Webshop software met een blog

Arjan
Arjan
Appwiki expert

Eenvoudig de beste webshop software kiezen?

Bekijk het overzicht met alle webshop software aanbieders. Maak eenvoudig een voorselectie door je wensen aan te geven. Vergelijk de aanbieders vervolgens op prijs, functies en reviews. Hoe je een webshop begint? Check onze stap-voor-stap gids ‘Webshop beginnen’.

Bekijk alle aanbieders Gids Webshop beginnen

Tegenwoordig is content marketing een vast onderdeel geworden van de marketingstrategie van ondernemers. Maar in je webshop heb je maar weinig ruimte voor het plaatsen van extra content. Daarom is het voor webshophouders belangrijk een blog te koppelen aan de webshop. Op die manier ben je beter vindbaar in zoekmachines op meer keywords en kom je hoger te staan. Zo trek je meer verkeer naar je webshop.

Verder kun je met een blog je klanten op de hoogte houden van je nieuwste producten en kun je je onderscheiden door expertise-blogs te schrijven. Dit kan weer zorgen voor een hogere conversie en klanttevredenheid. Op je blog kun je een gesprek aangaan met je bezoekers. Niet alleen kun je op je blog meer vertellen over je webshop en over jezelf, maar bezoekers kunnen ook reageren op jouw artikelen. Zo ontstaat er interactie tussen jou klanten, wat kan zorgen voor betrokkenheid en loyaliteit van de klant.

Voordelen van webshop software met een blog

  • Je creëert ruimte voor content
  • Hogere positie op zoekmachines. Dit trekt meer verkeer aan en dus meer klanten
  • Hogere conversie en klanttevredenheid door product-updates en expertise-blogs
  • Interactie met klanten. Dit zorgt voor een een hogere klantbetrokkenheid

Benieuwd welke webshop software deze functie ondersteunt? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van webshop software met blogfunctie.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products