Urenregistratie met een timer

Met een timer (of time tracker) is het mogelijk om automatisch je uren te registreren. Voordat je ergens aan gaat werken, klik je op de timer en selecteer je het project waar je aan wilt werken. Daarna vul je de bijbehorende dienst en urensoort in. Nadat een taak is afgerond keer je terug naar de timer en klik je op uren opslaan. Dan heb je gelijk een overzicht van je gewerkte uren per klant en vaak worden je gegevens automatisch verwerkt in mooie dashboards. Bij sommige software is het mogelijk om overzichten te exporteren naar Excel- en Google Docs-formaat en facturatieprogramma's.

Waarom een urenregistratie timer?

Voor de werkgever geeft het bijhouden van de tijd een realtime inzicht waaraan zijn werknemers de tijd besteden. De gewerkte uren kunnen naast het vooraf gestelde budget worden gelegd en vergeleken. Bij afwijkingen kan er direct worden bijgestuurd. Dit kan leiden tot verbetering van bedrijfsprocessen en daarmee tot besparingen op de organisatiekosten.

Hoe kies je de beste urenregistratie software met een timer?

Wat is verder jouw wensenlijst voor urenregistratie software, welke functies heb je nog meer nodig om snel en efficiënt te kunnen werken? Gebruik je daarnaast al software en andere apps? Start hieronder de keuzehulp en wij vergelijken voor jou de beste software. Zo vinden we de software die bij jou past.

Maak je persoonlijke top 3

Voordelen van urenregistratie timer

Voor de werknemer

  • Tot op de seconde nauwkeurig je gewerkte tijd bijhouden
  • Snel overzicht in gewerkte uren
  • Makkelijk te exporteren naar facturatieprogramma
  • Minder snel je uren vergeten in te voeren, dus meer omzet
  • Koppeling met factuurprogramma's. Dit scheelt weer tijd omdat je niet apart een factuur hoeft op te stellen, maar de gegevens automatisch op een factuur worden gezet

Voor de werkgever

  • Realtime inzicht in bestede uren
  • Lagere organisatiekosten door verbeterde bedrijfsprocessen

Benieuwd welke urenregistratie software deze functie heeft? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van urenregistratie software met timer.

Henk Jan

Hulp nodig bij het kiezen van de beste urenregistratie tool?

Download gratis onze checklist om de beste urenregistratie tool te kiezen. Aan de hand van 7 vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products