Urenregistratie software met kilometerregistratie functie

Met de rittenregistratie functie houd je als ondernemer voor de Belastingdienst bij hoeveel kilometer je voor privégebruik hebt gereden met een bedrijfsauto. Dit mag niet meer zijn dan vijfhonderd kilometer per jaar, anders krijg je te maken met een dure bijtelling. De gegevens moet je zeven jaar lang bewaren.

Wil je meer weten over rittenregistratie? Lees dan ons blog over rittenregistratie.

Rittenregistratie bijhouden met kilometerregistratie app

Sommige urenregistratie software hebben een rittenregistratie functie waarmee je de ritten kunt bijhouden. Omdat je veel urenregistratie software ook via een mobiele app kunt bereiken, kun je makkelijk de gereden kilometers op je telefoon invoeren. Op deze manier heb je altijd en overal een up-to-date overzicht van je rittenadministratie. Bovendien heb je je gewerkte uren en gereden kilometers in één overzicht.

Hoe kies je de beste urenregistratie software met kilometerregistratie functie?

Wat is verder jouw wensenlijst voor urenregistratie software, welke functies heb je nog meer nodig om snel en efficiënt te kunnen werken? Gebruik je daarnaast al software en andere apps? Start hieronder de keuzehulp en wij vergelijken voor jou de beste software. Zo vinden we de software die bij jou past.

Maak je persoonlijke top 3

Voordelen rittenregistratie bijhouden met software

  • Niet meer met pen en papier in de weer, dit scheelt tijd en geld
  • Altijd precieze ritregistratie en dus geen vergeten kilometers
  • Makkelijk in gebruik
  • Minder kans op een boete van de Belastingdienst
  • Handige koppelingen met bijvoorbeeld een facturatie software. Dit werkt tijdbesparend, omdat je niet handmatig meer facturen hoeft op te stellen, dit gebeurt automatisch

Benieuwd welke urenregistratie software deze functie heeft? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van urenregistratie software met kilometerregistratie.

Henk Jan

Hulp nodig bij het kiezen van de beste urenregistratie tool?

Download gratis onze checklist om de beste urenregistratie tool te kiezen. Aan de hand van 7 vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products