldere lay-out.

Om het bestelproces nog soepeler te laten verlopen, bieden leveranciers de mogelijkheid om bijvoorbeeld adresgegevens automatisch te laten aanvullen. Dit scheelt ook weer tijd voor de klant, wat hen weer de mogelijkheid om snel de bestelling af te ronden. Zo'n overzichtelijk en snel bestelproces voorkomt dat klanten voortijdig afhaken tijdens een bestelling. Dit werkt conversieverhogend aangezien de klant op deze manier minder de tijd heeft om van de bestelling af te zien.

Voordelen one-page checkout

  • Overzichtelijk voor de klant
  • Klant kan sneller bestellen
  • Werkt conversieverhogend

Benieuwd welke webshop software deze functie ondersteunt? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van webshop software met one-page checkout.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products