Urenregistratie software met kilometerregistratie functie

Met de rittenregistratie functie houd je als ondernemer voor de Belastingdienst bij hoeveel kilometer je voor privégebruik hebt gereden met een bedrijfsauto. Dit mag niet meer zijn dan vijfhonderd kilometer per jaar, anders krijg je te maken met een dure bijtelling. De gegevens moet je zeven jaar lang bewaren.

Wil je meer weten over rittenregistratie? Lees dan ons blog over rittenregistratie.

Rittenregistratie bijhouden met kilometerregistratie app

Sommige urenregistratie software hebben een rittenregistratie functie waarmee je de ritten kunt bijhouden. Omdat je veel urenregistratie software ook via een mobiele app kunt bereiken, kun je makkelijk de gereden kilometers op je telefoon invoeren. Op deze manier heb je altijd en overal een up-to-date overzicht van je rittenadministratie. Bovendien heb je je gewerkte uren en gereden kilometers in één overzicht.

Voordelen rittenregistratie bijhouden met software

  • Niet meer met pen en papier in de weer, dit scheelt tijd en geld
  • Altijd precieze ritregistratie en dus geen vergeten kilometers
  • Makkelijk in gebruik
  • Minder kans op een boete van de Belastingdienst
  • Handige koppelingen met bijvoorbeeld een facturatie software. Dit werkt tijdbesparend, omdat je niet handmatig meer facturen hoeft op te stellen, dit gebeurt automatisch

Benieuwd welke urenregistratie software deze functie heeft? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van urenregistratie software met kilometerregistratie.

Products