Webshop software met boekhoudsoftware

Arjan
Arjan
Appwiki expert

Eenvoudig de beste webshop software kiezen?

Bekijk het overzicht met alle webshop software aanbieders. Maak eenvoudig een voorselectie door je wensen aan te geven. Vergelijk de aanbieders vervolgens op prijs, functies en reviews. Hoe je een webshop begint? Check onze stap-voor-stap gids ‘Webshop beginnen’.

Bekijk alle aanbieders Gids Webshop beginnen

Het is mogelijk om een koppeling te maken tussen je webshop en boekhoudsoftware. Aankopen die worden gedaan in de webshop worden zo automatisch verwerkt in de boekhouding. Er zijn twee manieren om een aankoop in de webshop te verwerken in de boekhouding. Wanneer je de factuur vanuit je webshop verstuurt, dan wordt deze direct en automatisch verwerkt in de boekhoudsoftware. De aankoop wordt meteen uit het systeem voor voorraadbeheer gehaald en verschijnt vervolgens op de bestellijsten.

Stuur je de factuur vanuit je administratie, dan worden bestellingen als order klaargezet om vervolgens vanuit je boekhoudpakket de factuur te versturen. Klant-, artikel- en ordergegevens hoef je hierdoor niet meer handmatig over te nemen. Als na de bestelling de betaling binnenkomt, gaat de software automatisch op zoek naar de bijbehorende online verkoop.

Voordelen webshop software integratie met boekhouding

  • Bespaart tijd. Je hoeft niet meer handmatig de order- en verkoopgegevens in je boekhoudsoftware hoeft in te voeren omdat dit automatisch gebeurt
  • Minder foutgevoelig. De invoering gebeurt automatisch, daarmee sluit je menselijke fouten uit
  • Inzicht in financiën. Met alleen webshop software heb je geen duidelijk inzicht in wat je winst is en welke producten het beste lopen. Met een koppeling met boekhoudsoftware heb je dit wel
  • Inzicht in voorraad. Bestellijsten worden automatisch bijgewerkt na een sale. Zo heb je altijd een up-to-date inzicht in je voorraad

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products