Webshop software met een blog

Tegenwoordig is content marketing een vast onderdeel geworden van de marketingstrategie van ondernemers. Maar in je webshop heb je maar weinig ruimte voor het plaatsen van extra content. Daarom is het voor webshophouders belangrijk een blog te koppelen aan de webshop. Op die manier ben je beter vindbaar in zoekmachines op meer keywords en kom je hoger te staan. Zo trek je meer verkeer naar je webshop.

Verder kun je met een blog je klanten op de hoogte houden van je nieuwste producten en kun je je onderscheiden door expertise-blogs te schrijven. Dit kan weer zorgen voor een hogere conversie en klanttevredenheid. Op je blog kun je een gesprek aangaan met je bezoekers. Niet alleen kun je op je blog meer vertellen over je webshop en over jezelf, maar bezoekers kunnen ook reageren op jouw artikelen. Zo ontstaat er interactie tussen jou klanten, wat kan zorgen voor betrokkenheid en loyaliteit van de klant.

Voordelen van webshop software met een blog

  • Je creĆ«ert ruimte voor content
  • Hogere positie op zoekmachines. Dit trekt meer verkeer aan en dus meer klanten
  • Hogere conversie en klanttevredenheid door product-updates en expertise-blogs
  • Interactie met klanten. Dit zorgt voor een een hogere klantbetrokkenheid

Benieuwd welke webshop software deze functie ondersteunt? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van webshop software met blogfunctie.

Products